E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι, ισχυρίζεται ο αδερφός της

Δημοσίευση 20/11/2015 | 12:56

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Party animal: με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζουν γνωστοί της την πρώτη καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, τη γυναίκα που ανατινάχθηκε στο Σεν Ντενί, έχοντας στο πλάι της τον πλέον καταζητούμενο τρομοκράτη, τον Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Το όνομά της ήταν Hasna Ait Boulahcen, ήταν 26 ετών και δεν θύμιζε σε τίποτε τις μουσουλμάνες που ντρέπονται ακόμα και να δείξουν το πρόσωπό τους. Η Hasna ήταν μία νέα γυναίκα που αγαπούσε το αλκοόλ, το τσιγάρο, τους άντρες, και δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία της.

Ο αδερφός της, Youssouf Ait Boulahcen, μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ, είπε πως η κοπέλα δεν ενδιαφερόταν καθόλου για θρησκευτικά ζητήματα, δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι και άρχισε να υιοθετεί ισλαμικό τρόπο ντυσίματος και να καλύπτει το σώμα και το πρόσωπό της μόλις 30 μέρες πριν τη μάχη στο Σεν Ντενί.

«Ζούσε στον δικό της κόσμο. Συνέχεια μιλούσε στο τηλέφωνο και ασχολούνταν με το Facebook και το WhatsApp. Της έλεγα να συμμορφωθεί, αλλά ποτέ δεν άκουγε, πάντα αγνοούσε τις συμβουλές μου και μου έλεγε πως δεν είμαι ο πατέρας της για να της λέω τι να κάνει», λέει ο Youssouf. Περιέγραψε, δε, τη σχέση του με την αδερφή του ως προβληματική: «Συνέχεια κριτίκαρε τους πάντες. Δεν δεχόταν να ντυθεί πιο σεμνά. Την Κυριακή την είχα πάρει τηλέφωνο να δω τι γίνεται και ακουγόταν πολύ περίεργα, λες και δεν ήθελε να ζει». Ο αδερφός της τότε ανησύχησε και πήγε να τη βρει, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε απάντησε όταν της χτύπησε το κουδούνι. Τότε εκείνος έφυγε και η αδερφή του λίγο μετά τον πήρε τηλέφωνο. «Ήμουν θυμωμένος και της είπα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο, που με ανάγκασε να πάω μέχρι εκεί και δεν εμφανίστηκε», θυμάται ο Youssouf. Αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία επαφή τους.

Η διήγηση του Youssouf συνεχίστηκε: «Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ποτέ κανείς δεν της έδωσε αγάπη, αντίθετα, ήταν θύμα κακομεταχείρισης και απόρριψης. Όταν ήταν 5 ετών, η οικογένειά της την εγκατέλειψε και την παρέδωσε σε ανάδοχους γονείς. Τότε η ζωή της βελτιώθηκε πολύ και έμοιαζε να έχει βρει την ευτυχία. Όλα χάλασαν πάλι στην εφηβεία. ¶ρχισε να κάνει κακές παρέες και να ζει έκλυτο βίο. Ποτέ δεν ήμασταν ιδιαίτερα αγαπημένοι, καθώς μεγαλώσαμε χωριστά, αλλά προσπαθούσα να τη συνετίσω».

Η οικογένεια της Hasna έφτασε στη Γαλλία το 1973 και βρήκε σπίτι στο Παρίσι. Η Hasna γεννήθηκε το 1989 στο Κλισί-λα-Γκαρέν, μία γειτονιά κοντά στο Σεν Ντενί. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρή και τότε δόθηκε για υιοθεσία. 

Ένας γείτονάς της είπε για εκείνη ότι ήταν party animal και συνέχεια πήγαινε για clubbing. Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών, της άρεσε συνέχεια να καπνίζει, αλλά και να αλλάζει εpωτικούς συντρόφους, χωρίς ποτέ να κάνει μία σοβαρή σχέση.

Ένας άλλος φίλος της είπε ότι της άρεσε ο δυτικός τρόπος ζωής και δεν φορούσε ποτέ χιτζάμπ, ούτε πήγαινε σε τζαμί. Επίσης, δεν ασχολούνταν με ειδήσεις, ούτε μίλαγε ποτέ για όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή. Πολλοί τη φώναζαν «cowgirl», γιατί της άρεσε να φοράει καουμπόικα καπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Παρασκευάς Αντζας: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία ‑ Συντετριμμένοι πρώην συμπαίκτες και φίλοι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Παρασκευάς Αντζας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών

Βρήκαν τρεις όλμους στο διαμέρισμα που αγόρασαν στην Αγία Παρασκευή

E-Daily 2.TopNews Χτες
Χρειάστηκε η επέμβαση του Στρατού προκειμένου να απομακρυνθούν με ασφάλεια οι όλμοι από το διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή

Εμφανίστηκε άνδρας που υποστηρίζει ότι είναι ο Μπεν Νίνταμ – Το συγκινητικό βίντεο με AI που δείχνει πώς θα ήταν σήμερα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οικογένεια του Μπεν Νίνταμ δημοσίευσε βίντεο με τεχνητή νοημοσύνη που δείχνει πώς θα μπορούσε να είναι σήμερα, 35 χρόνια μετά την εξαφάνισή του στην Κω

Καύσωνας στη δυτική Ευρώπη: Νεκροί σε Γαλλία και Βρετανία ‑ Έκτακτα μέτρα και στην Ιταλία

E-Daily 2.TopNews Χτες
Οκτώ περιοχές στη δυτική Γαλλία τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού

Ιράν: 28χρονη γέννησε στη φυλακή και εκτελέστηκε για τη δολοφονία του συζύγου της

E-Daily 2.TopNews Χτες
Τι ανακοίνωσαν σήμερα δύο ΜΚΟ από το εξωτερικό

Δικογραφία από την Αστυνομία για το επεισόδιο μεταξύ Μαρινάκη και Δημητριάδη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η δικογραφία αφορά στα, αυτεπαγγέλτως, διωκόμενα αδικήματα που τελέστηκαν παραβιάζοντας την αθλητική νομοθεσία

Κόκκινος συναγερμός και παγκόσμιος τρόμος: Η Ρωσική Βουλή απειλεί να ισοπεδώσει το Κίεβο με όπλα μαζικής καταστροφής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Πρόεδρος της Δούμας προειδοποιεί με ακραία στρατιωτικά αντίποινα σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση άμαχοι πολίτες

Ο Τραμπ υποβάλλεται σε νέο ιατρικό έλεγχο καθώς πληθαίνουν τα ερωτήματα για την υγεία του

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για την τρίτη προγραμματισμένη ιατρική του εξέταση μέσα σε διάστημα 13 μηνών

Δηλητηριώδεις μέδουσες ‑ «πυξίδα» εντοπίστηκαν σε παραλία στη Ραιδεστό

E-Daily 2.TopNews Χτες
Καφέ μέδουσες του είδους Chrysaora hysoscella (κοινώς γνωστές ως `μέδουσες πυξίδα) παρατηρήθηκαν στην παραλιακή ζώνη της Τουρκίας

Παναθηναϊκός: Νέος προπονητής ο Γιάκομπ Νίστρουπ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο 38χρονος Δανός υπέγραψε διετές συμβόλαιο

Φορολογικές δηλώσεις 2026: Ο τρόπος για να πάρετε την έκπτωση του 4% με εφάπαξ πληρωμή

Οικονομία Χτες
Όσοι υπέβαλαν τη φορολογική τους δήλωση μέχρι σήμερα δικαιούνται έκπτωση 4% στην εφάπαξ πληρωμή του φόρου εισοδήματος έως τις 31 Ιουλίου