E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάηκε ζωντανός ένας 86χρονος ‑ Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Ιστορίες της πραγματικής κρίσης...

Δημοσίευση 19/11/2015 | 08:50

Κάηκε ζωντανός ένας 86χρονος ‑ Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Τις συνέπειες της... «κοινωνικής» πολιτικής της ΔΕΗ πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή ο 86χρονος Βασίλης Κ., που ζούσε σε μία παλιά πέτρινη μονοκατοικία στην κοινότητα Ιτέας των Τεμπών στη Λάρισα.

Ο κ. Βασίλης, σύμφωνα με τους γείτονές του, ήταν πολύ φτωχός και ζούσε μόνος. Ήταν τόσο φτωχός, που αδυνατούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς του στη ΔΕΗ. Αντί όμως η ΔΕΗ να στραφεί προς εκείνους που πραγματικά ευθύνονται για τα μεγάλα της ελλείμματα, στρέφεται και πάλι κατά των συνήθων αδυνάμων, με ολέθρια αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε αυτήν την περίπτωση η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στον ηλικιωμένο αυτόν άνδρα, με αποτέλεσμα ο 86χρονος να στραφεί στη μόνη λύση που του είχε μείνει: στα κεριά για να έχει φως και στο μαγκάλι για να έχει στοιχειώδη θέρμανση. Αυτά τα μέσα πιθανόν ευθύνονται για τη φωτιά που ξέσπασε στο παλιό πετρόκτιστο σπίτι του χθες στις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα σύντομα να εξαπλωθεί η φωτιά από άκρη σε άκρη και ο άτυχος ηλικιωμένος να απανθρακωθεί πάνω στο κρεβάτι του.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά για τον ηλικιωμένο. Ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί ακόμα και το φύλο του από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε από τους πυροσβέστες και η ταυτοποίησή του έγινε από γείτονες, που ανέφεραν στους πυροσβέστες ποιος κατοικούσε σε αυτό το φτωχόσπιτο. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα Χτες
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος Χτες
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα Χτες
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα Χτες
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός Χτες
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα Χτες
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία Χτες
Αναλυτικά τα πρόστιμα