E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Μια φίλη της που θέλησε να την εκδικηθεί πούλησε τις φωτογραφίες της σε ΜΜΕ

Δημοσίευση 24/11/2015 | 00:21

Η γυναίκα που παρουσιάστηκε ως «καμικάζι του Παρισιού»... είναι ζωντανή και ζει στο Μαρόκο

Η γυναίκα που είδε τις φωτογραφίες της να ταξιδεύουν στα διεθνή ΜΜΕ με τη λεζάντα «αυτή είναι η καμικάζι του Σαιντ Ντενί», στην πραγματικότητα είναι ακόμη ζωντανή, ζει στο Μαρόκο και ονομάζεται Nabila Bakkatha κι όχι Hasna Ait Boulahcen, που είναι το όνομα της γυναίκας που σκοτώθηκε από την έφοδο της αστυνομίας σε πολυκατοικίες του προαστίου του Παρισιού.

Η γυναίκα, μιλώντας στο CNN, δήλωσε ότι μια πρώην φίλη της, πούλησε τις επίμαχες φωτογραφίες της σε έναν δημοσιογράφο. Είχε παρατηρήσει την εμφανή ομοιότητα της Bakkatha με την «γυναίκα-καμικάζι» και πούλησε τις εικόνες προκειμένου να την εκδικηθεί.

Επρόκειτο για δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε αρχικά η βρετανική Daily Mail και στη μία εμφανιζόταν η γυναίκα μέσα σε μπάνιο και στην άλλη με την οικογένειά της.

«Δεν ανάρτησα πότε (σ.σ. σε κοινωνικά δίκτυα) μια δική μου φωτογραφία μέσα σε μπάνιο», λέει η Bakkatha.

Το 1998, σε ηλικία 15 ετών, η Bakkatha μετακόμισε σε μια μικρή πόλη στη βόρεια Γαλλία. Οι δύο επίμαχες φωτογραφίες ελήφθησαν την εποχή εκείνη από μια φίλη της κοπέλας με μαροκινή καταγωγή. Η σχέση τους όμως χειροτέρεψε και τελικά διέκοψαν τελείως την επικοινωνία αφότου η Bakkatha επέστρεψε στο Μαρόκο.

«Η φωτογραφία ελήφθη από μια φίλη μου, που την πούλησε για εκδίκηση σε ένα γάλλο δημοσιογράφο, μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι. Τρεις μέρες πριν, μια άλλη φίλη μου τηλεφώνησε, λέγοντάς μου ότι οι φωτογραφίες μου είναι στα εξώφυλλα πολλών διεθνών εφημερίδων», περιέγραψε η γυναίκα, εξηγώντας ότι ουσιαστικά διαλύθηκε η ζωή της: «η οικογένειά μου ήταν σοκαρισμένη και μερικοί από τους συγγενείς δεν μου μιλούν πλέον. Σταμάτησα να πηγαίνω στη δουλειά μου και δεν μπορώ να βγω πλέον έξω καθώς ζω υπό διαρκές φόβο».

«Είμαι σε διαδικασία να μηνύσω τη γυναίκα που πούλησε τις φωτογραφίες μου και το δημοσιογράφο που τις αγόρασε», προσθέτει η ίδια.

«Ο δημοσιογράφος δεν έκανε καμία έρευνα, απλώς δημοσιοποίησε τις φωτογραφίες», λέει η Bakkatha.

Ας σημειωθεί πως η γυναίκα, δεν πιστεύει ότι μοιάζει με τη γυναίκα που παρουσιάστηκε σαν την πρώτη γυναίκα καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, που ήταν μια ακόμη παρανόηση των δημοσιογράφων, καθώς η αστυνομία δήλωσε ότι είναι πιθανόν η γυναίκα να μην ανατινάχτηκε.

«Κοιτάχτε αυτές τις φωτογραφίες, οι ομοιότητες στην εμφάνιση με αυτή είναι τόσο μικρές», δήλωσε η Bakkatha στο CNN. «Οποιοσδήποτε συγκρίνει τις φωτογραφίες μας θα εντοπίσει τις διαφορές και πως δεν μοιάζουμε μεταξύ μας καθόλου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Φριχτό τέλος για αθλητικογράφο και τον σύζυγό της στο σπίτι τους: Ο 3χρονος γιος βρέθηκε σώος κοντά τους

Κόσμος 18.12.2025
Η είδηση του θανάτου έχει βυθίσει στο πένθος φίλους, συναδέλφους, μαθητές και γονείς

Την τελική απόφαση των μπλόκων περιμένει η κυβέρνηση: Αναπροσαρμογή στάσης σε περίπτωση οριστικής άρνησης διαλόγου

Ελλάδα 18.12.2025
Στις 14:00 η σύσκεψη στον Λευκώνα Σερρών της Πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων

Τροχαίο στον Εύοσμο: Νεκρή 57χρονη πεζή που παρασύρθηκε από οδηγό

Ελλάδα 18.12.2025
Η γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Δεν το χωράει ανθρώπου νους: Από ασιτία ο θάνατος του 3χρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη

Ελλάδα 18.12.2025
Καρδιακή ανακοπή από ασιτία η αιτία θανάτου του τρίχρονου παιδιού στην Αλεξανδρούπολη.

Αντί‑τρανς νόμος στο Τέξας: Ένοπλοι αστυνομικοί φρουρούν τις τουαλέτες μετά την απαγόρευση

Κόσμος 18.12.2025
Αστυνομικοί της πολιτείας του Τέξας πραγματοποιούν ελέγχους ταυτότητας έξω από τις γυναικείες τουαλέτες, μετά τον σχετικό αντί-τρανς νόμο στην πολιτεία

Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες ‑ Τι θα κάνει η κυβέρνηση

Ελλάδα 18.12.2025
Για κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προειδοποιούν οι αγρότες και οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν σήμερα

Eπίθεση Κωνσταντοπούλου στη σύζυγο Σκέρτσου ‑ «Bροχή» οι μηνύσεις και μια εξεταστική εκτός ορίων

Πολιτική 18.12.2025
«Κάνετε τον εισαγγελέα, σπιλώνετε υπολήψεις, θίγετε γυναίκες! Δεν είστε θύμα, είστε θύτης!», κατήγγειλε ο υπουργός Επικρατείας.

Κωνσταντοπούλου σε Λαζαρίδη: Τι είπες θρασύδειλε για τον πατέρα μου; ‑ Το βίντεο στο TikTok από την εξεταστική

Πολιτική Χτες
Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου- Λαζαρίδη στην εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ

Eurostat: Βουλιάζει η παραγωγικότητα του αγροτικού τομέα στην Ελλάδα – Αυξάνεται στην ΕΕ

Ελλάδα Χτες
Tην τρίτη μεγαλύτερη μείωση στην ΕΕ σημείωση η παραγωγικότητα της εργασίας στην αγροτικό τομέα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της Eurostat.

Εμφανίστηκε ο Νίκος Παππάς: «Πρόκληση απέναντι μου» – Όσα ισχυρίζεται για τον ξυλοδαρμό του δημοσιογράφου

Ελλάδα Χτες
«Τα γεγονότα μεταφέρθηκαν όπως πιστεύει ότι έγιναν και όχι όπως έγιναν».

«Ροντέο» στην Εξεταστική Ζωής και Μυλωνάκη: «Αληθεύει ότι παρακολουθείτε τα τηλέφωνα βουλευτών;» – «Τώρα μιλάτε σοβαρά;»

Ελλάδα Χτες
Η κ. Κωνσταντοπούλου αποκάλεσε εγκληματία τόσο τον κ. Βορίδη όσο και τον κ. Μυλωνάκη.

Καβάλα – Παναθηναϊκός 1‑2: Ο Ταμπόρδα τον έστειλε στους «8»

Αθλητικά Νέα Χτες
Δύο αναγκαστικές αλλαγές για τους «πράσινους»