E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nοικιάζει το διαμέρισμά του στο Λονδίνο έναντι 1 λίρας, αλλά υπάρχει λόγος...

Ο όρος που θέτει ο ιδιοκτήτης

Δημοσίευση 12/11/2015 | 10:38

Nοικιάζει το διαμέρισμά του στο Λονδίνο έναντι 1 λίρας, αλλά υπάρχει λόγος...

Μια αγγελία για διαμέρισμα που νοικιάζεται στο Λονδίνο με μόλις... μία λίρα τον μήνα θεωρείται ευκαιρία. Ή μήπως όχι; Εξαρτάται από τους όρους που θέτει ο ιδιοκτήτης και από τους λόγους που το κάνει.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης δημοσίευσε μια αγγελία στην οποία αναφέρει ότι νοικιάζει το διαμέρισμά του προς μία λίρα τον μήνα, αλλά θα πρέπει αυτή που θα το νοικιάσει να είναι μια ελεύθερη φοιτήτρια και επίσης... θα μένει και εκείνος μαζί της. Ο λόγος; Είναι αυτοφοβικός, όπως λέει, και φοβάται να κοιμηθεί μόνος του το βράδυ!

Έτσι, προσκαλεί όποια κοπέλα θέλει να μείνει στο σπίτι του σε δικό της κρεβάτι και με δικό της μπάνιο, χωρίς να πληρώνει τίποτα περισσότερο από μια λίρα τον μήνα, μόνο και μόνο για να μην κοιμάται μόνος του.

Ο νεαρός γράφει χαρακτηριστικά στην αγγελία: «Νοικιάζω ένα κρεβάτι και όλο τον χώρο στο διαμέρισμά μου, γιατί έχω αυτοφοβία, δηλαδή φοβάμαι να κοιμάμαι μόνος μου. Επικοινωνήστε μαζί μου για λεπτομέρειες και για να δείτε το σπίτι».

Ωστόσο, η αγγελία κατέβηκε από την ιστοσελίδα όπου είχε δημοσιευθεί, μετά από καταγγελίες χρηστών. Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας αγγελιών είπε: «Πιστεύουμε ότι η ενοικίαση ενός χώρου ή διαμερίσματος από κοινού και η συγκατοίκηση είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

Η αντίδραση των φοιτητριών είναι ανάμεικτη, ενώ μια φοιτήτρια μιλώντας στην εφημερίδα των σπουδαστών είπε: «Είναι ανατριχιαστικό. Κατανοώ ότι κάποιος θέλει να συγκατοικήσει γιατί φοβάται να κοιμάται μόνος του, αλλά είναι λίγο παράξενο να ζητάει συγκεκριμένα γυναίκα, και μάλιστα ελεύθερη». Μια άλλη κοπέλα σχολίασε ότι δεν καταλαβαίνει πώς ο φόβος ξεπερνιέται με συγκάτοικο συγκεκριμένου φύλου. Ωστόσο, κάποιοι το αντιμετώπισαν με μεγαλύτερη συμπάθεια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα έναν φοιτητή που δήλωσε: «Ω Θεέ μου, τον λυπάμαι λίγο...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Margot Robbie: Χορεύει στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη» και γίνεται viral

Social 18.02.2026
Το στιγμιότυπο από την τελευταία ημέρα γυρισμάτων σαρώνει στα social media, την ώρα που η νέα ταινία φαίνεται να σπάει τα ταμεία

Παντελής Παντελίδης: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρα του για τα 10 χρόνια από τον θάνατό του – «Περιμένω να γυρίσεις»

Tabloid 18.02.2026
Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή

Μίνα Αρναούτη για Παντελή Παντελίδη: «Ο μπαμπάς μου έφυγε από τον ίδιο λόγο, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς τον πόνο μου»

Tabloid 18.02.2026
Οι αναρτήσεις που έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή τα δέκα χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή

Super Κική: Μετά το τριώροφο της επιχείρησής της, μας δείχνει το νέο της «χλιδάτο» σπίτι

Tabloid 18.02.2026
Μετά τη μετακόμιση της επιχείρησής της σε τριώροφο κτήριο, η Super Κική ανοίγει την πόρτα του νέου της υπερπολυτελούς σπιτιού στο TikTok

Πέτρος Φιλιππίδης: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα μετά το τέλος της δίκης – «Είμαι μια χαρά»

Tabloid 18.02.2026
Ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε στην κάμερα της Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Αννα Πανταζή

Eurovision 2026: Αυτό είναι το τραγούδι της Φινλανδίας που απειλεί την «πρωτιά» του Akyla

Tabloid 18.02.2026
Πρώτη στα στοιχήματα η Φινλανδία ακόμη και πριν από τον εθνικό της τελικό, την ώρα που η Ελλάδα παραμένει σταθερά στη 2η θέση των προγνωστικών

Ο διάσημος ηθοποιός που ακολουθεί μόνο ένα λογαριασμό στο Instagram

Tabloid 18.02.2026
Κρατά το προφίλ του μινιμαλιστικό, αλλά τη στάση ζωής του ξεκάθαρη

Νικολάκης Ζεγκίνογλου: «Λιποθύμησαν δύο θεατές στις σκηνές με Ζυγούρη και Λούλη – Διακόψαμε την παράσταση»

Tabloid Χτες
Στιγμές έντασης στο θέατρο περιέγραψε ο Νικολάκης Ζεγκίνογλου

Έλενα Χαραλαμπούδη: «Για εμένα ήταν προς το χειρότερο, δεν ήθελα να με ακουμπάει ο σύζυγός μου»

Tabloid Χτες
Η Έλενα Χαραλαμπούδη αναφέρθηκε στον σύζυγό της - Όσα είπε

Θάνος Τοκάκης για Βίκυ Παπαδοπούλου: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς εκείνη»

Tabloid Χτες
Ο Θάνος Τοκάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno

Η συγκινητική ανάρτηση του Παναγιώτη Στάθη για τον θάνατο της μητέρας του: Ήταν ο μοναδικός ήρωας που γνώρισα

Social Χτες
Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πότε και πού θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της

Η 42χρονη που ξόδεψε μια περιουσία σε διαφημιστικές πινακίδες με το μήνυμα «Παντρέψου με» βρήκε ραντεβού

Social Χτες
Εκτός από τη διαφήμιση, η ίδια κάλυψε το κόστος δημιουργίας και φιλοξενίας της ιστοσελίδας της