E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζευγάρι βρήκε την αγάπη μέσα στα συντρίμμια της Συρίας

Παντρεύτηκαν με φόντο το βομβαρδισμένο τοπίο

Δημοσίευση 25/11/2015 | 00:02

Ζευγάρι βρήκε την αγάπη μέσα στα συντρίμμια της Συρίας


Η 22χρονη Fian Ayub, θυμίζει μοντέλο από εξώφυλλο περιοδικού στις φωτογραφίες του γάμου της. Αντί όμως για ένα παραμυθένιο φόντο, επέλεξε να ποζάρει με τον σύζυγο της, μπροστά από τα χαλάσματα του Κομπάνι, στη Συρία.

Φορώντας το λευκό της φόρεμα, ένα κολιέ με πέρλες και ένα υπέροχο τούλι, λίγο μετά το τέλος του γάμου της, φωτογραφήθηκαν με τον εκλεκτό της καρδιάς της, στην εμπόλεμη ζώνη της χώρας τους.

Η Fian και ο άντρας της, Radwan Bizar, χαμογελούν στις φωτογραφίες, αψηφώντας τα μισογκρεμισμένα κτίρια και το βομβαρδισμένο τοπίο που προκάλεσαν οι τζιχαντιστές. Όπως δήλωσε η νεαρή νύφη, δεν τη νοιάζει το πόσο όμορφες είναι οι άλλες πόλεις και χώρες του κόσμου, καθώς για την ίδια, η ομορφότερη είναι η πόλη όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, ενώ εξήγησε ότι ο λόγος που επέλεξε να παντρευτεί σε ένα τόσο σκληρό τοπίο είναι επειδή για τον κάθε άνθρωπο, η αληθινή ευτυχία βρίσκεται στην πατρίδα του.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, όταν ο 30χρονος δημοσιογράφος Radwan Bizar επισκέφθηκε το κέντρο όπου εργαζόταν η Fian στο Ein al-Arab, για να καλύψει μια είδηση σχετικά με τις δυναμικές γυναίκες. Οι δυο τους έφυγαν από εκεί με προορισμό την Τουρκία, όταν οι τζιχαντιστές απέκτησαν τον έλεγχο.

Μόλις έναν μήνα μετά την πρώτη τους συνάντηση, στις 23 Οκτώβρη, αποφάσισαν να παντρευτούν, έχοντας στο πλάι τους την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους τους. Σύμφωνα με τον 30χρονο, δεν ήθελαν και δεν μπορούσαν να παντρευτούν στην Τουρκία, ενώ το να παντρευτούν στη χώρα τους ήταν θέμα αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας. Επιπλέον, ο νεαρός συμπλήρωσε ότι και οι δυο τους είναι άνθρωποι που αγαπούν τη ζωή και δεν φοβούνται την τρομοκρατία και τον ISIS. Αποφάσισαν να παντρευτούν στη Συρία και να ζήσουν εκεί, δηλώνοντας ρητά πως δεν πρόκειται να φύγουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Νάνσυ Παραδεισανού και Ελένη Πέτα σε δημόσια αντιπαράθεση:  «Μην σας επηρεάσει η γνώμη μιας τυχάρπαστης τραγουδίστριας»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ένα δημόσιο σχόλιο κάτω από απόσπασμα συνέντευξης στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει ένας έντονος κύκλος τοποθετήσεων

Έγιναν κολλητοί στη δουλειά και μετά ανακάλυψαν ότι ήταν αδέρφια – Πώς αποκαλύφθηκε η αλήθεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Δύο συνάδελφοι στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ έζησαν χρόνια αχώριστοι, αγνοώντας ότι τους χώριζε μόνο μια υιοθεσία δεκαετιών.

Η Ελένη Φουρέιρα μας δείχνει τις διακοπές της – οικογενειακές στιγμές που «έλιωσαν» το Instagram

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η τραγουδίστρια μοιράστηκε εικόνες από την οικογενειακή απόδρασή τους με τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους Ερμή.

Η Νόνη Δούνια σε βιντεοκλίπ του Τζων Τίκη που έφυγε από τη ζωή

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το 1991 ο τραγουδιστής είχε κυκλοφορήσει το «Φυλακισμένος μέσα στη ματιά σου»

Ο Στέλιος Ρόκκος τραγούδησε σε καντίνα παραλίας στη Λήμνο ‑ Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ανάμεσα στα τραγούδια που ερμήνευσε ο καλλιτέχνης, η «Αγάπη Μου Επικίνδυνη» και το «Υπάρχω»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ακύρωσε εμφάνισή του λόγω προβλήματος υγείας – Τι συμβαίνει

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Το live στους Αγίους Θεοδώρους δεν θα πραγματοποιηθεί, με τους διοργανωτές να ενημερώνουν για επιστροφή χρημάτων στους κατόχους εισιτηρίων.

Σπύρος Μπιμπίλας: Συγκινητικό αντίο στη φίλη που έχασε στο Μάτι – Τι έγραψε 8 χρόνια μετά

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο ηθοποιός αναπολεί τη Χρύσα Σπηλιώτη, την αγαπημένη του φίλη και ηθοποιό που έχασε τη ζωή της στη φονική πυρκαγιά του Ματιού το 2018.

Πέθανε η μητέρα του Μπεν Αφλεκ – Τι αποκάλυψε η οικογένεια

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η Κρις Αν Αφλεκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών, λίγες μόνο μέρες αφού πρόλαβε να παρευρεθεί στην αποφοίτηση του εγγονού της.

Πάγωσαν οι θεατές: Ο Τζον Μπον Τζόβι αποχώρησε ξαφνικά από τη σκηνή

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο 64χρονος ροκ σταρ ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, επισημαίνοντας πως δεν ήταν σε θέση να δώσει τον καλύτερό του εαυτό

Αγνώριστος ο Τζόνι Ντεπ στο ρόλο του Σκρουτζ στο τρέιλερ της ταινίας «Ebenezer»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο ηθοποιός επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη ενσαρκώνοντας τον εμβληματικό ήρωα του Καρόλου Ντίκενς στη σκοτεινή χριστουγεννιάτικη ταινία του σκηνοθέτη Τι Γουέστ

Ακης Παυλόπουλος: Δάκρυα και συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Το αντίο σε κοινό και συνεργάτες

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Ο Ακης Παυλόπουλος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ ύστερα από τέσσερα χρόνια παρουσίας

Έξαλλη η Κόνι Μεταξά: «Γιατί στηρίζετε αυτή την αηδία;»

E-Daily 3.Left 24.07.2026
Η τραγουδίστρια έκανε έκκληση στους DJs να σταματήσουν να παίζουν τραγούδια τεχνητής νοημοσύνης και να υποστηρίζουν την αυθεντική μουσική δημιουργία