E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζόυς Ευείδη: Κάθε 6 μήνες έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα

Τι λέει για την προσωπική της ζωή

Δημοσίευση 22/11/2015 | 00:29

Τζόυς Ευείδη: Κάθε 6 μήνες έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα

Για την ταλαιπωρία που τράβηξε με την ελληνική γραφειοκρατία μίλησε η Τζόυς Ευείδη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Join Us», το γεγονός ότι γεννήθηκε στον Καναδά και όχι στη χώρα μας έβαλε σε μεγάλη ταλαιπωρία και την ίδια και την οικογένειά της μέχρι να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

«Γεννήθηκα στον Καναδά», λέει και συνεχίζει: «Οι γονείς μου ήδη ζούσαν στον Καναδά ως μετανάστες και είχαν ήδη καναδική υπηκοότητα. Ο μπαμπάς μου πριν την καναδική είχε τουρκική, επειδή ήταν από την Πόλη. Και αυτό το υπέροχο κράτος, που δυο γαϊδάρων άχυρα του έλεγε ότι είναι Τούρκος υπήκοος και δεν μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, ενώ είχε πολεμήσει κιόλας. Και λόγω του μπαμπά, δεν μπορούσε ούτε η μητέρα μου, ούτε εγώ να την πάρω. Είχε πάει στον Συνήγορο του Πολίτη, και έτσι ανακινήθηκε η ιστορία. Κάθε έξι μήνες πήγαινα και έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα».

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε και για τα δημοσιεύματα τα οποία την ήθελαν να έχει σχέση με νεότερο άντρα. «Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έpωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά, κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό, γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι», είπε η γνωστή ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι βουτιές της Κατερίνας Παπουτσάκη με λευκό μπικίνι στην Κύθνο και η φωτογραφία με το τατουάζ‑κοχύλι, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 13.07.2026
H ηθοποιός απόλαυσε τις παραλίες του νησιού μαζί με τα δύο παιδιά της, όπως φαίνεται στο άλμπουμ που ανήρτησε στο Instagram

Η Σοφία Βεργκάρα έγινε 54 ετών και «ανέβασε» το θερμόμετρο ποζάροντας με κόκκινο μπικίνι

Social 13.07.2026
Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η Κολομβιανή ηθοποιός από τα γενέθλιά της στην Ιταλία

Αρης Μουγκοπέτρος για την επιστροφή του στις πίστες: Ήταν μια στιγμή που θα με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Μετά τον ακρωτηριασμό του ο μουσικός έπαιξε και πάλι κλαρίνο μπροστά σε κοινό

Δανάη Μπάρκα: Οι πόζες της με ολόσωμο μαγιό

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράστηκε «καλοκαιρινά» στιγμιότυπα, αλλά και μερικές σκέψεις της

Μαζωνάκης: Τι αποκάλυψε για τον εγκλεισμό στο Δρομοκαΐτειο και ποιον κατηγορεί για προδοσία

E-Daily 3.Left 13.07.2026
Ο τραγουδιστής μίλησε ανοιχτά για την οικογένειά του, τον ακούσιο εγκλεισμό, την καταγγελία για ασέλγεια και τον Αντώνη Ρέμο σε συνέντευξή του στον Alpha Κύπρου.

Η Σοφία Βεργκάρα γιόρτασε γενέθλια με... 300 τούρτες!

E-Daily 3.Left Χτες
Η 54χρονη λατίνα σταρ τα έσκασε πάνω σε γιοτ με μπικίνι, μοιράζοντας στιγμιότυπα από τους εορτασμούς της μέσα από το Instagram.

Σμαράγδα Καρύδη: Πόσο πληρώθηκε στον πρώτο της ρόλο ‑ δείτε τι γίνεται όταν το μετατρέψετε σε ευρώ

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός αποκάλυψε την απόδειξη με τον πρώτο της μισθό ως κομπάρσος σε ηλικία δύο ετών, ένα ποσό που σήμερα προκαλεί έκπληξη.

Δέσποινα Βανδή και Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποια είναι η μεγάλη κοινή τους ανακοίνωση και τι λένε για το «The Voice»

E-Daily 3.Left Χτες
Οι δύο κορυφαίες τραγουδίστριες ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε κοινό σχήμα, ενώ έντονες φήμες φέρουν τη Βανδή να αναλαμβάνει την παρουσίαση του «The Voice» στον ΣΚΑΪ.

Αρναούτογλου και Λιανός: Η κοινή ανάρτηση μετά τον φημισένο καβγά τους στον ραδιοφωνικό αέρα

Celebrity Stories Χτες
Ο παρουσιαστής δημοσίευσε κοινή φωτογραφία με τον 15χρονο συνεργάτη του και του αφιέρωσε ένα ιδιαίτερα τρυφερό μήνυμα

Ρένος Χαραλαμπίδης για «Οδύσσεια»: «Δεν με πειράζει η Αφρικανή Ελένη» – Τι είναι αυτό που πραγματικά τον ενοχλεί (Βίντεο)

E-Daily 3.Left Χτες
Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός εξέφρασε τη δική του άποψη για την πολυσυζητημένη ταινία του Νόλαν και αποκάλυψε τι πραγματικά τον ενοχλεί στη συζήτηση γύρω από τον ρόλο της Ωραίας Ελένης

Βαλαβάνη και Μόργκαν: Ο γιος τους έκλεισε τον πρώτο χρόνο! Δείτε το εντυπωσιακό πάρτι γενεθλίων (Βίντεο)

Celebrity Stories Χτες
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του μωρού τους με ένα συγκινητικό οικογενειακό πάρτι