E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ζώδια: Πώς θα είναι η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο

Προβλέψεις για το τριήμερο που ξεκινά

Δημοσίευση 20/11/2015 | 15:10

Ζώδια: Πώς θα είναι η Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο

Κριός

Εδώ και καιρό είχες βουτήξει βαθιά και διαπραγματευόσουν τον εαυτό σου σε σχέση με μια καινούργια εμπειρία που σχετίζεται με το πιο αθέατο κομμάτι σου. Τώρα το σκηνικό αλλάζει και αφού έκανες τις εσωτερικές συζητήσεις σου, καιρός είναι πλέον να βγεις από εκεί και να δράσεις όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι αποφάσεις σου αυτές τις ημέρες θα είναι αρκετά συναισθηματικές και καθόλου λογικές. Ακόμα και οικονομικά θέματα θα τα διαχειριστείς με το χέρι στην καρδιά και καθόλου με το μυαλό. Το καλό είναι ότι από την Κυριακή και μετά θα είσαι πολύ κοντά στον αληθινό σου εαυτό και αυτό θα δημιουργήσει συνθήκες που θα σου αρέσουν ιδιαίτερα.

Ταύρος

Βρίσκεσαι κάτω από στενή πολιορκία και σε απορροφούν υπερβολικά τα άτομα που σχετίζεσαι πολύ στενά, γιατί οι αποφάσεις σου σχετίζονται μόνο από με άλλους και ξεχνάς τον εαυτό σου. Αυτό φυσικά σου δίνει μια μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία απέναντι στους φίλους σου αλλά και στα άτομα που έχουν την υποστήριξή σου. Η συναισθηματική σου σχέση μπορεί να έχει ρωγμές λόγω διάφορων συγκρούσεων και διαφορών με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αλλά η επιστροφή του /της ασώτου/ης θα γίνει ξαφνικά και με έναν τρόπο πολύ δυναμικό. Αν σχετίζεσαι με Κριό θα δεις να γίνονται κινήσεις από την πλευρά του που δεν τις είχες φανταστεί καν.

Δίδυμοι

Τελειώνει η «σκοτεινή περίοδος» , αφού έχεις αποκτήσει εμπειρίες που είναι βασισμένες πάνω σε συναισθήματα και όχι σε γνώσεις. Θα δοκιμάσεις πλέον να απαλλαγείς από οτιδήποτε δεν σου αρέσει και να ξαναγυρίσεις στα δικά σου τα λημέρια. Που είναι η επικοινωνία και μια γενική γνώση επί παντός επιστητού. Συναισθηματικά θα είσαι ακόμα βέβαια μπερδεμένος/η και μπλοκαρισμένος κυρίως αν σχετίζεσαι με Ιχθύ γιατί θα σε βγάζει έξω από τη δική σου πραγματικότητα. Αλλά από την Κυριακή και μετά θα νιώσεις ξαφνικά ότι μπορείς να ξεπεράσεις πολλά και δύσκολα εμπόδια και να ξαναβρείς πάλι την φόρμα σου. Για αυτό μπορεί να επιδοθείς σε σπορ και γενικά να συμμετέχεις σε πολλά κοινωνικά γεγονότα.

Καρκίνος

Διαφοροποιείσαι σε σχέση με τη δική σου πραγματικότητα και πολλές ευαισθησίες ή έντονα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια. Αυτό σε γενικές γραμμές σου κάνει πολύ καλό γιατί είσαι ο εαυτός σου και μπορείς και επικοινωνείς με μεγαλύτερη άνεση. Μέχρι και το Σάββατο θα έχεις όρεξη και κέφι να βγεις να περάσεις καλά αλλά και να πιεις ή να χορέψεις για να εκτονώσεις όλο σου το συναισθηματικό φορτίο με διασκέδαση και γλέντι. Από την Κυριακή και μετά, μπορεί να έχεις μια διαφορετική άποψη για τα πράγματα και πιθανόν να χρειαστεί να πάρεις δυναμικές αποφάσεις οι οποίες θα σε βγάλουν από αδιέξοδα. Πάντως, θα είναι μια σημαντική εκτόνωση για εσένα η ενασχόληση με θέματα ομορφιάς, όπως π.χ. να βάψεις τα μαλλιά σου ή να κάνεις μάσκες προσώπου, ματιών και γενικά οτιδήποτε κάνει καλό στην εμφάνισή σου.

Λέων

Το ότι θέλεις να διαφέρεις από τα άλλα άτομα είναι μια σημαντική, ξεχωριστή τοποθέτηση που έχεις μέσα σου. Για αυτό γίνεσαι γενναιόδωρος/η και καθόλου διεκδικητικός/η. Αλλά μέχρι και το Σάββατο, πέρα από το μπέρδεμα το συναισθηματικό που μπορεί να νιώθεις για μια συγκεκριμένη κατάσταση, θα έχεις μεγάλη μυστικοπάθεια και δεν θα είσαι τόσο πολύ ο εαυτός σου. Κάποιες οικονομικές διαφορές μπορεί να σε κάνουν να είσαι περισσότερο καχύποπτος/η. Αλλά ευτυχώς αυτό θα περάσει γρήγορα και από την Κυριακή και μετά θα βγουν και πάλι όλα στο φως και δεν θα χρειάζεται να λειτουργείς κάτω από μεγάλη μυστικότητα. Η όρεξή σου για δράση θα επανέλθει δριμύτερη και θα πάρεις πολύ γρήγορες και δυναμικές αποφάσεις.

Παρθένος

Η συντροφικότητα και γενικότερα «οι άλλοι» θα είναι τα θέματα που θα σε απασχολήσουν πολύ έντονα. Θα έχεις ανάγκη να δικαιολογήσεις και να συμπονέσεις το πρόσωπο που είστε μαζί όσο περισσότερο μπορείς γιατί με αυτόν τον τρόπο πιστεύεις ότι θα έρθετε κοντά. Οι εσωτερικές σου ανάγκες θα καλυφθούν και η λογική σου φύση θα σταματήσει για λίγο να σε πιέζει να πράξεις διαφορετικά. Έτσι και αλλιώς πολλές φορές είσαι μόνος/η για αυτό χρειάζεται να περνάς περισσότερες ώρες με άτομα που σε ευχαριστούν. Οι προσδοκίες σου από την Κυριακή και μετά θα σε πιέσουν και ίσως αποκαλυφθούν από ένα φίλο ένοχα μυστικά ή οικονομικές διαφορές που ήδη υπήρχαν και δεν τις έβλεπες. Ψυχραιμία χρειάζεται για να μην εκραγείς.

Ζυγός

Θα περάσεις σε μια πιο δυναμική φάση, αφού όμως βιώσεις ένα συναισθηματικό μπέρδεμα μαζί με μπόλικη ευαισθησία μέχρι και το Σάββατο. Ακόμα, οι δυο πλανήτες που βρίσκονται στον Ζυγό θα είναι ικανοί να σε κάνουν να δεις μια διαφορετική οπτική γωνία, γιατί πιθανόν τα «θέλω» σου να είναι τόσο έντονα που να μην μπορείς να ξεφύγεις από αυτά. Πάντως αν έχεις εξάρτηση είτε συναισθηματική είτε οικονομική από ένα πρόσωπο που εδώ και καιρό είστε πολύ κοντά, ίσως την Κυριακή θελήσεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και να βγεις ξαφνικά από οτιδήποτε σε πιέζει ή δε σΆ αφήνει να είσαι ο εαυτός σου.

Σκορπιός

Μέχρι και την Κυριακή το απόγευμα ο Ήλιος θα είναι στον Σκορπιό και θα σου δίνει εκείνη την εσωτερική δύναμη που μόνο εσύ ξέρεις να αναγνωρίζεις για να φτάσεις στο τέλος όλων των πραγμάτων που θέλεις να γίνουν πραγματικότητα. Το καλό είναι ότι τις δυο ημέρες θα τις περάσεις με έντονη συναισθηματική ευαισθησία και αυτό σου κάνει γενικά πολύ καλό γιατί επικοινωνείς πιο εύκολα με τους δικούς σου ανθρώπους. Από την Κυριακή και μετά οι συνθήκες θα διαφοροποιηθούν και εσύ πρέπει να βάλεις τις κεραίες σου σε πιο γρήγορη και δυναμική ενέργεια. Οι αρχηγικές ικανότητες που έχεις θα βγουν στην επιφάνεια και θα κάνεις κινήσεις που πιθανόν να σε εκπλήξουν και εσένα. Πάντως, η γυμναστική και γενικά η σωματική εκτόνωση θα σε βοηθήσει να νιώσεις μεγαλύτερη ευεξία και δύναμη.

Τοξότης

Με τον Ερμή και τον Ήλιο να μπαίνουν στο ζώδιό σου θα έχεις μια θετικότερη ματιά για το μέλλον σου και θα στοχεύσεις ψηλά, χωρίς να φοβάσαι, αν και εξ αιτίας του Κρόνου θα χρειαστεί να καταβάλλεις μεγαλύτερη προσπάθεια από άλλες φορές. Όσον αφορά στη σχέση σου, είναι πιθανό να αδρανήσεις παίρνοντας ως δεδομένο το άλλο άτομο. Πρέπει όμως να δείχνεις τα αισθήματά σου, με λόγια και πράξεις, να είσαι στο εδώ και τώρα για να μη το χάσεις μέσα από τα χέρια σου, επειδή λανθασμένα θα πιστέψει ότι αδιαφορείς. Πιθανόν σήμερα να μην έχεις όρεξη να κάνεις πολλά πράγματα και να μείνεις στο σπίτι να ηρεμήσεις. Θα δεις κάποια ταινία ή θα ακούσεις μουσική γιατί έχεις έντονη ρομαντική διάθεση. Επίσης, ίσως σου βγει μια γλυκιά, μελαγχολική τάση που όμως δε θα σε χαλάσει. Την Κυριακή μπορεί να κάνεις υπερβολές και υπερεκτιμήσεις γιατί θα αισθανθείς την ανάγκη να ξεφύγεις αλλά δεν θα σου προξενήσουν προβλήματα.

Αιγόκερως

Βαδίζεις πάνω σε χνάρια πολύ σταθερά και καθόλου παρορμητικά. Θα βγάλεις με ευκολία όλο σου τον συναισθηματικό κόσμο είτε ακούγοντας μουσική είτε ζωγραφίζοντας είτε συζητώντας με άτομα που μπορεί να έχουν ανάγκη τη στήριξή σου. Το καλό είναι ότι δεν θα τιμωρήσεις και πολύ τον εαυτό σου για κάτι που έχεις ήδη παραβεί, γιατί επιτέλους θα τον συμπονέσεις περισσότερο. Η καλή επαφή με συγγενικά πρόσωπα θα σε βοηθήσει να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Το ξαφνικό ξύπνημα της Κύριακης μπορεί να συνοδευτεί με ένα γενικό ξεσήκωμα του σπιτιού και γενικά αλλαγής του χώρου όπου ζεις γιατί πιθανόν να έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια.

Υδροχόος

Νιώθεις ότι φεύγει από πάνω σου μια βαριά σκιά με την οποία διαπραγματεύτηκες αυτές τις ημέρες και με το παραπάνω. Αλλά πιθανόν πλέον να πιστεύεις ότι έκανες ότι ήταν δυνατόν να επικοινωνήσεις με άλλα πρόσωπα μέσα από μια διαφορετική προσέγγιση. Η οποία είχε και τα καλά της αλλά και τα δύσκολα γιατί υπάρχει πάντα η έννοια της διαφορετικότητας της ζωής σου. Πιθανόν το να παραμένεις με τον εαυτό σου αλλά και με άλλα άτομα σε μια ήρεμη κατάσταση είναι αυτό που σε βοηθάει περισσότερο από όλα. Ίσως οι συζητήσεις πλέον να μην χρειάζονται για να τοποθετηθείς. Αντίθετα, η σιωπή θα σε βοηθήσει για να αντιληφθείς πράγματα που σου ξεφεύγουν. Από την Κυριακή και μετά, θα πλησιάσεις περισσότερο το δυναμικό κομμάτι του εαυτού σου και πιθανόν να πάρεις πρωτοβουλία για ένα πολύ γρήγορο ταξίδι αλλά και πολύ ωφέλιμο. Επίσης, θα κάνεις δυναμικές συζητήσεις που θα περιέχουν μεγάλες αλήθειες και θα σε οδηγήσουν σε πολύ γρήγορα συμπεράσματα.

Ιχθύες

Ζείς το απόλυτο αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον μέσα σου και όχι απαραίτητα λόγω των εξωτερικών συνθηκών. Το καλό είναι ότι οι γύρω σου δεν σε ενοχλούν και πολύ και αυτό είναι που σου αρέσει ιδιαίτερα. Και επίσης δεν υπάρχει λόγος να δώσεις το στίγμα σου οπότε και αυτό σε ανακουφίζει. Οι βόλτες στην θάλασσα και γενικά στην φύση θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Όπως κι ένα ανακουφιστικό μπάνιο με άλατα και μυρωδικά θα σε κάνει να ξεχαστείς και να αποφορτιστείς από την αρνητική ενέργεια. Πάντως, μια περίοδος η οποία ήταν για σένα αρκετά μεταφυσική και ενδιαφέρουσα κλείνει και καλείσαι ότι έμαθες ή διδάχτηκες εμπειρικά να το χρησιμοποιήσεις προς τα έξω. Η Κυριακή θα είναι μια ημέρα που θα μιλήσεις ανοικτά και θα ξεστομίσεις μάλιστα αλήθειες ή μυστικά που κρατούσες εδω και καιρό χωρίς όμως να σε νοιάζει τι θα σκεφτούν οι άλλοι για σένα.

Μπέλα Κυδωνάκη - astrology.gr

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τα ζώδια σήμερα 13/7: Ένας φίλος μπορεί να σας βοηθήσει

Ζώδια Ημέρας 13.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Αυτό είναι το πιο τοξικό ζώδιο που θα συναντήσεις

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 13.07.2024
Και ένα top 5 για να φυλάς τα νώτα σου

Ποιος χαρακτήρας από τη σειρά Friends είσαι σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αστρα: Θέματα & Κουίζ Χτες
Ποιανού τα χαρακτηριστικά διαθέτεις

Τα ζώδια σήμερα 12/7: Eκφραστείτε με όποιο τρόπο επιθυμείτε

Ζώδια Ημέρας Χτες
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ποια κάρτα Ταρό αντιπροσωπεύει το ζώδιό σου

Αστρα: Θέματα & Κουίζ Προχτές
Κάθε ζώδιο έχει συνδεθεί με μία κάρτα Ταρό

Τα ζώδια σήμερα 11/7: Μην χάνετε τόσο εύκολα τη ψυχραιμία σας

Ζώδια Ημέρας Προχτές
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 10/7: Πάρτε λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα

Ζώδια Ημέρας 10.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα 3 ζώδια που θα χωρίσουν μέσα στο καλοκαίρι

Αστρα: Θέματα & Κουίζ 09.07.2024
Τα αστέρια μπορούν να επηρεάσουν τις σχέσεις μας με ποικίλους τρόπους, και αυτό το καλοκαίρι δεν αποτελεί εξαίρεση

Τα ζώδια σήμερα 9/7: Θα αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε εμπειρία

Ζώδια Ημέρας 09.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Ζώδια Εβδομάδας: Σύντομες διακοπές, αλλαγές στα εργασιακά κι ένα μήνυμα από το πουθενά

Ζώδια Εβδομάδας 08.07.2024
Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!

Τα ζώδια σήμερα 8/7: Βρείτε ισορροπίες

Ζώδια Ημέρας 08.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr

Τα ζώδια σήμερα 7/7: Δείτε τις δυσκολίες ως ευκαιρίες

Ζώδια Ημέρας 07.07.2024
Αστρολογικές προβλέψεις κάθε μέρα από το Pink.gr