E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάηκε ζωντανός ένας 86χρονος ‑ Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Ιστορίες της πραγματικής κρίσης...

Δημοσίευση 19/11/2015 | 08:50

Κάηκε ζωντανός ένας 86χρονος ‑ Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Τις συνέπειες της... «κοινωνικής» πολιτικής της ΔΕΗ πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή ο 86χρονος Βασίλης Κ., που ζούσε σε μία παλιά πέτρινη μονοκατοικία στην κοινότητα Ιτέας των Τεμπών στη Λάρισα.

Ο κ. Βασίλης, σύμφωνα με τους γείτονές του, ήταν πολύ φτωχός και ζούσε μόνος. Ήταν τόσο φτωχός, που αδυνατούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς του στη ΔΕΗ. Αντί όμως η ΔΕΗ να στραφεί προς εκείνους που πραγματικά ευθύνονται για τα μεγάλα της ελλείμματα, στρέφεται και πάλι κατά των συνήθων αδυνάμων, με ολέθρια αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε αυτήν την περίπτωση η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στον ηλικιωμένο αυτόν άνδρα, με αποτέλεσμα ο 86χρονος να στραφεί στη μόνη λύση που του είχε μείνει: στα κεριά για να έχει φως και στο μαγκάλι για να έχει στοιχειώδη θέρμανση. Αυτά τα μέσα πιθανόν ευθύνονται για τη φωτιά που ξέσπασε στο παλιό πετρόκτιστο σπίτι του χθες στις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα σύντομα να εξαπλωθεί η φωτιά από άκρη σε άκρη και ο άτυχος ηλικιωμένος να απανθρακωθεί πάνω στο κρεβάτι του.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά για τον ηλικιωμένο. Ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί ακόμα και το φύλο του από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε από τους πυροσβέστες και η ταυτοποίησή του έγινε από γείτονες, που ανέφεραν στους πυροσβέστες ποιος κατοικούσε σε αυτό το φτωχόσπιτο. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Καίγονται οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Μπαχρέιν

Κόσμος 05.03.2026
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με απώλειες ή την έκταση των ζημιών.

Η Τεχεράνη δηλώνει έτοιμη για πιθανή χερσαία επιχείρηση των ΗΠΑ: «Περιμένουμε να σας ντροπιάσουμε»

Κόσμος 05.03.2026
Το Ιράν δηλώνει προετοιμασμένο για μια αμερικανική χερσαία επιχείρηση

Νέος συναγερμός στο Ακρωτήρι στην Κύπρο

Ελλάδα 05.03.2026
Είναι η τρίτη φορά

Μαζική έξοδος από τη Βηρυττό – Χτυπήθηκε βάση των ΗΠΑ στο Ιράκ

Κόσμος 05.03.2026
Το Ιράν απειλεί την ΕΕ πως θα πληρώσει το τίμημα αν δεν πάρει θέση υπέρ του Ιράν στην επίθεση ΗΠΑ-Ισραήλ.

Κιρ Στάρμερ: Η Βρετανία στέλνει 4 αεροσκάφη Typhoon στο Κατάρ και ελικόπτερα στην Κύπρο

Κόσμος 05.03.2026
«Προτεραιότητά μας είναι η προστασία του λαού μας»

Πώς το Ισραήλ παρέσυρε τον Αγιατολάχ στον θάνατο με παγίδα ψεύτικου δείπνου Σαμπάτ και τον εξόντωσε με πύραυλο από το διάστημα

Κόσμος 05.03.2026
Λεπτομέρειες για την επιχείρηση ΗΠΑ – Ισραήλ που οδήγησε στη δολοφονία του Αλί Χαμενεΐ στην Τεχεράνη

Ενισχύεται η άμυνα της Κύπρου: Ποιες χώρες στέλνουν στρατιωτικές δυνάμεις μετά την Ελλάδα

Ελλάδα 05.03.2026
Η Ελλάδα ενίσχυσε άμεσα την άμυνα της Κύπρου στέλνοντας τις φρεγάτες «Κίμων» και «Ψαρά» και μαχητικά αεροσκάφη

Η συγκινητική ανάρτηση του Μεχντί Ταρέμι για τον πόλεμο στο Ιράν

Αθλητικά Νέα 05.03.2026
Η τοποθέτηση του παίκτη του Ολυμπιακού με αφορμή τα όσα συμβαίνουν με τη χώρα του