E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Mωρό ενός έτους επέζησε μόνο του στο σπίτι μετά τον θάνατο της γιαγιάς του

Στο Maryville του Tennessee

Δημοσίευση 20/11/2015 | 00:04

Mωρό ενός έτους επέζησε μόνο του στο σπίτι μετά τον θάνατο της γιαγιάς του

Ένα νήπιο από το Tennessee βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης, καθώς κατάφερε να επιβιώσει μόνο του στο σπίτι, όπου παγιδεύτηκε μετά τον θάνατο της γιαγιάς του.

Η μικρή Brier Rose Ineichen, όπως ονομάζεται, είναι μόλις 15 μηνών και βρέθηκε το περασμένο Σάββατο στο σπίτι της γιαγιάς της, Annette Ineichen, από τους αστυνομικούς του τμήματος του Maryville.

Η μητέρα της Brier Rose, Tracy, βρίσκεται στη φυλακή από τις αρχές του Σεπτέμβρη, γι' αυτό και την κηδεμονία της είχε αναλάβει η γιαγιά της. Όμως η μητέρα άρχισε να ανησυχεί, μιας και η τελευταία φορά που έμαθε τα νέα της κόρης της ήταν στις 7 Νοέμβρη, ενώ δεν μπορούσε με τίποτα να βρει τη μητέρα της στο τηλέφωνο.

Έτσι λοιπόν, πήρε τον φίλο της Anthony Waldo και του ζήτησε να περάσει από το σπίτι και να τσεκάρει τη μητέρα και την κόρη της. Όταν εκείνος έφτασε στο σπίτι, αναγκάστηκε να το διαρρήξει και έκπληκτος βρήκε την Brier Rose στο πάρκο της, με σκασμένα χείλη και βρόμικη. Το μωράκι ήταν τόσο αφυδατωμένο, όπως είπε ο Waldo, που δεν μπορούσε ούτε να κλάψει, ενώ ήταν πολύ φοβισμένη.

Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία, η οποία βρήκε τη γιαγιά νεκρή στο μπάνιο, ενώ μέσα στο σπίτι υπήρχαν και 7 σκυλιά. Οι αρχές ακόμα δεν γνωρίζουν το ακριβές διάστημα που η Brier Rose ήταν μόνη, καθώς η ώρα θανάτου της γιαγιάς δεν έχει επιβεβαιωθεί. Φαίνεται πως η ηλικιωμένη απεβίωσε μεταξύ της 7ης και 14ης Νοέμβρη.

Η Tracy πάντως ανέφερε στη διαδικτυακή πλατφόρμα GoFundMe ότι η κόρη της έμεινε μόνη για τουλάχιστον 3 ημέρες. Το κοριτσάκι πλέον έχει βγει από το νοσοκομείο και συνεχίζει κανονικά την ανάρρωσή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Sarah Paulson: To μικροσκοπικό σπίτι της πασίγνωστης ηθοποιού δίπλα στη θάλασσα

E-Daily 1.Hero 30.05.2026
Θα μπορούσε να έχει έπαυλη, αλλά δεν θέλει

Το χωριό που έδωσε το όνομά του στο πιο διάσημο τυρί του κόσμου

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Λίγοι το γνωρίζουν, αλλά πίσω από το διάσημο τυρί κρύβεται ένα πραγματικό χωριό με ιστορία, παράδοση και μια μοναδική πολιτιστική ταυτότητα

Έπαιζε μουσική και δίδασκε κορίτσια πολεμική τέχνη – Οι Ταλιμπάν τη φυλάκισαν

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Όταν η μουσική και ο αθλητισμός θεωρούνται απειλή

Σημάδια ότι το smartphone σας έχει ιό

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Τι πρέπει να κάνετε

Οι Barbie που έχουν απαγορευτεί στην ιστορία της Mattel

E-Daily 3.Left 30.05.2026
Οι εκδόσεις που προκάλεσαν σάλο

Η γυναίκα που στα 24 της δημιούργησε τη θεραπεία που έσωσε χιλιάδες ανθρώπους, όμως άλλοι πήραν τη δόξα

E-Daily 3.Left Χτες
Η γυναίκα που άλλαξε την ιστορία της λέπρας αλλά πέθανε χωρίς να πάρει ποτέ την αναγνώριση που άξιζε

Τι αλλάζει στο Instagram: Η νέα λειτουργία που σου επιτρέπει να βλέπεις stories… κρυφά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Meta ανακοίνωσε νέες συνδρομητικές υπηρεσίες για Instagram, Facebook και WhatsApp με δυνατότητες που αναβαθμίζουν δραστικά την ιδιωτικότητα και την εμπειρία των χρηστών.

Το μνημείο ενός σκύλου στην Ουαλία που κρύβει μια ανατριχιαστική ιστορία

E-Daily 3.Left Χτες
Ένας άγγελος με τέσσερα πόδια στα παγωμένα νερά

Γιατί στη διαβόητη φυλακή του Ελ Σαλβαδόρ τα φώτα μένουν αναμμένα όλο το 24ωρο

E-Daily 3.Left Χτες
Οι συνθήκες κράτησης είναι ακραία περιοριστικές

Οι άνθρωποι αναρωτιούνται τι θα συμβεί στον πλανήτη αν εξαφανιστούν

E-Daily 3.Left Χτες
Τι θα γινόταν αν μια μέρα οι άνθρωποι εξαφανίζονταν από τη γη;