E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ουγγαρέζος‑Συνατσάκη: Αποχώρησαν από θέατρο λόγω του Σεφερλή

Για να αποφύγουν συνάντηση και δηλώσεις

Δημοσίευση 2/12/2015 | 12:48

Ουγγαρέζος‑Συνατσάκη: Αποχώρησαν από θέατρο λόγω του Σεφερλή

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ένα συμβάν το χθεσινό βράδυ. Η Μαίρη Συνατσάκη βγήκε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο θέατρο Βασιλάκου για την παράσταση «Γκάμπι». Ωστόσο, το τηλεοπτικό ζευγάρι δεν είδε την παράσταση, και πριν καν εκείνη ξεκινήσει, αποχώρησε από το θέατρο!

Η συγκεκριμένη αντίδραση προκάλεσε την έκπληξη πολλών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που διάβασε η Μαρία Ηλιάκη, «Χτες στην παράσταση πήγε η Μάιρη Συνατσάκη και ο φίλος της Δημήτρης Ουγγαρέζος και λέγεται πως έφυγαν πριν αρχίσει καν η παράσταση, επειδή είδαν τον Μάρκο Σεφερλή».

Όσον αφορά τον αγαπημένο κωμικό, οι δημοσιογράφοι επιχείρησαν να του πάρουν μία δήλωση για το συμβάν, με τον ίδιο να λέει, φεύγοντας φουριόζος από τις κάμερες: «Πάω για πρόβα, παιδιά»...

Μετά από όλο αυτό, η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετήθηκε για το συμβάν και εξήγησε αναλυτικά: «Η αλήθεια είναι ότι φύγαμε πριν ξεκινήσει η παράσταση, γιατί όντως τη στιγμή που έμπαινε ο Μάρκος, τον αντιληφθήκαμε και ο Δημήτρης –πολύ σωστά, κατά την άποψή μου– θέλησε να προστατέψει μία άβολη στιγμή μπροστά στις κάμερες. Δεν ήθελε να γινει βορά σε κάμερες με μία καινούργια διένεξη. Δεν υπήρξαν πλάνα, δεν υπήρξαν δηλώσεις, καθώς γνωρίζετε πως είναι μία τεταμένη σχέση. Ο Δημήτρης μιλάει σε προσωπικό επίπεδο και στις συνεντεύξεις του πάντα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο από την πλευρά του Μάρκου. Να γίνουν δηλώσεις, κουβέντες, φωτογραφίες κοινές στον ίδιο χώρο... καλύτερα να το αποφεύγαμε».

«Είναι δυνατό να σηκωθήκατε και να φύγατε;», απόρησε ο Νίκος Μουτσινάς από την πλευρά του.

Η Φαίη Σκορδά, μάλιστα, πήρε θέση, δείχνοντας να κατανοεί τη συγκεκριμένη αντίδραση: «Εάν ήταν κάποιος άλλος που δεν γνώριζα, δεν είναι ωραίο να φεύγεις. Επειδή γνωρίζω τον Δημήρη, θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί και να είναι άνετος, όμως είναι ο πιο ενοχικός άνθρωπος που γνωρίζετε. Τα κάνει 10.000 φορές μέσα στο κεφάλι του και είναι πολύ ευαίσθητος». Συμπλήρωσε μάλιστα, κάνοντας το πάνελ να γελάσει: «Απορώ με την Ιλένια, πώς κάθεται μαζί του».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θυμάσαι τις Las Ketchup; Δες τες 22 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του Asereje

Tabloid 23.11.2025
Οι αδερφές Lucia, Pilar και Lola έχουν αλλάξει πολύ

Η Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει με εσώρουχα στο Instagram: «Να αγκαλιάσετε την ατελή πλευρά σας»

Social Χτες
Οι ατέλειές μας είναι αυτές που μας κάνουν τέλειους και αυθεντικούς, έγραψε σε ανάρτησή της το 60χρονο πρώην μοντέλο

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδειξε πώς ήταν το 1999

Social Χτες
Η 46χρονη τηλεπερσόνα έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media

Νικόλ Σέρζινγκερ: Οι σeξι πόζες με λευκό μπικίνι σε εξωτική παραλία

Tabloid Χτες
Αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μου πράγματα, έγραψε η 47χρονη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της

Από τον Heath Ledger στον άντρα των ονείρων της: Όλοι οι έρωτες της Michelle Williams

Celebrity Stories Χτες
Μυστικά ραντεβού, ραγισμένες καρδιές και γάμοι που δεν είδε κανείς να έρχονται - η Michelle Williams είχε πάντα ένα ρομάντζο για τίτλο!

Χάρης Βαφειάς: «Μας κόλλησαν ναρκωτικά κάτω από πλοίο στο Μεξικό – Χάσαμε ένα σκασμό λεφτά»

Tabloid Προχτές
Ο Χάρης Βαφειάς περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τις «περιπέτειές» του στη ναυτιλία

Κέβιν Σπέισι: Είμαι γκέι, απολαμβάνω την παρέα των αντρών, δήλωσε ο ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε σε κυπριακή εκπομπή

Tabloid Προχτές
Πιο συγκεκριμένα, ο Σπέισι απάντησε σε ερώτηση για τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί