E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρινέλλα εναντίον παρουσιαστριών ‑ Τι λέει για Μενεγάκη

«Παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους»

Δημοσίευση 30/11/2015 | 13:18

Μαρινέλλα εναντίον παρουσιαστριών ‑ Τι λέει για Μενεγάκη

Η Μαρινέλλα είναι μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Το βιογραφικό της βαρύ, με πολλές σημαντικές και επιτυχημένες συνεργασίες.

Αποτελεί έμπνευση για πολλά από τα νέα παιδιά, ενώ όλοι πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Μαρινέλλα μίλησε στην εφημερίδα Real Life.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη –που είναι γνωστό πως την αγαπάει πολύ– ενώ για ίσως πρώτη φορά έριξε τα βέλη της σε κάποιες παρουσιάστριες και οι χαρακτηρισμοί της είναι σκληροί: «Τη Μενεγάκη. Η Ελένη αξίζει, ό,τι κι αν λένε. Η Ελένη είναι η Ελένη και δεν μπορεί να την κουνήσει τίποτα. Της βγάζω το καπέλο. Και βλέπεις ότι παρά την επιτυχία της, δεν καβάλησε το καλάμι, όπως κάτι άλλες που το παίζουν ξερόλες – γέμισε ξερόλες η τηλεόραση. Βάζουν ένα μίνι μέχρι απάνω, φοράνε και την εικοσάποντη γόβα και καμώνονται πως είναι κάποιες, ενώ είναι το απόλυτα τίποτα».

Ακόμα, αποκάλυψε τι την ενοχλεί στην τηλεόραση: «Οι δεκάδες εκπομπές μαγειρικής. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και μας έπρηξαν με τέτοιες εκπομπές, που έχουν να κάνουν κυρίως με γκουρμέ κουζίνα. Παίρνει ο άλλος 300-400 ευρώ τον μήνα, έχουν κουτσουρέψει μισθούς και συντάξεις και δίνεις συνταγή με πανάκριβα υλικά; Που δεν έχει να φάει ούτε φασολάδα; Εξοργίζομαι!», δήλωσε και κατέληξε προσθέτοντας: «Το overdose κουτσομπολιού με ενοχλεί επίσης. Παλιά αφορούσε μια συγκεκριμένη ώρα, τώρα υπάρχει παντού! Βάζουν κάτι παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ, που έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους. Εδώ καιγόμαστε και κάθονται και κρίνουν –ο Θεός να την κάνει κριτική αυτή!– την τάδε που φόρεσε το τάδε παπούτσι και το τάδε ρούχο. ¶σε με, χρυσό μου, που έχεις και άποψη. Είναι ντροπή. Κρίνουν ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή τους στον χώρο, γιατί κράτησε τη λάθος τσάντα με το λάθος αξεσουάρ. Δεν με χεζ...; Ε, μα ναι, άδικο έχω; Που δεν ξέρουν να αρθρώνουν μια πρόταση και έχουν κι άποψη;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ‑ Η ανάρτησή του

Tabloid 25.02.2026
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με ανάρτησή του στα social media ενημέρωσε πως βίντεο που διακινείται στο διαδίκτυο και τον απεικονίζει να διαφημίζει μια υπηρεσία πρόκειται για δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης και είναι ψεύτικο

Ο Κάνιε Γουέστ και η Μπιάνκα Σενσόρι σε κέντρο αποκατάστασης στην Ισπανία

Tabloid 25.02.2026
Η σύζυγος του ράπερ φέρεται πως του είχε δώσει τελεσίγραφο για τον γάμο τους

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ρία Ελληνίδου: Το πρώτο κοινό βίντεο από την εξωτική Ταϊλάνδη

Tabloid 25.02.2026
Το ζευγάρι μοιράζεται μοναδικές στιγμές από το ταξίδι του για τον Αγιο Βαλεντίνο!

J2US: Έκτακτη ανακοίνωση του OPEN για τον Κώστα Δόξα

Media 25.02.2026
Μετά την καταδίκη για ενδοοικογενειακή βία

Έγκυος η Μπόνι Μπλου μετά το «challenge» με 400 άντρες

Social 25.02.2026
Αποκάλυψε θετικό τεστ εγκυμοσύνης

Ο Μπραντ Πιτ στο λιμάνι της Ύδρας: Μπήκε στο vintage ιπτάμενο δελφίνι για τα γυρίσματα

Tabloid 25.02.2026
Τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές Μαρτίου

Σία Κοσιώνη: «Η ΜΕΘ είναι μια πολύ δυσάρεστη εμπειρία. Δεν μπορούσα να σηκωθώ»

Tabloid 25.02.2026
Οι ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών περίμεναν την Σία Κοσιώνη χθες 24/2 για να κάνει δηλώσεις, μετά την επιστροφή της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ

Μαρία Σολωμού: «Αν έμενα με έναν άντρα για 10 χρόνια θα είχα κρεμαστεί από το ταβάνι»

Tabloid 25.02.2026
Όσα είπε για τις σχέσεις και το Νίκο Μουτσινά

Μαρία Δεληθανάση για καταδίκη Κώστα Δόξα: «Δικαίωση μετά από πολυετή αγώνα – Δε μου ζήτησε συγγνώμη»

Tabloid 25.02.2026
Ένοχος κρίθηκε ο Κώστας Δόξας για ενδοοικογενειακή βία με θύμα την πρώην σύζυγό του, Μαρία Δεληθανάση

Παντρεύεται η Φαίη Σκορδά – Οι αποκαλύψεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Tabloid 25.02.2026
«Το ζευγάρι, η Φαίη και ο Αλέξανδρος, ζουν σαν παντρεμένοι» είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Katy Perry: Έγκυος στο πρώτο παιδί με τον Justin Trudeau; Η απάντηση στις φήμες

Tabloid 25.02.2026
Η Katy Perry και ο Justin Trudeau εξακολουθούν να είναι μαζί και, απ’ ό,τι φαίνεται, τα πράγματα σοβαρεύουν.