E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρινέλλα εναντίον παρουσιαστριών ‑ Τι λέει για Μενεγάκη

«Παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους»

Δημοσίευση 30/11/2015 | 13:18

Μαρινέλλα εναντίον παρουσιαστριών ‑ Τι λέει για Μενεγάκη

Η Μαρινέλλα είναι μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Το βιογραφικό της βαρύ, με πολλές σημαντικές και επιτυχημένες συνεργασίες.

Αποτελεί έμπνευση για πολλά από τα νέα παιδιά, ενώ όλοι πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Μαρινέλλα μίλησε στην εφημερίδα Real Life.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη –που είναι γνωστό πως την αγαπάει πολύ– ενώ για ίσως πρώτη φορά έριξε τα βέλη της σε κάποιες παρουσιάστριες και οι χαρακτηρισμοί της είναι σκληροί: «Τη Μενεγάκη. Η Ελένη αξίζει, ό,τι κι αν λένε. Η Ελένη είναι η Ελένη και δεν μπορεί να την κουνήσει τίποτα. Της βγάζω το καπέλο. Και βλέπεις ότι παρά την επιτυχία της, δεν καβάλησε το καλάμι, όπως κάτι άλλες που το παίζουν ξερόλες – γέμισε ξερόλες η τηλεόραση. Βάζουν ένα μίνι μέχρι απάνω, φοράνε και την εικοσάποντη γόβα και καμώνονται πως είναι κάποιες, ενώ είναι το απόλυτα τίποτα».

Ακόμα, αποκάλυψε τι την ενοχλεί στην τηλεόραση: «Οι δεκάδες εκπομπές μαγειρικής. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και μας έπρηξαν με τέτοιες εκπομπές, που έχουν να κάνουν κυρίως με γκουρμέ κουζίνα. Παίρνει ο άλλος 300-400 ευρώ τον μήνα, έχουν κουτσουρέψει μισθούς και συντάξεις και δίνεις συνταγή με πανάκριβα υλικά; Που δεν έχει να φάει ούτε φασολάδα; Εξοργίζομαι!», δήλωσε και κατέληξε προσθέτοντας: «Το overdose κουτσομπολιού με ενοχλεί επίσης. Παλιά αφορούσε μια συγκεκριμένη ώρα, τώρα υπάρχει παντού! Βάζουν κάτι παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ, που έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους. Εδώ καιγόμαστε και κάθονται και κρίνουν –ο Θεός να την κάνει κριτική αυτή!– την τάδε που φόρεσε το τάδε παπούτσι και το τάδε ρούχο. ¶σε με, χρυσό μου, που έχεις και άποψη. Είναι ντροπή. Κρίνουν ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή τους στον χώρο, γιατί κράτησε τη λάθος τσάντα με το λάθος αξεσουάρ. Δεν με χεζ...; Ε, μα ναι, άδικο έχω; Που δεν ξέρουν να αρθρώνουν μια πρόταση και έχουν κι άποψη;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δύο πασίγνωστοι άνδρες, ένα μυστικό: Τι πραγματικά συνέβαινε πίσω από τις κάμερες

Celebrity Stories 08.04.2026
Ενα από τα πιο γοητευτικά και αμφιλεγόμενα κεφάλαια της Χρυσής Εποχής του Χόλιγουντ

Εξαιτίας του χάλασε ο γάμος της: Ο παίκτης reality που οδήγησε στο χωρισμό ‑ «Τους είδα σε ραντεβού»

Tabloid 08.04.2026
Από φήμες σε σχέση; Η εμφάνιση που επιβεβαιώνει τα πάντα

Χρύσα Μιχαλοπούλου: «Σε σκηνή με τον Θανάση Αλευρά του έφυγε το δόντι και το κολλήσαμε ...»

Tabloid Χτες
Προσπάθησα να κρατηθώ αλλά δεν μπορούσα, συμπλήρωσε η ηθοποιός

Ο πρίγκιπας των ονείρων! Αυτός είναι ο νέος πιο περιζήτητος γαλαζοαίματος εργένης

Tabloid Χτες
O νεαρός πρίγκιπας είναι 16ος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου

Αρπάχτηκαν on air Αρναούτογλου‑Λιανός: «Σ’ αρέσει να διχάζεις» ‑«Δεν έχεις μάθει τον αντίλογο»

Tabloid Χτες
Αγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Γιώργο Λιανό το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στη ραδιοφωνική εκπομπή τους στον Sfera

Meryl Streep – Anna Wintour: Mαζί στο νέο iconic εξώφυλλο της Vogue

Media Χτες
Όταν η μόδα συναντά τον κινηματογράφο, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εμβληματικό

Μπλόκο Βρετανίας στον Κάνιε Γουέστ: Δεν του δόθηκε άδεια να ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Tabloid Χτες
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι η παρουσία του ράπερ σε φεστιβάλ του Λονδίνου δεν εξυπηρετεί το δημόσιο συμφέρον

Πυρoβόλησαν τον Offset έξω από καζίνο – Ο γνωστός ράπερ βρίσκεται στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
Βίντεο από το περιστατικό έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Αρης Καβατζίκης για Ιωάννα Τούνη: «Αυτό που κάνει, ξεπερνάει κάποια όρια»

Tabloid Χτες
«Δεν μπορείς να απαγορεύσεις σε έναν άνθρωπο να βγει»

Δημήτρης Κόκοτας: Αγωνία για τον τραγουδιστή ‑ Τα τελευταία νέα της υγείας του

Tabloid Χτες
«Κάνει το δικό του αγώνα και περιμένουμε κάτι καλύτερο να γίνει. Είναι καλά, είναι εκεί που ξέρετε ότι είναι και περιμένουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλλη Κόκοτα για την κατάσταση της υγείας του αδελφού της