E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι, ισχυρίζεται ο αδερφός της

Δημοσίευση 20/11/2015 | 12:56

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Party animal: με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζουν γνωστοί της την πρώτη καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, τη γυναίκα που ανατινάχθηκε στο Σεν Ντενί, έχοντας στο πλάι της τον πλέον καταζητούμενο τρομοκράτη, τον Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Το όνομά της ήταν Hasna Ait Boulahcen, ήταν 26 ετών και δεν θύμιζε σε τίποτε τις μουσουλμάνες που ντρέπονται ακόμα και να δείξουν το πρόσωπό τους. Η Hasna ήταν μία νέα γυναίκα που αγαπούσε το αλκοόλ, το τσιγάρο, τους άντρες, και δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία της.

Ο αδερφός της, Youssouf Ait Boulahcen, μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ, είπε πως η κοπέλα δεν ενδιαφερόταν καθόλου για θρησκευτικά ζητήματα, δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι και άρχισε να υιοθετεί ισλαμικό τρόπο ντυσίματος και να καλύπτει το σώμα και το πρόσωπό της μόλις 30 μέρες πριν τη μάχη στο Σεν Ντενί.

«Ζούσε στον δικό της κόσμο. Συνέχεια μιλούσε στο τηλέφωνο και ασχολούνταν με το Facebook και το WhatsApp. Της έλεγα να συμμορφωθεί, αλλά ποτέ δεν άκουγε, πάντα αγνοούσε τις συμβουλές μου και μου έλεγε πως δεν είμαι ο πατέρας της για να της λέω τι να κάνει», λέει ο Youssouf. Περιέγραψε, δε, τη σχέση του με την αδερφή του ως προβληματική: «Συνέχεια κριτίκαρε τους πάντες. Δεν δεχόταν να ντυθεί πιο σεμνά. Την Κυριακή την είχα πάρει τηλέφωνο να δω τι γίνεται και ακουγόταν πολύ περίεργα, λες και δεν ήθελε να ζει». Ο αδερφός της τότε ανησύχησε και πήγε να τη βρει, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε απάντησε όταν της χτύπησε το κουδούνι. Τότε εκείνος έφυγε και η αδερφή του λίγο μετά τον πήρε τηλέφωνο. «Ήμουν θυμωμένος και της είπα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο, που με ανάγκασε να πάω μέχρι εκεί και δεν εμφανίστηκε», θυμάται ο Youssouf. Αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία επαφή τους.

Η διήγηση του Youssouf συνεχίστηκε: «Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ποτέ κανείς δεν της έδωσε αγάπη, αντίθετα, ήταν θύμα κακομεταχείρισης και απόρριψης. Όταν ήταν 5 ετών, η οικογένειά της την εγκατέλειψε και την παρέδωσε σε ανάδοχους γονείς. Τότε η ζωή της βελτιώθηκε πολύ και έμοιαζε να έχει βρει την ευτυχία. Όλα χάλασαν πάλι στην εφηβεία. ¶ρχισε να κάνει κακές παρέες και να ζει έκλυτο βίο. Ποτέ δεν ήμασταν ιδιαίτερα αγαπημένοι, καθώς μεγαλώσαμε χωριστά, αλλά προσπαθούσα να τη συνετίσω».

Η οικογένεια της Hasna έφτασε στη Γαλλία το 1973 και βρήκε σπίτι στο Παρίσι. Η Hasna γεννήθηκε το 1989 στο Κλισί-λα-Γκαρέν, μία γειτονιά κοντά στο Σεν Ντενί. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρή και τότε δόθηκε για υιοθεσία. 

Ένας γείτονάς της είπε για εκείνη ότι ήταν party animal και συνέχεια πήγαινε για clubbing. Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών, της άρεσε συνέχεια να καπνίζει, αλλά και να αλλάζει εpωτικούς συντρόφους, χωρίς ποτέ να κάνει μία σοβαρή σχέση.

Ένας άλλος φίλος της είπε ότι της άρεσε ο δυτικός τρόπος ζωής και δεν φορούσε ποτέ χιτζάμπ, ούτε πήγαινε σε τζαμί. Επίσης, δεν ασχολούνταν με ειδήσεις, ούτε μίλαγε ποτέ για όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή. Πολλοί τη φώναζαν «cowgirl», γιατί της άρεσε να φοράει καουμπόικα καπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε η Κάθριν Ο’Χάρα, η μητέρα του Κέβιν από την αγαπημένη ταινία «Μόνος στο Σπίτι»

Κόσμος Χτες
Έφυγε σε ηλικία 71 ετών έχοντας αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, με καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Βιολάντα: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Δύο εκρήξεις μέσα σε 6 δευτερόλεπτα

Ελλάδα Χτες
Nέες αποκαλύψεις φέρνουν στο φως σοβαρές παραλείψεις, αλλά και καταγγελίες για αδιαφορία απέναντι σε προειδοποιητικά σημάδια που –όπως φαίνεται– είχαν εκδηλωθεί πολύ πριν από τη φονική έκρηξη.

«Ο Μπιλ Γκέιτς κόλλησε ΣΜΝ από Ρωσίδες – Έκανε θεραπεία κρυφά από τη Μελίντα»: Αποκαλυπτικά έγγραφα του Έπσταϊν

Κόσμος Χτες
«Μου ζητήθηκε να κάνω πράγματα που ξεπερνούν τα όρια του παράνομου», φέρεται να είπε σύμβουλος του Γκέιτς

Βιολάντα: Το πρόβλημα με τις δεξαμενές και το 2020, η απουσία ελέγχων στις εγκαταστάσεις και η έγκριση επιδοτήσεων και φοροαπαλλαγών

Ελλάδα Χτες
Πολλαπλασιάζονται τα ερωτήματα για τη «Βιολάντα» – Ελλείψεις στους ελέγχους, κανονικά οι επιδοτήσεις

ΔΟΑΕ: Η Ουκρανία είναι η μεγαλύτερη απειλή στον κόσμο για την πυρηνική ασφάλεια – Συνεδρίασε το Συμβούλιο κυβερνητών

Κόσμος Χτες
Η ρωσική πλευρά επέκρινε τη διεξαγωγή της συνεδρίασης, θεωρώντας ότι «υποκινήθηκε μόνο για πολιτικούς λόγους χωρίς καμιά πραγματική ανάγκη»

Ολυμπιακός: Τιμωρία μιας αγωνιστικής στον Βεζένκοφ για το επεισόδιο με τον Πετρόπουλο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με μια αγωνιστική τον μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και με πρόστιμο τον καλαθοσφαιριστή του Κολοσσού

Τραγωδία στη Ρόδο: Στα χέρια του 39χρονου επιλοχία εξερράγη η χειροβομβίδα που σκότωσε τον 19χρονο Ραφαήλ

Ελλάδα Χτες
Εξερράγη στο δεξί χέρι του 39χρονου όπου προκάλεσε τον ακρωτηριασμό του και σε πολύ κοντινή απόσταση από τον 19χρονο όπου η διασπορά των θραυσμάτων τον έπληξε σε όλο του το σώμα, τραυματίζοντας τον θανάσιμα

Τεράστιος Τζόκοβιτς «αποκαθήλωσε» τον Σίνερ και οδεύει στα 38 του προς τον 11ο τίτλο του στο Australian Open

Αθλητικά Νέα Χτες
Μυθική ανατροπή του 38χρονου «Νόλε» επί του Σίνερ και ραντεβού με τον Αλκαράθ στον τελικό - Ο Σέρβος κυνηγά το 25ο Grand Slam

Διαβατήρια: Το ΣτΕ «φρενάρει» τις απορρίψεις λόγω παλιάς ταυτότητας

Ελλάδα Χτες
Η υπόθεση αφορά πολίτη, ο οποίος το 2015 είχε ανανεώσει κανονικά το διαβατήριό του, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα που είχε εκδοθεί τον Μάιο του 1972

Αποκάλυψη για την εξαφάνιση της Λόρας, είχε βγάλει εισιτήριο για το εξωτερικό

Ελλάδα Χτες
Η ΕΛΑΣ πιστεύει ότι βρίσκεται στη Γερμανία

Σε ιδιώτες τα πετρέλαια της Βενεζουέλας για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια, νέος νόμος στη σκιά του Τραμπ

Κόσμος Χτες
Η Ροντρίγκες υπέγραψε νόμο για ιδιωτικοποίηση της παραγωγής πετρελαίου, την ώρα που οι ΗΠΑ χαλαρώνουν τις κυρώσεις - Το 2006 ο Ούγκο Τσάβες είχε επιβάλει όλα τα μεγάλα έργα της αγοράς πετρελαίου να περνούν στην κρατική PDVSA