E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζόυς Ευείδη: Κάθε 6 μήνες έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα

Τι λέει για την προσωπική της ζωή

Δημοσίευση 22/11/2015 | 00:29

Τζόυς Ευείδη: Κάθε 6 μήνες έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα

Για την ταλαιπωρία που τράβηξε με την ελληνική γραφειοκρατία μίλησε η Τζόυς Ευείδη.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Join Us», το γεγονός ότι γεννήθηκε στον Καναδά και όχι στη χώρα μας έβαλε σε μεγάλη ταλαιπωρία και την ίδια και την οικογένειά της μέχρι να πάρει την ελληνική υπηκοότητα.

«Γεννήθηκα στον Καναδά», λέει και συνεχίζει: «Οι γονείς μου ήδη ζούσαν στον Καναδά ως μετανάστες και είχαν ήδη καναδική υπηκοότητα. Ο μπαμπάς μου πριν την καναδική είχε τουρκική, επειδή ήταν από την Πόλη. Και αυτό το υπέροχο κράτος, που δυο γαϊδάρων άχυρα του έλεγε ότι είναι Τούρκος υπήκοος και δεν μπορούσε να πάρει την ελληνική ιθαγένεια, ενώ είχε πολεμήσει κιόλας. Και λόγω του μπαμπά, δεν μπορούσε ούτε η μητέρα μου, ούτε εγώ να την πάρω. Είχε πάει στον Συνήγορο του Πολίτη, και έτσι ανακινήθηκε η ιστορία. Κάθε έξι μήνες πήγαινα και έπαιρνα άδεια παραμονής στην Ελλάδα».

Η Τζόυς Ευείδη μίλησε και για τα δημοσιεύματα τα οποία την ήθελαν να έχει σχέση με νεότερο άντρα. «Δυστυχώς, δεν ζω τον απόλυτο έpωτα, αλλά την απόλυτη κούραση. Τα δημοσιεύματα είναι παραφιλολογίες. Ψέμα μαύρο. Μαύρη μοναξιά, κορίτσι μου, σκυλιά και γάτες στη ζωή μου! Καταρχάς, αυτό το παιδάκι είναι 25 χρονών. Είμαι σε μια ηλικία που είναι λίγο άκομψο να συζητάω τα προσωπικά μου πια. Δεν είμαι ούτε 25, ούτε 35. Είναι λίγο αηδιαστικό, γιατί δημιουργείται και εικόνα και δεν μου αρέσει πάρα πολύ. Δυστυχώς, είμαι μόνη σαν το λεμόνι», είπε η γνωστή ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χρήστος Δάντης: «Μεγάλωσα με μία μάνα που είχε υποστεί κακοποίηση»

Tabloid 15.02.2026
Ο καλλιτέχνης αναφερόμενος στις σχέσεις εξομολογήθηκε πως η μητέρα του δέχονταν κακοποίηση

Tα υπέροχα σπίτια που αφήνει πίσω της η Diane Keaton κληρονομιά στα παιδιά της

Celebrity Stories 15.02.2026
Τα ακίνητα και η αμύθητη περιουσία

Έξαλλος ο Πασχάλης: «Κι αν βάφω τα μαλλιά μου, λογαριασμό θα σας δώσω; Αν δεν σας αρέσει, μην σας αρέσει»

Tabloid Χτες
«Δεν είναι λίγο σεξιστικό αυτό;», σχολίασε ο Δημήτρης Παπανώτας

J2US – Κι όμως, η Δέσποινα Βανδή έδωσε το παρών στην πρεμιέρα

TV Buzz Χτες
«Πολλά γράφτηκαν και πολλά είπαν κάποιες εκπομπές»

Ακης Τερζόπουλος: «Ήταν εpαστής της γυναίκας μου όταν γνώρισα τον Πέτρο Κωστόπουλο»

TV Buzz Χτες
Η ανατρεπτική εξομολόγηση για την «ανοιχτή» σχέση με την πρώτη του σύζυγο και το παρασκήνιο μιας απρόσμενης συνάντησης στη Μύκονο

Ομπράντοβιτς και Γιασικεβίτσιους τα «έσπασαν» στα μπουζούκια

Tabloid Χτες
Οι δύο προπονητές μαζί με φίλους τους διασκέδασαν μέχρι το πρωί, ενώ ο Σάρας χόρεψε και ζεϊμπέκικο

Ναταλία Γερμανού: «Ο Akylas τα ισοπέδωσε όλα σαν τρακτέρ, είναι άδικο για τους υπόλοιπους»

TV Buzz Χτες
Τη δική της άποψη για τους καλλιτέχνες των δύο ελληνικών ημιτελικών της Eurovision κατέθεσε η Ναταλία Γερμανού

Τζέσικα Αλμπα και Κας Γουόρεν: Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό τους

Tabloid Χτες
Θα έχουν συνεπιμέλεια των τριών παιδιών τους, ενώ κανένας από τους δύο δεν θα καταβάλει διατροφή στον άλλον