E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Οι Απαράδεκτοι» και πάλι μαζί

Το reunion της αγαπημένης παρέας

Δημοσίευση 27/11/2015 | 16:46

«Οι Απαράδεκτοι» και πάλι μαζί

Πολλές αγαπημένες παρέες έχουν περάσει από τα τηλεοπτικά κανάλια, ίσως καμία όμως δεν δημιούργησε το cult following που απολαμβάνει ακόμα η παρέα των «Απαράδεκτων».

Κλασικές ατάκες, αμίμητες ερμηνείες, σκηνές που έχουν περάσει στην τηλεοπτική ανθολογία και σλόγκαν που έχουν βγει από τη σειρά και μπήκαν στο καθημερινό λεξιλόγιο, ακόμα και νεότερων από το κοινό.

Η παρέα των «Απαράδεκτων», Δήμητρα Παπαδοπούλου, Γιάννης Μπέζος και Σπύρος Παπαδόπουλος, με τρανταχτή απουσία τον αγαπημένο Βλάσση Μπονάτσο, θα συναντηθούν την Παρασκευή το βράδυ, 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή του Mega «Τι Νέα;», που παρουσιάζουν η Δέσποινα Βλεπάκη και ο Κώστας Γιαννακίδης.

Η εκπομπή είναι θεματική, με αφιέρωμα στους «Απαράδεκτους». Είναι πιθανότατα η πρώτη φορά που το καστ της σειράς συναντιούνται και οι τρεις μαζί τηλεοπτικά. Θα μιλήσουν για τη σειρά, τις εμπειρίες τους και για τα 26 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης γενικώς. Αστεία και αναμνήσεις από τα γυρίσματα, βίντεο με συνεντεύξεις από Ρένια Λουιζίδου και Βασίλη Χαλακατεβάκη, αγάπη, χιούμορ και νοσταλγία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»