E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι, ισχυρίζεται ο αδερφός της

Δημοσίευση 20/11/2015 | 12:56

Party animal, με πολλούς συντρόφους και κολλημένη στο Facebook η καμικάζι του Σεν Ντενί

Party animal: με αυτά τα λόγια χαρακτηρίζουν γνωστοί της την πρώτη καμικάζι αυτοκτονίας στην Ευρώπη, τη γυναίκα που ανατινάχθηκε στο Σεν Ντενί, έχοντας στο πλάι της τον πλέον καταζητούμενο τρομοκράτη, τον Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Το όνομά της ήταν Hasna Ait Boulahcen, ήταν 26 ετών και δεν θύμιζε σε τίποτε τις μουσουλμάνες που ντρέπονται ακόμα και να δείξουν το πρόσωπό τους. Η Hasna ήταν μία νέα γυναίκα που αγαπούσε το αλκοόλ, το τσιγάρο, τους άντρες, και δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία της.

Ο αδερφός της, Youssouf Ait Boulahcen, μιλώντας σε ξένα ΜΜΕ, είπε πως η κοπέλα δεν ενδιαφερόταν καθόλου για θρησκευτικά ζητήματα, δεν είχε διαβάσει ποτέ το Κοράνι και άρχισε να υιοθετεί ισλαμικό τρόπο ντυσίματος και να καλύπτει το σώμα και το πρόσωπό της μόλις 30 μέρες πριν τη μάχη στο Σεν Ντενί.

«Ζούσε στον δικό της κόσμο. Συνέχεια μιλούσε στο τηλέφωνο και ασχολούνταν με το Facebook και το WhatsApp. Της έλεγα να συμμορφωθεί, αλλά ποτέ δεν άκουγε, πάντα αγνοούσε τις συμβουλές μου και μου έλεγε πως δεν είμαι ο πατέρας της για να της λέω τι να κάνει», λέει ο Youssouf. Περιέγραψε, δε, τη σχέση του με την αδερφή του ως προβληματική: «Συνέχεια κριτίκαρε τους πάντες. Δεν δεχόταν να ντυθεί πιο σεμνά. Την Κυριακή την είχα πάρει τηλέφωνο να δω τι γίνεται και ακουγόταν πολύ περίεργα, λες και δεν ήθελε να ζει». Ο αδερφός της τότε ανησύχησε και πήγε να τη βρει, αλλά εκείνη δεν εμφανίστηκε ποτέ, ούτε απάντησε όταν της χτύπησε το κουδούνι. Τότε εκείνος έφυγε και η αδερφή του λίγο μετά τον πήρε τηλέφωνο. «Ήμουν θυμωμένος και της είπα να μην με ξαναπάρει τηλέφωνο, που με ανάγκασε να πάω μέχρι εκεί και δεν εμφανίστηκε», θυμάται ο Youssouf. Αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία επαφή τους.

Η διήγηση του Youssouf συνεχίστηκε: «Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύ δύσκολα. Ποτέ κανείς δεν της έδωσε αγάπη, αντίθετα, ήταν θύμα κακομεταχείρισης και απόρριψης. Όταν ήταν 5 ετών, η οικογένειά της την εγκατέλειψε και την παρέδωσε σε ανάδοχους γονείς. Τότε η ζωή της βελτιώθηκε πολύ και έμοιαζε να έχει βρει την ευτυχία. Όλα χάλασαν πάλι στην εφηβεία. ¶ρχισε να κάνει κακές παρέες και να ζει έκλυτο βίο. Ποτέ δεν ήμασταν ιδιαίτερα αγαπημένοι, καθώς μεγαλώσαμε χωριστά, αλλά προσπαθούσα να τη συνετίσω».

Η οικογένεια της Hasna έφτασε στη Γαλλία το 1973 και βρήκε σπίτι στο Παρίσι. Η Hasna γεννήθηκε το 1989 στο Κλισί-λα-Γκαρέν, μία γειτονιά κοντά στο Σεν Ντενί. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πολύ μικρή και τότε δόθηκε για υιοθεσία. 

Ένας γείτονάς της είπε για εκείνη ότι ήταν party animal και συνέχεια πήγαινε για clubbing. Επίσης, σύμφωνα με μαρτυρίες γνωστών, της άρεσε συνέχεια να καπνίζει, αλλά και να αλλάζει εpωτικούς συντρόφους, χωρίς ποτέ να κάνει μία σοβαρή σχέση.

Ένας άλλος φίλος της είπε ότι της άρεσε ο δυτικός τρόπος ζωής και δεν φορούσε ποτέ χιτζάμπ, ούτε πήγαινε σε τζαμί. Επίσης, δεν ασχολούνταν με ειδήσεις, ούτε μίλαγε ποτέ για όσα γίνονται στη Μέση Ανατολή. Πολλοί τη φώναζαν «cowgirl», γιατί της άρεσε να φοράει καουμπόικα καπέλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

«Θα καταστρέψουμε όποιο πλοίο περάσει χωρίς άδεια»: Το μήνυμα του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ

Κόσμος 08.04.2026
Αντίστοιχο μήνυμα έλαβαν και πλοιοκτήτες, στους οποίους επισημάνθηκε ότι η διέλευση παραμένει κλειστή χωρίς προηγούμενη έγκριση από τις ιρανικές δυνάμεις

Πρωτοπορεί η Ελλάδα: Εκτενής προβολή από διεθνή ΜΜΕ για την απόφαση να απαγορευτούν τα social media σε ανήλικους κάτω των 15 ετών

Κόσμος 08.04.2026
Η χώρα μας βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για την απόφαση αυτή, μιας και συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που νομοθετούν μέτρα για την προστασία παιδιών κι εφήβων

Apple: Πότε έρχεται το πρώτο foldable iPhone

Tech + Science 08.04.2026
Πάνω από 2.000€ η τιμή

Το Ιράν θα αποσυρθεί από τη συμφωνία εκεχειρίας εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις στον Λίβανο

Κόσμος 08.04.2026
Σταμάτησε η διέλευση δεξαμενόπλοιων από τα Στενά του Ορμούζ, σύμφωνα με ιρανικό πρακτορείο

Το Ιράν θα αποσυρθεί από τη συμφωνία εκεχειρίας εάν συνεχιστούν οι επιθέσεις στον Λίβανο

Ελλάδα 08.04.2026
Η κατάπαυση του πυρός πρέπει να ισχύει για όλα τα μέτωπα όπως προβλέπει η συμφωνία μας με την Ουάσινγκτον, τονίζει το Ιράν

Νέα απάτη σε εξέλιξη με παραπλανητικά SMS για το Fuel Pass, τι πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα 08.04.2026
Το επίσημο Fuel Pass δεν ζητά προσωπικά δεδομένα μέσω συνδέσμων - Αγνοήστε ύποπτα links που υποδύονται δημόσιες υπηρεσίες

Μεγάλη κατολίσθηση με μέτωπο 4 χιλιομέτρων έκοψε στα δύο την Ιταλία

Κόσμος 08.04.2026
Ο Ιταλικός Τύπος μιλά για μια από τις μεγαλύτερες κατολισθήσεις της Ευρώπης

Ο ΕΟΦ ανακαλεί παρτίδα βρεφικού γάλακτος λόγω υπέρβασης του ορίου της τοξίνης cereulide

Ελλάδα 08.04.2026
Οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει κάποιο προϊόν ALMIRON PROFUTURA 1, παρτίδα 111572333, με ημερομηνία λήξης 5 Νοεμβρίου 2027, καλούνται να μην το χρησιμοποιήσουν και να επιστρέψουν

Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο στην Ομόνοια – Διεκόπη η κυκλοφορία

Ελλάδα 08.04.2026
Η κυκλοφορία έχει μάλιστα διακοπεί στο ύψος της οδού Αλκμήνης

Απαγόρευση χρήσης social media για τους κάτω των 15: Πώς θα εφαρμοστεί, ποιες εφαρμογές αφορά

Ελλάδα 08.04.2026
Προβλέπονται μάλιστα, δρακόντεια πρόστιμα για πλατφόρμες που αψηφούν την απαγόρευση που θα φτάνουν έως και το 6% του παγκόσμιου τζίρου