E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κάηκε ζωντανός ένας 86χρονος ‑ Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Ιστορίες της πραγματικής κρίσης...

Δημοσίευση 19/11/2015 | 08:50

Κάηκε ζωντανός ένας 86χρονος ‑ Η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα

Τις συνέπειες της... «κοινωνικής» πολιτικής της ΔΕΗ πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή ο 86χρονος Βασίλης Κ., που ζούσε σε μία παλιά πέτρινη μονοκατοικία στην κοινότητα Ιτέας των Τεμπών στη Λάρισα.

Ο κ. Βασίλης, σύμφωνα με τους γείτονές του, ήταν πολύ φτωχός και ζούσε μόνος. Ήταν τόσο φτωχός, που αδυνατούσε να πληρώσει τους λογαριασμούς του στη ΔΕΗ. Αντί όμως η ΔΕΗ να στραφεί προς εκείνους που πραγματικά ευθύνονται για τα μεγάλα της ελλείμματα, στρέφεται και πάλι κατά των συνήθων αδυνάμων, με ολέθρια αποτελέσματα.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες, και σε αυτήν την περίπτωση η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στον ηλικιωμένο αυτόν άνδρα, με αποτέλεσμα ο 86χρονος να στραφεί στη μόνη λύση που του είχε μείνει: στα κεριά για να έχει φως και στο μαγκάλι για να έχει στοιχειώδη θέρμανση. Αυτά τα μέσα πιθανόν ευθύνονται για τη φωτιά που ξέσπασε στο παλιό πετρόκτιστο σπίτι του χθες στις 9 το βράδυ, με αποτέλεσμα σύντομα να εξαπλωθεί η φωτιά από άκρη σε άκρη και ο άτυχος ηλικιωμένος να απανθρακωθεί πάνω στο κρεβάτι του.

Στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής που έσβησε τη φωτιά, όμως ήταν ήδη αργά για τον ηλικιωμένο. Ήταν αδύνατον να αναγνωριστεί ακόμα και το φύλο του από την κατάσταση στην οποία βρέθηκε από τους πυροσβέστες και η ταυτοποίησή του έγινε από γείτονες, που ανέφεραν στους πυροσβέστες ποιος κατοικούσε σε αυτό το φτωχόσπιτο. Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γαλλία: Η εισαγγελία καλεί τον Έλον Μασκ για κατάθεση – Τι ψάχνει στο Χ η δικαστική έρευνα

Κόσμος 03.02.2026
Μετά τις αποκαλύψεις για την ΑΙ Grok του Χ η εισαγγελία πραγματοποίησε έφοδο στα γραφεία του Χ στο Παρίσι

Ταξί: Σε εξέλιξη η πορεία των αυτοκινητιστών – Προειδοποίηση για απεργία διαρκείας

Ελλάδα 03.02.2026
Πορεία προς το Μαξίμου πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι αυτοκινητιστές ταξί. Προειδοποιούν με απεργία διαρκείας.

Fake news στην Ευρώπη: Η θέση της Ελλάδας

Κόσμος 03.02.2026
Τι δείχνει νέα έρευνα

Νεκρός άνδρας στη Βούλα: Έφερε τραύμα στον λαιμό

Ελλάδα 03.02.2026
Συναγερμός στις Αρχές - Οι πρώτες πληροφορίες

Όταν ο Επστάιν κάλεσε τον Μπερλουσκόνι στα πάρτι του: «Όχι ευχαριστώ, τα κορίτσια επιστρέφουν μόνα τους στο σπίτι μου»

Κόσμος 03.02.2026
«Δεν υπάρχει λόγος απαγωγής» - Σοκ από την ατάκα του Ιταλού πρώην πρωθυπουργού

Νατσιός για θεωρία εξέλιξης: «Eίναι βλασφημία να είσαι Χριστιανός και να δέχεσαι τον Δαρβίνο»

Πολιτική 03.02.2026
«Εμείς δεν βάζουμε ομοφυλόφιλους στα ψηφοδέλτια»

«Βόμβα» Καραχάλιου για πιθανή συνεργασία Καρυστιανού με τον Παύλο Ντε Γκρες

Πολιτική 03.02.2026
«Λέτε τελικά να βρέθηκε ο ηγέτης που έψαχνε η Μαρία;»

Ρουβίκωνας: Συνελήφθη αρχηγικό μέλος, μετά την επίθεση σε γραφεία λάθος εταιρείας

Ελλάδα 03.02.2026
Συνελήφθη με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας