Ποιο φαβορί του Fame Story έγινε τελικά πετυχημένη σκιτσογράφος
Από τη σκηνή, στο χαρτί
Δημοσίευση 25/11/2015 | 00:02

Τη γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story 1 και είχε τα φόντα για να κάνει καριέρα.
Έπειτα όμως χάσαμε τα ίχνη της, κι αυτό γιατί η ίδια άφησε πίσω την Αθήνα και τη δισκογραφία. Η Ιωάννα είναι πλέον μητέρα δύο παιδιών και ζει στη Θεσσαλονίκη.
«Από πολύ μικρή ηλικία μου άρεσε το τραγούδι και είχα ως είδωλο τον Michael Jackson. Γύρω στα 18, ξεκίνησα μαθήματα φωνητικής και έναν χρόνο πριν από το Fame Story έκανα τα πρώτα μου live στη Θεσσαλονίκη. Πέρασα από τέσσερις οντισιόν μέχρι να γίνει η τελική επιλογή. Όλο αυτό το θυμάμαι ως μια πολύ όμορφη εμπειρία. Ήμουν μόλις είκοσι ετών, νέα στον χώρο της μουσικής και χωρίς την απαραίτητη εμπειρία ώστε να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που είχα αποκτήσει για περαιτέρω προβολή. Δεν ήξερα πού να στραφώ», δήλωσε η Ιωάννα Κολοκοτρώνη στο περιοδικό People.
Η Ιωάννα, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη γραφιστική, θέλοντας να επεκτείνει τις γνώσεις της πάνω στην εικονογράφηση, πήγε σε σχολή, όπου στη συνέχεια μάλιστα δίδαξε για πέντε χρόνια.