LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Το τραγούδι της Τζούλι Μασίνο για την ανίατη ασθένειά της

«Μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου. Και να θυμάσαι, δεν είναι ταμπού.»

Δημοσίευση 12/11/2015 | 12:33

Το τραγούδι της Τζούλι Μασίνο για την ανίατη ασθένειά της

«Πιστεύω πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό. Στην περίπτωση του διαβήτη, με βοήθησε να βρω μια ισορροπία στη διατροφή μου, τρώγοντας πιο πολλές φορές και πιο υγιεινά. Παλαιότερα ξυπνούσα, έπινα μόνο έναν καφέ, έπαιρνα μεσημεριανό στις 16:00 και το βράδυ έτρωγα σαν ζώο! Τώρα, λόγω του διαβήτη τρώω κάθε τρεις ώρες, πέντε γεύματα την ημέρα. Ίσως μου έτυχε αυτό για να αποκτήσω μια πιο υγιεινή ζωή. Το πρόβλημα είναι οι ενέσεις ινσουλίνης, αυτή η καθημερινή ανάγκη σε επηρεάζει ψυχολογικά. Εγώ αυτό με τις ενέσεις προσπαθώ να το βλέπω σαν ένα χέρι βοηθείας από τους γονείς μου, που έφυγαν από τη ζωή, και τον Θεό. Σαν κάτι να μου λέει "μην ανησυχείς, αυτό θα σε βοηθήσει"».

Η Τζούλι Μασίνο πριν από λίγους μήνες είχε μιλήσει στο People για την ασθένειά της, περιγράφοντας τις αλλαγές στη ζωή της, καθώς και τις δυσκολίες.

Η καλλιτέχνιδα πριν από περίπου έναν χρόνο διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1, μία ασθένεια από την οποία έχασε και τη μητέρα της. Η Μασίνο εδώ και χρόνια υπέφερε από σάκχαρο και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή, μέχρι που μπήκε στη διαδικασία απώλειας των παραπανίσιων κιλών της, έκανε εξετάσεις και της διαγνώστηκε διαβήτης.

Τώρα, η 58χρονη Μασίνο κυκλοφορεί το τραγούδι «It's Not Taboo», εμπνευσμένο από την κατάστασή της. Στην εισαγωγή του βίντεο κλιπ λέει στον κόσμο: «Σε παρακαλώ, μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου. Και να θυμάσαι, δεν είναι ταμπού».

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βόλος: Φάτνες με αληθινά ζώα ‑ «Γίνονται έκθεμα για την ψυχαγωγία!» – «Κοπρίτες, δεν μπορείτε να μου κάνετε τίποτα» λέει ο Μπέος

Ελλάδα 30.11.2023
«Το κατά πόσο πληρούνται οι προϋποθέσεις για την ευζωία των ζώων μπορεί να το κρίνει μόνο ο εισαγγελέας»

Ο Δημήτρης Παπανώτας «έδωσε στεγνά» την Πέγκυ Ζήνα

Tabloid 30.11.2023
«Το κουβαλάμε το νερό του ρατσισμού και μετά δηλώνουμε αντιρατσιστές»

Μπράτης: Εγώ που είμαι γκέι, πληρώνω την ίδια εφορία με έναν στρέιτ άντρα, θα έπρεπε να έχω ίδια δικαιώματα παντού

Tabloid 30.11.2023
«Οι φωνές που δεν σέβονται την ελευθερία του άλλου να θαφτούν εκεί που πρέπει» πρόσθεσε

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης «εισβάλλει» στο «Σασμό» ‑ Ποιον ρόλο θα ενσαρκώσει

Tabloid 30.11.2023
Είναι ο αυστηρός εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης, ο οποίος θα επιβάλλει το Νόμο!

Σπύρος Σαμοΐλης: «Η Μαίρη Συνατσάκη δεν είπε τίποτα, ζητώ εγώ συγγνώμη από τη Ζήνα Κουτσελίνη!»

Tabloid 30.11.2023
Θέση στη νέα κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη τις τελευταίες ημέρες πήρε ο Σπύρος Σαμοϊλης