E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πανέμορφη Ρωσίδα βουλευτής ανατινάχθηκε ενώ έκανε σeξ με τον σύζυγό της

Εκείνος έβαλε τα εκρηκτικά από τη ζήλια του

Δημοσίευση 28/11/2015 | 12:54

Πανέμορφη Ρωσίδα βουλευτής ανατινάχθηκε ενώ έκανε σeξ με τον σύζυγό της

Τραγικό θάνατο βρήκε μία Ρωσίδα βουλευτής, η οποία βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο μαζί με το σύζυγό της, όταν το όχημα ανατινάχθηκε.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως, σύμφωνα με τις πρωες ενδείξεις, ο ίδιος ο σύζυγός της είχε τοποθετήσει τα εκρηκτικά. Η πανέμορφη Οξάνα Μπομπρόφσκαγια, που ανήκε στο κόμμα του Βλαντιμίρ Πούτιν και ο σύζυγός της, Νικήτα, έκαναν... παιχνίδια μέσα στο αυτοκίνητό τους, όταν αυτό εξερράγη, στο Νοβοσιμπίρσκ.

Το όχημα ήταν κοντά στο γραφείο της Μομπρόφσκαγια και οι δύο τους ήταν ημίγυμνη, ενώ η αστυνομία- σύμφωνα με τηνDaily Mail, υποψιάζεται ότι ο ίδιος ο σύζυγος είχε τοποθετήσει τα εκρηκτικά, εξαιτίας της ζήλιας του.


Σύμφωνα με τους μάρτυρες που έσπευσαν, τα άψυχα σώματα και των δύο ήταν γυμνά από τη μέση και κάτω, όταν ανασύρθηκαν από το αυτοκίνητο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο τους καβγάδισαν πριν από τη μοιραία έκρηξη, καθώς εκείνος την κατηγόρησε ότι τον απατά με έναν πλούσιο εραστή. Το ζευγάρι είχε ένα τετράχρονο κοριτσάκι.

«Μία εκδοχή είναι πως εκείνος κρατούσε στα χέρια του μία χειροβομβίδα, ή ΤΝΤ», ανέφερε αστυνομική πηγή, σύμφωνα με τους Siberian Times. Τα πρόσωπα και των δύο διαλύθηκαν από τα εκρηκτικά, σύμφωνα με τους μάρτυρες. Αλλο σενάριο θέλει το σύζυγο να είχε βάλει βόμβα στο αυτοκίνητο.

Ο δήμαρχος του Νοβοσιμπίρσκ, Ανατόλι Λοκότ, απέκλεισε το ενδεχόμενο τρομοκρατίας, ξεκαθαρίζοντας ότι το συμβάν ήταν αποτέλεσμα οικογενειακών προβλημάτων.


Η Μπομπρόφσκαγια ήταν βουλευτής στο περιφερειακό κοινοβούλιο του Νοβοσιμπίρσκ, ενώ εργαζόταν και σε μία μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία. Ο σύζυγός της ήταν πρώην αξιωματούχος των ειδικών δυνάμεων του ρωσικού στρατού. Οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες από τη στιγμή που εκείνος έμεινε χωρίς δουλειά.

Το LifeNews επικαλέστηκε αστυνομικές πηγές σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν ενδείξεις ότι το ζευγάρι έκανε σεξ πριν από την έκρηξη. «Η υπόθεση είναι ότι κατά τη διάρκεια του καβγά, εκείνος την πίεσε να ασκήσει τα συζυγικά της καθήκοντα, δείχνοντάς της τον εκρηκτικό μηχανισμό», ανέφερε η πηγή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αγρίνιο: Το πρώτο πρόστιμο μέσω drone της Πυροσβεστικής σε άνδρα που έκαιγε χόρτα

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Το πρώτο πρόστιμο που βεβαιώθηκε με τη χρήση drone της Πυροσβεστικής, στο πλαίσιο των ενισχυμένων μέτρων πρόληψης πυρκαγιών που εφαρμόζονται φέτος σε όλη τη χώρα

Πέθανε ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ σε ηλικία 62 ετών, θρήνος στο παγκόσμιο μπάσκετ

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Στο πένθος βυθίστηκε το παγκόσμιο μπάσκετ μετά την είδηση του θανάτου του άλλοτε μπασκετμπολίστα του Αρη, Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ σε ηλικία 62 ετών

Το Ιράν αποσύρεται από την Μπιενάλε της Βενετίας λίγες μέρες πριν από τα εγκαίνια

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Το Ιράν δεν θα συμμετάσχει τελικά στη φετινή Μπιενάλε της Βενετίας, λίγες μόλις ημέρες πριν από τα εγκαίνια της 61ης Διεθνούς Έκθεσης Τέχνης, που ανοίγει στο κοινό στις 9 Μαΐου

Σύμη: Σοκάρουν οι καταγγελίες για αποπλάνηση ανηλίκων από αλλοδαπούς εργαζόμενους

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Η υπόθεση έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση αλλά και οργή στην τοπική κοινωνία

Πρωτοφανή πρωτόκολλα ασφαλείας για τον Πούτιν – Απομονωμένος σε καταφύγια υπό τον φόβο δολοφονίας

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Μάγειρες, φωτογράφοι και σωματοφύλακες απαγορεύεται να χρησιμοποιούν δημόσιες συγκοινωνίες και ηλεκτρονικές συσκευές κοντά του, ενώ τα σπίτια τους παρακολουθούνται

Τα μακάβρια ευρήματα στο στομάχι κροκόδειλου που κατασπάραξε 59χρονο στη Νότια Αφρική

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Ταυτοποιήθηκε ο επιχειρηματίας που βρέθηκε σε στομάχι κροκόδειλου

Οι αεροπορικές εταιρείες καταργούν 2 εκατομμύρια θέσεις από τα δρομολόγια του Μαΐου

Κόσμος 05.05.2026
Οι αεροπορικές εταιρείες καταργούν 2 εκατομμύρια θέσεις από τα δρομολόγια του Μαΐου, καθώς οι προμήθειες καυσίμων για αεροπλάνα ενδέχεται να μειωθούν σε «ανησυχητικά χαμηλά επίπεδα»

Στη ΜΕΘ 40χρονος έπειτα από τροχαίο με πατίνι στην Κρήτη

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη

Κηφισιά: Χτύπησε με μία μεγάλη πέτρα την κόρη μου στον θώρακα, λέει η μητέρα 15χρονης

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
Ο ντελιβεράς που είχε γίνει εφιάλτης για περαστικούς στην Κηφισιά

Ιστορική ομιλία Βαρθολομαίου στη Βουλή: Βαρθολομαίος στη Βουλή

E-Daily 2.TopNews 05.05.2026
«Ποτέ η ειρήνη δεν υπήρξε αυτονόητη κατάσταση»