E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Μια φίλη της που θέλησε να την εκδικηθεί πούλησε τις φωτογραφίες της σε ΜΜΕ

Δημοσίευση 24/11/2015 | 00:21

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Η γυναίκα που είδε τις φωτογραφίες της να ταξιδεύουν στα διεθνή ΜΜΕ με τη λεζάντα «αυτή είναι η καμικάζι του Σαιντ Ντενί», στην πραγματικότητα είναι ακόμη ζωντανή, ζει στο Μαρόκο και ονομάζεται Nabila Bakkatha κι όχι Hasna Ait Boulahcen, που είναι το όνομα της γυναίκας που σκοτώθηκε από την έφοδο της αστυνομίας σε πολυκατοικίες του προαστίου του Παρισιού.

Η γυναίκα, μιλώντας στο CNN, δήλωσε ότι μια πρώην φίλη της, πούλησε τις επίμαχες φωτογραφίες της σε έναν δημοσιογράφο. Είχε παρατηρήσει την εμφανή ομοιότητα της Bakkatha με την «γυναίκα-καμικάζι» και πούλησε τις εικόνες προκειμένου να την εκδικηθεί.

Επρόκειτο για δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε αρχικά η βρετανική Daily Mail και στη μία εμφανιζόταν η γυναίκα μέσα σε μπάνιο και στην άλλη με την οικογένειά της.

«Δεν ανάρτησα πότε (σ.σ. σε κοινωνικά δίκτυα) μια δική μου φωτογραφία μέσα σε μπάνιο», λέει η Bakkatha.

Το 1998, σε ηλικία 15 ετών, η Bakkatha μετακόμισε σε μια μικρή πόλη στη βόρεια Γαλλία. Οι δύο επίμαχες φωτογραφίες ελήφθησαν την εποχή εκείνη από μια φίλη της κοπέλας με μαροκινή καταγωγή. Η σχέση τους όμως χειροτέρεψε και τελικά διέκοψαν τελείως την επικοινωνία αφότου η Bakkatha επέστρεψε στο Μαρόκο.

«Η φωτογραφία ελήφθη από μια φίλη μου, που την πούλησε για εκδίκηση σε ένα γάλλο δημοσιογράφο, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Τρεις μέρες πριν, μια άλλη φίλη μου τηλεφώνησε, λέγοντάς μου ότι οι φωτογραφίες μου είναι στα εξώφυλλα πολλών διεθνών εφημερίδων», περιέγραψε η γυναίκα, εξηγώντας ότι ουσιαστικά διαλύθηκε η ζωή της: «η οικογένειά μου ήταν σοκαρισμένη και μερικοί από τους συγγενείς δεν μου μιλούν πλέον. Σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλειά μου και δεν μπορώ να βγω πλέον έξω καθώς ζω υπό διαρκές φόβο».

«Είμαι σε διαδικασία να μηνύσω τη γυναίκα που πούλησε τις φωτογραφίες μου και το δημοσιογράφο που τις αγόρασε», προσθέτει η ίδια.

«Ο δημοσιογράφος δεν έκανε καμία έρευνα, απλώς δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες», λέει η Bakkatha.

Ας σημειωθεί πως η γυναίκα, δεν πιστεύει ότι μοιάζει με τη γυναίκα που παρουσιάστηκε σαν την πρώτη γυναίκα καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, που ήταν μια ακόμη παρανόηση των δημοσιογράφων, καθώς η αστυνομία δήλωσε ότι είναι πιθανόν η γυναίκα να μην ανατινάχτηκε.

«Κοιτάχτε αυτές τις φωτογραφίες, οι ομοιότητες στην εμφάνιση με αυτή είναι τόσο μικρές», δήλωσε η Bakkatha στο CNN. «Οποιοσδήποτε συγκρίνει τις φωτογραφίες μας θα εντοπίσει τις διαφορές και πως δεν μοιάζουμε μεταξύ μας καθόλου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σύλληψη αγρότισσας στη Λαμία που καλούσε για ξυλοδαρμούς σε βίντεο στο TikTok

Ελλάδα 11.12.2025
Η αγρότισσα σε βίντεό της καταφέρετε εναντίον αστυνομικών, δημοσιογράφων, πολιτικών ακόμη και σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων

Προειδοποιήσεις τρόμου από Ρούτε: Ο επόμενος στόχος της Ρωσίας είναι το ΝΑΤΟ, η σύγκρουση είναι προ των πυλών

Κόσμος 11.12.2025
Μία σύγκρουση με τη Ρωσία θα μπορούσε να είναι «στο μέγεθος του πολέμου που πέρασαν οι παππούδες και οι προπαππούδες μας» είπε ο γγ του ΝΑΤΟ - Αρκετά μέλη της Συμμαχίας δεν έχουν συνειδητοποιήσει πλήρως το μέγεθος της απειλής, πρόσθεσε

«Αν χτυπούσε εμένα, θα είχα σκοτωθεί»: Συγκλονίζει η 25χρονη που παρασύρθηκε στην Κρήτη – Νεκρό το σκυλάκι της

Ελλάδα 11.12.2025
Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός της μηχανής δεν έφερε πινακίδες, είχε κουκούλα στο κεφάλι, φέρεται να κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, ενώ δεν είχε και φώτα

Τα βίντεο με νεαρές γυναίκες που φλερτάρουν και η χρήση τους από διακινητές ανθρώπων για να… προσελκύσουν μετανάστες

Κόσμος 11.12.2025
Λογαριασμοί κοινωνικής δικτύωσης θεωρείται ότι λειτουργούν ως βιτρίνες για εγκληματικές οργανώσεις

Οδηγός μοτοσικλέτας παρέσυρε τροχονόμο στην Αττική Οδό για να αποφύγει έλεγχο

Ελλάδα 11.12.2025
Όταν του ζήτησαν τα στοιχεία του, πάτησε γκάζι για να ξεφύγει

Δεκαοκτώ παιδιά γεννήθηκαν στην Ελλάδα από το σπέρμα του δότη με το καρκινικό γονιδίωμα

Ελλάδα 11.12.2025
Η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το σπέρμα του συγκεκριμένου ανθρώπου από κλινική στη χώρα μας ήταν το 2017

Νέες φωτιές στις φήμες για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: Αγόρασε οκταώροφο κτήριο στη Νέα Υόρκη

Αθλητικά Νέα 11.12.2025
Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Clarkson Avenue 111 στο Prospect Lefferts Gardens στο Μπρούκλιν και πουλήθηκε έναντι 14.1 εκατομμυρίων δολαρίων

Ο Χάαλαντ δεν πανηγύρισε απέναντι στη Ρεάλ, αλλά έκανε μία κίνηση με άρωμα… Ελλάδας

Αθλητικά Νέα 11.12.2025
«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να περπατήσω σαν τον Αχιλλέα»