E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Λάρισα: Ελειπαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία

Η προϊσταμένη δικαιολόγησε τον καθένα ξεχωριστά!

Δημοσίευση 19/11/2015 | 14:19

Λάρισα: Ελειπαν 33 από τους 38 υπαλλήλους σε δημόσια υπηρεσία

Σύμφωνα με το άρθρο του Σωτήρη Ζαχαριά στην εφημερίδα «Ελευθερία», το περιστατικό συνέβη τον Νοέμβριο, όταν υπήρξε απροειδοποίητη επίσκεψη της προϊστάμενης αρχής στο συγκεκριμένο τμήμα. Η προϊσταμένη δικαιολόγησε την απουσία δεκάδων συναδέλφων της με επίσημο έγγραφο, το οποίο στάλθηκε αρμοδίως, με υπογραφή, σφραγίδα και αριθμό πρωτοκόλλου.

Στο συγκεκριμένο τμήμα υπηρετούν 38 υπάλληλοι, εκ των οποίων τη συγκεκριμένη αποφράδα ημέρα φέρεται να απουσίαζαν οι 13 με άδεια, για διάφορους λόγους, ήτοι κανονική, διοικητική, αναρρωτική κλπ. Το ένα τρίτο, δηλαδή, κι ας πρόκειται για Νοέμβριο μήνα, μακριά από την κλασική περίοδο διακοπών.

Ωστόσο, το τμήμα λειτουργούσε με άνεση, και μάλιστα από τους εναπομείναντες 25, την ώρα της επίσκεψης των ανωτέρων βρέθηκαν στο πόστο τους μονάχα 4 εξ αυτών, μαζί και η προϊσταμένη τους. Η οποία παραθέτει εγγράφως, όπως προαναφέρθηκε, τους λόγους της απουσίας κάθε υπαλλήλου, εκπλήσσοντας με την ποικιλία δικαιολογιών. Τουλάχιστον απέδειξε ότι γνώριζε επακριβώς πού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή ο κάθε απών υφιστάμενός της.

Το επίσημο έγγραφο που κατέθεσε ανέφερε:

«Στους χώρους του τμήματος παρευρίσκονταν εκτός από εμένα, 4 άλλοι συνάδελφοι. Από τα υπόλοιπα 20 άτομα: 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 λόγω μειωμένου ωραρίου, 4 άτομα αποχώρησαν στις 13:00 με δίωρη άδεια, 2 άτομα αποχώρησαν στις 14:00 με μονόωρη άδεια, 1 άτομο βρισκόταν σε παρακείμενο χώρο ανάπαυσης, 1 άτομο βρισκόταν στο Α.Τ.Μ. της Τράπεζας, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:15 με ολιγόωρη άδεια, 1 άτομο αποχώρησε στις 14:35. Αναφορικά με τα λοιπά 8 άτομα, είχαν αναχωρήσει στο πλαίσιο της διευκόλυνσής τους για ενημέρωση σε εργασιακά θέματα και προκειμένου να συναντηθούν με μέλη του Σωματείου...».

Κλείνοντας, η προϊσταμένη τονίζει: «Σας διαβεβαιώνω πως σε καμία περίπτωση δεν διαταράσσονταν η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος. Στη διάθεσή σας για περαιτέρω εξηγήσεις».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακρίβεια: Η τιμή του παγωτού… ζεματάει ‑ Πόσο κοστίζει μια μπάλα

Οικονομία 17.05.2025
Αυξημένες οι τιμές του πιο αγαπημένου καλοκαιρινού γλυκού

Αυτό είναι το σχέδιο Τραμπ για την Μέση Ανατολή

Κόσμος 17.05.2025
Εξετάζει την εγκατάσταση Παλαιστινίων στη Λιβύη

Οργή Τραμπ για τη Moody`s, που υποβάθμισε την αμερικανική οικονομία

Οικονομία 17.05.2025
Σε Aa1 από Aaa η πιστοληπτική ικανότητα των ΗΠΑ

Ανω Λιόσια: Τι ψάχνουν οι Αρχές για την απόπειρα δολοφονίας του 42χρονου «μπόντι μπίλντερ»

Ελλάδα 17.05.2025
Αλλος ένας κρίκος στον πόλεμο της μαφίας η επίθεση με Καλάσνικοφ

Κνωσός: Οργή μετά την κατάρρευση της τοιχογραφίας με τα δελφίνια στο μινωικό ανάκτορο

Ελλάδα Χτες
Δεν μπορεί να αποκολλήθηκε απο τους ανέμους γιατί το συγκεκριμένο κομμάτι είναι κονίαμα και προφανώς η πτώση προκλήθηκε από την ελλιπή συντήρηση

Ισχυροί άνεμοι «σήκωσαν» κύματα ύψους 10 μέτρων στη Μύκονο

Ελλάδα Χτες
Το φαινόμενο παρατηρήθηκε στην παραλία Καλαφάτη

Έφαγε σε φασολάδα το πέος του άντρα της, γιατί την «απάτησε» βλέποντας ποpνό

Κόσμος Χτες
Υπάρχει περίπτωση να τάισε κι άλλους με το συγκεκριμένο γεύμα

Επίθεση Τραμπ στον Μπρους Σπρίνγκστιν: «Είναι σπαστικός κόπανος, καλά θα κάνει να το βουλώσει»

Κόσμος Χτες
Ο τραγουδιστής χαρακτήρισε την κυβέρνηση της χώρας του διεφθαρμένη, ανίκανη και ύπουλη

Τροχαίο ατύχημα στην Αργολίδα: Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με... νεκροφόρα

Ελλάδα Χτες
Ένας διερχόμενος οδηγός, ιδιοκτήτης οίκου τελετών, εντόπισε το αγροτικό όχημα που είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε πέσει σε ρέμα, με τον οδηγό τραυματία

Αλιμος: Δεν έχει επισκεφτεί κανείς στο Παίδων το βρέφος που βρέθηκε δίπλα σε κάδο απορριμμάτων

Ελλάδα Χτες
Το βρέφος βρίσκεται εδώ και δύο ημέρες στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»