E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: Ελειπαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία

Η προϊσταμένη δικαιολόγησε τον καθένα ξεχωριστά!

Δημοσίευση 19/11/2015 | 14:19

Λάρισα: Ελειπαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία

Σύμφωνα με το άρθρο του Σωτήρη Ζαχαριά στην εφημερίδα «Ελευθερία», το περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο, όταν υπήρξε απροειδοποίητη επίσκεψη της προϊστάμενης αρχής στο συγκεκριμένο τμήμα. Η προϊσταμένη δικαιολόγησε την απουσία δεκάδων συναδέλφων της με επίσημο έγγραφο, το οποίο στάλθηκε αρμοδίως, με υπογραφή, σφραγίδα και αριθμό πρωτοκόλλου.

Στο συγκεκριμένο τμήμα υπηρετούν 38 υπάλληλοι, εκ των οποίων τη συγκεκριμένη αποφράδα ημέρα φέρεται να απουσίαζαν οι 13 με άδεια, για διάφορους λόγους, ήτοι κανονική, διοικητική, αναρρωτική κλπ. Το ένα τρίτο, δηλαδή, κι ας πρόκειται για Νοέμβριο μήνα, μακριά από την κλασική περίοδο διακοπών.

Ωστόσο, το τμήμα λειτουργούσε με άνεση, και μάλιστα από τους εναπομείναντες 25, την ώρα της επίσκεψης των ανωτέρων βρέθηκαν στο πόστο τους μονάχα 4 εξ αυτών, μαζί και η προϊσταμένη τους. Η οποία παραθέτει εγγράφως, όπως προαναφέρθηκε, τους λόγους της απουσίας κάθε υπαλλήλου, εκπλήσσοντας με την ποικιλία δικαιολογιών. Τουλάχιστον απέδειξε ότι γνώριζε επακριβώς πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή ο κάθε απών υφιστάμενός της.

Το επίσημο έγγραφο που κατέθεσε ανέφερε:

«Στους χώρους του τμήματος παρευρίσκονταν εκτός από εμένα, 4 άλλοι συνάδελφοι. Από τα υπόλοιπα 20 άτομα: 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 λόγω μειωμένου ωραρίου, 4 άτομα αποχώρησαν στις 13:00 με δίωρη άδεια, 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 με μονόωρη άδεια, 1 άτομο βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο ανάπαυσης, 1 άτομο βρισκόταν στο Α.Τ.Μ. της Τράπεζας, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:15 με ολιγόωρη άδεια, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:35. Αναφορικά με τα λοιπά 8 άτομα, είχαν αναχωρήσει στο πλαίσιο της διευκόλυνσής τους για ενημέρωση σε εργασιακά θέματα και προκειμένου να συναντηθούν με μέλη του Σωματείου...».

Κλείνοντας, η προϊσταμένη τονίζει: «Σας διαβεβαιώνω πως σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσονταν η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Στη διάθεσή σας για περαιτέρω εξηγήσεις».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Χανταϊός: Εφιαλτική πρόβλεψη ΠΟΥ για ραγδαία αύξηση κρουσμάτων ‑ Τα συμπτώματα

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Συνολικά πέντε επιβεβαιωμένα κρούσματα του ιού έχουν προκαλέσει συναγερμό ενώ τρείς άνθρωποι έχουν χάσει τις ζωές τους

Πατίνια εκτός ελέγχου: Βίντεο με ταχύτητες 120 χλμ στη Βουλιαγμένης

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Πλήρης ασυδοσία και έλλειψη μέτρων ασφαλείας

Επέλαση αφρικανικής σκόνης και λασποβροχές

E-Daily 2.TopNews 08.05.2026
Να πλύνεις το αυτοκίνητό σου ή όχι;

Η Anthropic λέει ότι έμαθε στα AI agents να «ονειρεύονται»

E-Daily 3.Left Χτες
Η νέα λειτουργία αποτελεί μέρος της προσπάθειας της εταιρείας να δημιουργήσει πιο αυτόνομα και «ευφυή» AI systems

Bonnie Tyler: Σε τεχνητό κώμα η παγκόσμια σταρ

E-Daily 3.Left Χτες
Κρίσιμες ώρες στην εντατική για την 74χρονη τραγουδίστρια

Χανταϊός: Εντοπίστηκε το πρώτο ύποπτο κρούσμα στο Ισραήλ

E-Daily 2.TopNews Χτες
Δεν έχει σχέση με το κρουαζιερόπλοιο

Ποιοι είναι οι Τούρκοι «Ντάλτον» που μπαίνουν στο μικροσκόπιο μετά το φορτίο‑μυστήριο με τα όπλα στον Έβρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ποιοι είναι οι Τούρκοι Ντάλτον, η συμμορία που απασχολεί την Τουρκία

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης προβλέπει τον πρώτο μίνι καύσωνα: Πότε θα εξαφανιστεί η αφρικανική σκόνη

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η εικόνα του καιρού θα αρχίσει να βελτιώνεται από το Σάββατο

Πάτρα: Πατέρας έδωσε όπλο στον 12χρονο γιο του και πυροβόλησε από το παράθυρο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ανήλικος φέρεται να βρισκόταν υπό την παρουσία και την παρότρυνση του 36χρονου την ώρα του περιστατικού