E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζευγάρι βρήκε την αγάπη μέσα στα συντρίμμια της Συρίας

Παντρεύτηκαν με φόντο το βομβαρδισμένο τοπίο

Δημοσίευση 25/11/2015 | 00:02

Ζευγάρι βρήκε την αγάπη μέσα στα συντρίμμια της Συρίας


Η 22χρονη Fian Ayub, θυμίζει μοντέλο από εξώφυλλο περιοδικού στις φωτογραφίες του γάμου της. Αντί όμως για ένα παραμυθένιο φόντο, επέλεξε να ποζάρει με τον σύζυγο της, μπροστά από τα χαλάσματα του Κομπάνι, στη Συρία.

Φορώντας το λευκό της φόρεμα, ένα κολιέ με πέρλες και ένα υπέροχο τούλι, λίγο μετά το τέλος του γάμου της, φωτογραφήθηκαν με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην εμπόλεμη ζώνη της χώρας τους.

Η Fian και ο άντρας της, Radwan Bizar, χαμογελούν στις φωτογραφίες, αψηφώντας τα μισογκρεμισμένα κτίρια και το βομβαρδισμένο τοπίο που προκάλεσαν οι τζιχαντιστές. Όπως δήλωσε η νεαρή νύφη, δεν τη νοιάζει το πόσο όμορφες είναι οι άλλες πόλεις και χώρες του κόσμου, καθώς για την ίδια, η ομορφότερη είναι η πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ εξήγησε ότι ο λόγος που επέλεξε να παντρευτεί σε ένα τόσο σκληρό τοπίο είναι επειδή για τον κάθε άνθρωπο, η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στην πατρίδα του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν ο 30χρονος δημοσιογράφος Radwan Bizar επισκέφθηκε το κέντρο όπου εργαζόταν η Fian στο Ein al-Arab, για να καλύψει μια είδηση σχετικά με τις δυναμικές γυναίκες. Οι δυο τους έφυγαν από εκεί με προορισμό την Τουρκία, όταν οι τζιχαντιστές απέκτησαν τον έλεγχο.

Μόλις έναν μήνα μετά την πρώτη τους συνάντηση, στις 23 Οκτώβρη, αποφάσισαν να παντρευτούν, έχοντας στο πλάι τους την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους τους. Σύμφωνα με τον 30χρονο, δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να παντρευτούν στην Τουρκία, ενώ το να παντρευτούν στη χώρα τους ήταν θέμα αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας. Επιπλέον, ο νεαρός συμπλήρωσε ότι και οι δυο τους είναι άνθρωποι που αγαπούν τη ζωή και δεν φοβούνται την τρομοκρατία και τον ISIS. Αποφάσισαν να παντρευτούν στη Συρία και να ζήσουν εκεί, δηλώνοντας ρητά πως δεν πρόκειται να φύγουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρναούτογλου και Λιανός: Η κοινή ανάρτηση μετά τον φημισένο καβγά τους στον ραδιοφωνικό αέρα

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον 15χρονο συνεργάτη του και του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Οδύσσεια»: «Δεν με πειράζει η Αφρικανή Ελένη» – Τι είναι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη ταινία του Νόλαν και αποκάλυψε τι πραγματικά τον ενοχλεί στη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Ωραίας Ελένης

Βαλαβάνη και Μόργκαν: Ο γιος τους έκλεισε τον πρώτο χρόνο! Δείτε το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων (Βίντεο)

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μωρού τους με ένα συγκινητικό οικογενειακό πάρτι

Το σκάνδαλο που δεν έσβησε ποτέ: Οι φήμες για απιστία και η «σιωπηλή» απάντηση της Nicole Appleton συνεχίζει να προκαλεί

E-Daily 3.Left 12.07.2026
Τρία χρόνια μετά τις αποκαλύψεις της Britney Spears, οι φήμες για τον Justin Timberlake επιστρέφουν και η απουσία απαντήσεων λέει περισσότερα από ποτέ

Ο Αρης Μουγκοπέτρος έπαιξε ξανά κλαρίνο ‑ ένα χρόνο μετά τον ακρωτηριασμό του

E-Daily 3.Left Χτες
Η συγκινητική ανάρτηση που μοιράστηκε ο μουσικός στα social media

Ελένη Μενεγάκη: Ξεφαντώνει σε πριβέ πάρτι στη Νάξο – Ποιος την προσκάλεσε (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Η αγαπημένη παρουσιάστρια εμφανίστηκε σε ξεχωριστή βραδιά στο νησί και έκλεψε τις εντυπώσεις

Κατσούλης – Ρουμελιώτη: Πώς συνελήφθη ο δράστης που έκλεψε τον αυτόματο πωλητή τους – Τι έγινε μετά τη σύλληψη

E-Daily 3.Left Χτες
Νέες αποκαλύψεις από τον Σάκη Κατσούλη για την κλοπή του αυτόματου πωλητή που διατηρεί με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι συνέβη στη δεύτερη sold out συναυλία του στην Κωνσταντινούπολη

E-Daily 3.Left Χτες
Ο λαϊκός ερμηνευτής ξεσήκωσε χιλιάδες θαυμαστές στο εμβληματικό Harbiye Cemil Topuzlu Open Air Theatre με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Το αντικείμενο που κλέβουν πιο συχνά οι τουρίστες από τα ξενοδοχεία – 80.000 χάνονται ετησίως

E-Daily 3.Left Χτες
«Φέρουν το λογότυπο, δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα»

Σίντνεϊ Σουίνι: Αποκαλυπτικές φωτογραφίες για τη νέα σειρά εσωρούχων Syrn

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός, 28 ετών, επέλεξε ένα διάφανο λευκό ολόσωμο κορμάκι με χαρακτηριστικό άνοιγμα στη μέση που αναδεικνύει το ντεκολτέ της

Ο Στέλιος Ρόκκος έπεσε θύμα φάρσας από τη γυναίκα του: Νόμιζε πως κατσίκες είχαν εισβάλει στο μποστάνι του και έσπευσε να... σώσει τα καρπούζια

E-Daily 3.Left Χτες
Ο τραγουδιστής ανέβασε το βίντεο στο TikTok γράφοντας: «Συνήθως εγώ κάνω τις φάρσες… Αυτή τη φορά όμως βρέθηκα στη θέση του θύματος»