E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nοικιάζει το διαμέρισμά του στο Λονδίνο έναντι 1 λίρας, αλλά υπάρχει λόγος...

Ο όρος που θέτει ο ιδιοκτήτης

Δημοσίευση 12/11/2015 | 10:38

Nοικιάζει το διαμέρισμά του στο Λονδίνο έναντι 1 λίρας, αλλά υπάρχει λόγος...

Μια αγγελία για διαμέρισμα που νοικιάζεται στο Λονδίνο με μόλις... μία λίρα τον μήνα θεωρείται ευκαιρία. Ή μήπως όχι; Εξαρτάται από τους όρους που θέτει ο ιδιοκτήτης και από τους λόγους που το κάνει.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης δημοσίευσε μια αγγελία στην οποία αναφέρει ότι νοικιάζει το διαμέρισμά του προς μία λίρα τον μήνα, αλλά θα πρέπει αυτή που θα το νοικιάσει να είναι μια ελεύθερη φοιτήτρια και επίσης... θα μένει και εκείνος μαζί της. Ο λόγος; Είναι αυτοφοβικός, όπως λέει, και φοβάται να κοιμηθεί μόνος του το βράδυ!

Έτσι, προσκαλεί όποια κοπέλα θέλει να μείνει στο σπίτι του σε δικό της κρεβάτι και με δικό της μπάνιο, χωρίς να πληρώνει τίποτα περισσότερο από μια λίρα τον μήνα, μόνο και μόνο για να μην κοιμάται μόνος του.

Ο νεαρός γράφει χαρακτηριστικά στην αγγελία: «Νοικιάζω ένα κρεβάτι και όλο τον χώρο στο διαμέρισμά μου, γιατί έχω αυτοφοβία, δηλαδή φοβάμαι να κοιμάμαι μόνος μου. Επικοινωνήστε μαζί μου για λεπτομέρειες και για να δείτε το σπίτι».

Ωστόσο, η αγγελία κατέβηκε από την ιστοσελίδα όπου είχε δημοσιευθεί, μετά από καταγγελίες χρηστών. Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας αγγελιών είπε: «Πιστεύουμε ότι η ενοικίαση ενός χώρου ή διαμερίσματος από κοινού και η συγκατοίκηση είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

Η αντίδραση των φοιτητριών είναι ανάμεικτη, ενώ μια φοιτήτρια μιλώντας στην εφημερίδα των σπουδαστών είπε: «Είναι ανατριχιαστικό. Κατανοώ ότι κάποιος θέλει να συγκατοικήσει γιατί φοβάται να κοιμάται μόνος του, αλλά είναι λίγο παράξενο να ζητάει συγκεκριμένα γυναίκα, και μάλιστα ελεύθερη». Μια άλλη κοπέλα σχολίασε ότι δεν καταλαβαίνει πώς ο φόβος ξεπερνιέται με συγκάτοικο συγκεκριμένου φύλου. Ωστόσο, κάποιοι το αντιμετώπισαν με μεγαλύτερη συμπάθεια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα έναν φοιτητή που δήλωσε: «Ω Θεέ μου, τον λυπάμαι λίγο...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μπριζίτ Μπαρντό: Η συγκινητική κίνηση του γιου της στην κηδεία της

Tabloid 08.01.2026
Η σχέση της Μπριζίτ Μπαρντό με τον γιο της ήταν πάντα αποστασιοποιημένη και περίπλοκη

Survivor: Αλλοι 3 Αθηναίοι αποκαλύπτονται

Media 08.01.2026
Την Κυριακή στις 9 το βράδυ η πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Ο Σπύρος Μαρτίκας χώρισε με τη σύντροφό για το Survivor: Δεν είμαστε μαζί,

Tabloid 08.01.2026
«Αποφασίσαμε ότι πρέπει να πάει στο παιχνίδι χωρίς έννοιες»

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον «αέρα» της εκπομπής: «Το μόνο που αξίζει στη ζωή, είναι η υγεία»

Tabloid 08.01.2026
«Μπορώ να περπατήσω, δυσκολεύομαι να ξαπλώσω πίσω αλλά όλα καλά, υπάρχουν και χειρότερα», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας

Forbes: Επίσημα δισεκατομμυριούχος η Beyoncé

Tabloid 08.01.2026
Ποσό που ζαλίζει η περιουσία της

Και οι διάσημες μαμάδες έχουν τοξικές φιλίες: Πώς τις... έδωσε στεγνά η ηθοποιός Ashley Tisdale

Tabloid 08.01.2026
Unfollow, μηνύματα και δράμα: Η Ashley Tisdale μιλά για την τοξική φιλία που άφησε πίσω

Rihanna: Η Valentine’s συλλογή που έριξε το Instagram

Tabloid 08.01.2026
Η Rihanna ποζάρει με lingerie και προκαλεί πανικό

Βασιλική Ανδρίτσου: Η απάντηση για την απουσία του Ρήγα από την πρεμιέρα του «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»

Tabloid Χτες
Η Βασιλική Ανδρίτσου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day», δύο ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας

Μπαμπάς για δεύτερη φορά πασίγνωστος ηθοποιός

Tabloid Χτες
Η πρώτη φωτό με το νεογέννητο