E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Πένυ Σκάρου για τον ακρωτηριασμό της: «Πήγαν να πάρουν το παπούτσι μου και ήταν μέσα το πόδι»

Με συγκλονιστική ψυχραιμία περιέγραψε το ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή

Δημοσίευση 25/11/2015 | 18:40

Πένυ Σκάρου για τον ακρωτηριασμό της: «Πήγαν να πάρουν το παπούτσι μου και ήταν μέσα το πόδι»

Η Πένυ Σκάρου ήταν καλεσμένη στο Parole και την Αννίτα Πάνια. Η τραγουδίστρια μίλησε με συγκλονιστικές λεπτομέρειες το τροχαίο ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού της.

Οι αποκαλύψεις της άφησαν την παρουσιάστρια αλλά και το τηλεοπτικό κοινού άφωνους. «Κανονικά, θα έπρεπε να είχα πεθάνει… Δεν ήταν μόνο το πόδι! Δεν ήμουν αναγνωρίσιμη, ούτε οι γονείς μου δεν με κατάλαβαν, ο πατέρας μου με κατάλαβε από το τατουάζ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ανατριχιαστική ήταν και η περιγραφή της Πένυς Σκάρου, μετά το ατύχημα: «Πήγε να πάρει ο σεκιούριτι το παπούτσι μου και ήταν μέσα το πόδι και το υπόλοιπο έσκασε σε μια κολόνα μετά, αφού μου κόπηκε. Είχα αισθήσεις αλλά ο ψυχολόγος μου είπε ότι έπαθα μετατραυματικό σοκ. Που σημαίνει ότι οργανισμός σου δεν μπορεί να αντέξει να βλέπεις το πόδι σου εκεί και το υπόλοιπο… που σημαίνει ότι διαγράφηκε από τη μνήμη».

Έντονη εντύπωση στην Αννίτα Πάνια προκάλεσε το γεγονός εγκατάλειψης της νεαρής γυναίκας από τον ασυνείδητο οδηγό. «Και εγώ δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν τον έβλεπα, γιατί είμαι λίγο των άκρων», τόνισε η τραγουδίστρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μάρα Δαρμουσλή: «Μας έβαλε και τις δύο τιμωρία να είμαστε πλάτη στο κοινό»

Tabloid 27.11.2025
Η Μάρα Δαρμουσλή, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί «Τίμιες Πόρνες», μίλησε στην κάμερα του Alpha και στο Happy Day

Φαίη Σκορδά: «Από τη γιατρό μου που θα πάω να κάνω το μπότοξ, μέχρι τα νύχια μου, θέλω να πληρώνω»

Tabloid 27.11.2025
Στην εκπομπή «Buongiorno» συζητήθηκε η κατάσταση στα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας, με έμφαση στις τιμές και τα σχήματα που εμφανίζονται

Ζουγανέλη για σάλο με Χαρούλη – Μποφίλιου: «Τα τραγούδια του Χατζιδάκι είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Τα πνευματικά δικαιώματα του έργου του τα έχει αναλάβει ο γιος του, Γιώργος»

Ουγγαρέζος για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Ζητώ συγγνώμη γι’ αυτό που νόμιζα ότι άκουσα, δεν έχω καμία σκοπιμότητα»

Celebrity Stories 27.11.2025
«Μου μεταφέρθει από την Πλεύση Ελευθερίας ότι δεν το είπε αυτό»

Ο Snik θα γίνει πρώτη φόρα πατέρας ‑ Έγκυος η σύντροφός του

Tabloid 27.11.2025
Τα ευχάριστα επιβεβαίωσε ο τράπερ μιλώντας στους δημοσιογράφους