E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κτηνωδία στο Λουτράκι: Ακρωτηρίασαν όλα τα πόδια κουταβιού

Εισαγγελική έρευνα για το άτυχο ζώο

Δημοσίευση 18/11/2015 | 18:32

Κτηνωδία στο Λουτράκι: Ακρωτηρίασαν όλα τα πόδια κουταβιού

¶μεση ήταν η παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη στο περιστατικό ακρωτηριασμού των ποδιών κουταβιού, τεσσάρων μόλις εβδομάδων στο Λουτράκι Κορινθίας.

¶γνωστος ακρωτηρίασε τα τέσσερα πόδια, την ουρά και το ένα αυτί σκύλου δύο μηνών και στη συνέχεια εγκατέλειψε το ζωντανό, δίπλα σε έναν κάδο σκουπιδιών στο Λουτράκι.

Το άτυχο ζώο, που αιμορραγούσε για ώρες και οι πληγές είχαν ήδη γεμίσει προνύμφες, το βρήκε τυχαία στο τέρμα της οδού 28ης Οκτωβρίου στην περιοχή της Αγίας Κυριακής μια περαστική κυρία την ώρα που έκανε βόλτα με τα σκυλιά της.

Μόλις αντίκρισε το φρικτό θέαμα ειδοποίησε γνωστή της, μέλος του φιλοζωικού συλλόγου της περιοχής «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας».

Οι δύο φιλόζωες μετέφεραν αμέσως το ακρωτηριασμένο ζώο στην κτηνίατρο, η οποία αμέσως διαπίστωσε ότι είναι έργο ανθρώπινης παρέμβασης.

Σύμφωνα με την κτηνίατρο, ο δράστης ακρωτηρίασε τα μπροστινά πόδια του ζώου στην περιοχή των καρπών και τα πίσω στο ύψος των μεταταρσίων, ενώ ολοκληρωτικά ακρωτηρίασε την ουρά του αλλά και το δεξί του αυτί.

Η κτηνίατρος έκανε ευθανασία στο ταλαίπωρο ζώο για να απαλλαγεί από τους πόνους, ενώ έκανε λόγο για ανώμαλο σαδιστή δράστη που ζει ανάμεσα μας.

Ακόμη, η κτηνίατρος επισήμανε ότι η φωνούλα του βασανισμένου ζώου θα της «τρυπάει τα αυτιά για χρόνια».

Ο φιλοζωικός σύλλογος «Κορινθία Προστασία Αστικής Πανίδας» έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το περιστατικό να επικοινωνήσει μαζί του, ενώ θα δοθεί αμοιβή σε εκείνον που θα μπορέσει να αποδείξει ποιος είναι ο δράστης αυτής της φρικτής ενέργειας.

Ωστόσο, μόλις έπεσε στην αντίληψη της κυρίας Κουτζαμάνη το φρικτό αυτό περιστατικό, παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κορίνθου, να σχηματιστεί δικογραφία και να διενεργηθεί προκαταρκτική έρευνα, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης του περιστατικού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τραγωδία στο Διδυμότειχο – Πέθανε 5χρονος που είχε συμπτώματα ίωσης

Ελλάδα 30.01.2026
Ο ιατροδικαστής της Αλεξανδρούπολης προσδιόρισε την αιτία θανάτου

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Γαύδος

Ελλάδα 30.01.2026
Ελλείψεις στις προμήθειες λόγω της κακοκαιρίας

Βιολάντα: Εισαγγελική παραγγελία για τους εμπλεκόμενους σε αδειοδότηση και λειτουργία του εργοστασίου

Ελλάδα 30.01.2026
Οι δύο κατευθύνσεις στις οποίες στρέφεται πλέον η έρευνα και τα επόμενα βήματα

ΠΑΟΚ: «Περιτραυματική αμνησία» για τον 20χρονο στο Παπαγεωργίου

Ελλάδα 30.01.2026
Τι λέει ο Κώστας Φορτούνης, χειρουργός, διευθυντής ΕΣΥ και γιατρός της Α’ Χειρουργικής Κλινικής του νοσοκομείου

Χαλάζι, κεραυνοί, υδροστρόβιλοι και ανεμοστρόβιλοι: Ο Μαρουσάκης προειδοποιεί

Καιρός 30.01.2026
Σε τροχιά διαδοχικών κυμάτων κακοκαιρίας θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τα επόμενα 24ωρα με πιο σημαντική αυτή που αναμένεται από Σάββατο απόγευμα και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Δραματική προειδοποίηση για την ανθρωπότητα, καθώς τα έντομα «σιωπούν» μυστηριωδώς

Tech + Science 30.01.2026
Σκαθάρια, πεταλούδες, νυχτοπεταλούδες, μύγες, κουνούπια και μέλισσες εξαφανίζονται με δραματικούς ρυθμούς

Τσάμπιονς Λιγκ: Ολυμπιακός εναντίον Λεβερκούζεν στα πλέι οφ

Αθλητικά Νέα 30.01.2026
Ολόκληρη η κλήρωση της ενδιάμεσης φάσης

Τσιμίκας για τροχαίο στη Ρουμανία: «Πήγαινα στο ίδιο σχολείο με έναν από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ»

Αθλητικά Νέα 30.01.2026
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στις οικογένειες των φιλάθλων που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στη Ρουμανία

Ερωτικό σκάνδαλο στο Μαυροβούνιο: Κυβερνητικοί αξιωματούχοι παραιτήθηκαν λόγω seχ tape που διέρρευσε

Κόσμος 30.01.2026
Στο σκάνδαλο εμπλέκονται η γενική διευθύντρια για την προώθηση και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του Μαυροβουνίου, Μιριάνα Πάικοβιτς, και ο πρώην σύμβουλος του προέδρου της χώρας, Ντέγιαν Βούκσιτς

ΗΠΑ: Αντρας ντυμένος Μπάτμαν διαμαρτυρύθηκε σε δημοτικό συμβούλιο για τη βία της ICE

Κόσμος 30.01.2026
«Μπορεί κάποιος από εσάς να πάει σπίτι του και να πει στα παιδιά του ότι έκανε ό,τι μπορούσε για να προστατεύσει τους συμμαθητές τους, να προστατεύσει τους παππούδες τους;»