E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μαρινέλλα εναντίον παρουσιαστριών ‑ Τι λέει για Μενεγάκη

«Παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους»

Δημοσίευση 30/11/2015 | 13:18

Μαρινέλλα εναντίον παρουσιαστριών ‑ Τι λέει για Μενεγάκη

Η Μαρινέλλα είναι μία από τις κορυφαίες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Το βιογραφικό της βαρύ, με πολλές σημαντικές και επιτυχημένες συνεργασίες.

Αποτελεί έμπνευση για πολλά από τα νέα παιδιά, ενώ όλοι πάντα μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνη. Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η Μαρινέλλα μίλησε στην εφημερίδα Real Life.

Η κορυφαία ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και στην Ελένη Μενεγάκη –που είναι γνωστό πως την αγαπάει πολύ– ενώ για ίσως πρώτη φορά έριξε τα βέλη της σε κάποιες παρουσιάστριες και οι χαρακτηρισμοί της είναι σκληροί: «Τη Μενεγάκη. Η Ελένη αξίζει, ό,τι κι αν λένε. Η Ελένη είναι η Ελένη και δεν μπορεί να την κουνήσει τίποτα. Της βγάζω το καπέλο. Και βλέπεις ότι παρά την επιτυχία της, δεν καβάλησε το καλάμι, όπως κάτι άλλες που το παίζουν ξερόλες – γέμισε ξερόλες η τηλεόραση. Βάζουν ένα μίνι μέχρι απάνω, φοράνε και την εικοσάποντη γόβα και καμώνονται πως είναι κάποιες, ενώ είναι το απόλυτα τίποτα».

Ακόμα, αποκάλυψε τι την ενοχλεί στην τηλεόραση: «Οι δεκάδες εκπομπές μαγειρικής. Ο κόσμος δεν έχει να φάει και μας έπρηξαν με τέτοιες εκπομπές, που έχουν να κάνουν κυρίως με γκουρμέ κουζίνα. Παίρνει ο άλλος 300-400 ευρώ τον μήνα, έχουν κουτσουρέψει μισθούς και συντάξεις και δίνεις συνταγή με πανάκριβα υλικά; Που δεν έχει να φάει ούτε φασολάδα; Εξοργίζομαι!», δήλωσε και κατέληξε προσθέτοντας: «Το overdose κουτσομπολιού με ενοχλεί επίσης. Παλιά αφορούσε μια συγκεκριμένη ώρα, τώρα υπάρχει παντού! Βάζουν κάτι παιδάκια αμόρφωτα στα πάνελ, που έχουν γνώμη και άποψη για όλα και για όλους. Εδώ καιγόμαστε και κάθονται και κρίνουν –ο Θεός να την κάνει κριτική αυτή!– την τάδε που φόρεσε το τάδε παπούτσι και το τάδε ρούχο. ¶σε με, χρυσό μου, που έχεις και άποψη. Είναι ντροπή. Κρίνουν ανθρώπους που έχουν φάει τη ζωή τους στον χώρο, γιατί κράτησε τη λάθος τσάντα με το λάθος αξεσουάρ. Δεν με χεζ...; Ε, μα ναι, άδικο έχω; Που δεν ξέρουν να αρθρώνουν μια πρόταση και έχουν κι άποψη;».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής

Η τραγωδία της Gene Tierney που μετατράπηκε σε διάσημο αστυνομικό μυθιστόρημα

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η αληθινή ιστορία πίσω από τον «Σπασμένο καθρέφτη» της Agatha Christie

Έλενα Κατραβά: Η γυναίκα που στάθηκε «βράχος» δίπλα στον Λορέντζο Καριέρε ως το τέλος

E-Daily 3.Left Χτες
Σύζυγος και αδιάκοπη συμπαραστάτης του Λορέντζου Καριέρε, η Έλενα Κατραβά υπήρξε ο άνθρωπος που δεν έλειψε ποτέ από κάθε κρίσιμη στιγμή της ζωής του.Μακριά από τα φώτα, επέλεξε να οικοδομήσουν μαζί μια οικογένεια, κρατώντας ζηλότυπα προστατευμένη την ιδιωτική τους ζωή.