E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nοικιάζει το διαμέρισμά του στο Λονδίνο έναντι 1 λίρας, αλλά υπάρχει λόγος...

Ο όρος που θέτει ο ιδιοκτήτης

Δημοσίευση 12/11/2015 | 10:38

Nοικιάζει το διαμέρισμά του στο Λονδίνο έναντι 1 λίρας, αλλά υπάρχει λόγος...

Μια αγγελία για διαμέρισμα που νοικιάζεται στο Λονδίνο με μόλις... μία λίρα τον μήνα θεωρείται ευκαιρία. Ή μήπως όχι; Εξαρτάται από τους όρους που θέτει ο ιδιοκτήτης και από τους λόγους που το κάνει.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης δημοσίευσε μια αγγελία στην οποία αναφέρει ότι νοικιάζει το διαμέρισμά του προς μία λίρα τον μήνα, αλλά θα πρέπει αυτή που θα το νοικιάσει να είναι μια ελεύθερη φοιτήτρια και επίσης... θα μένει και εκείνος μαζί της. Ο λόγος; Είναι αυτοφοβικός, όπως λέει, και φοβάται να κοιμηθεί μόνος του το βράδυ!

Έτσι, προσκαλεί όποια κοπέλα θέλει να μείνει στο σπίτι του σε δικό της κρεβάτι και με δικό της μπάνιο, χωρίς να πληρώνει τίποτα περισσότερο από μια λίρα τον μήνα, μόνο και μόνο για να μην κοιμάται μόνος του.

Ο νεαρός γράφει χαρακτηριστικά στην αγγελία: «Νοικιάζω ένα κρεβάτι και όλο τον χώρο στο διαμέρισμά μου, γιατί έχω αυτοφοβία, δηλαδή φοβάμαι να κοιμάμαι μόνος μου. Επικοινωνήστε μαζί μου για λεπτομέρειες και για να δείτε το σπίτι».

Ωστόσο, η αγγελία κατέβηκε από την ιστοσελίδα όπου είχε δημοσιευθεί, μετά από καταγγελίες χρηστών. Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας αγγελιών είπε: «Πιστεύουμε ότι η ενοικίαση ενός χώρου ή διαμερίσματος από κοινού και η συγκατοίκηση είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

Η αντίδραση των φοιτητριών είναι ανάμεικτη, ενώ μια φοιτήτρια μιλώντας στην εφημερίδα των σπουδαστών είπε: «Είναι ανατριχιαστικό. Κατανοώ ότι κάποιος θέλει να συγκατοικήσει γιατί φοβάται να κοιμάται μόνος του, αλλά είναι λίγο παράξενο να ζητάει συγκεκριμένα γυναίκα, και μάλιστα ελεύθερη». Μια άλλη κοπέλα σχολίασε ότι δεν καταλαβαίνει πώς ο φόβος ξεπερνιέται με συγκάτοικο συγκεκριμένου φύλου. Ωστόσο, κάποιοι το αντιμετώπισαν με μεγαλύτερη συμπάθεια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα έναν φοιτητή που δήλωσε: «Ω Θεέ μου, τον λυπάμαι λίγο...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

`Ελον Μασκ: Δίνει 100 εκ. δολάρια για να γυριστεί η Οδύσσεια στα ελληνικά από τον Μελ Γκίμπσον

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο Έλον Μασκ είπε «ναι» σε μία...υποθετική μέχρι νεοτέρας πρόταση 100 εκατομμυρίων για να γυριστεί η «Οδύσσεια» στα ελληνικά από τον Μελ Γκίμπσον

Μαριάντα Πιερίδη: Τι της είπε ο Γιώργος Θεοφάνους ‑ «Έπαθα σοκ μόλις το άκουσα»

Tabloid 22.07.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συγγνώμη που της ζήτησε ο διάσημος συνθέτης μετά την εμφάνισή της ως Λάρα Φαμπιάν στο YFSF.

«Απίστευτος πισινός!»: Η Σαρλίζ Θερόν είδε τον Ματ Ντέιμον χωρίς στολή και δεν κρατήθηκε

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η ηθοποιός εξομολογήθηκε το «παράπτωμά» της στα γυρίσματα της «Οδύσσειας» του Νόλαν, σε συνέντευξή της κατά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο.

Η πρώην ποpνοσταρ Μία Καλίφα κέρδισε 650.000 δολάρια ποντάροντας στο Μουντιάλ – Δείτε το στοίχημά της

Tabloid 22.07.2026
Η πρώην πορνοστάρ είχε ποντάρει 1 εκατομμύριο δολάρια στην κατάκτηση του τίτλου από την Ισπανία και εισέπραξε συνολικά 1,65 εκατ. δολάρια.

Μπαρτζώκας: Δάκρυσε μιλώντας για τον πατέρα του – Η συγκλονιστική ιστορία πίσω από τη συγκίνησή του

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο προπονητής του Ολυμπιακού αποτίει φόρο τιμής στον πατέρα του, Ανδρέα Μπαρτζώκα, έναν από τους 27 πολιτικούς κρατούμενους που απέδρασαν από τις φυλακές Βούρλων το 1955.

Μαίρη Λίντα: Το συγκινητικό αντίο της Finos Film στη θρυλική τραγουδίστρια

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η Finos Film αποχαιρέτισε τη Μαίρη Λίντα με συγκινητική ανάρτηση, θυμίζοντας τη μεγάλη της προσφορά στον ελληνικό κινηματογράφο και τραγούδι.

Μαίρη Λίντα: «Μεγάλο μου λάθος ήταν ο χωρισμός από τον Χιώτη» ‑ Τι είχε εξομολογηθεί για τη σχέση τους

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο έρωτας που σημάδεψε μια ζωή, το βραχιόλι που έγινε η αιτία του χωρισμού και οι τύψεις μετά τον θάνατό του

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Βουτιές σε ποταμό με μαύρο μπικίνι

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η παρουσιάστρια αναζήτησε δροσιά σε κρυστάλλινα νερά ποταμού μέσα σε καταπράσινο δάσος, μακριά από τους 40 βαθμούς της Αθήνας.

Pedro Pascal και Ebon‑Moss Bachrach στην Ελλάδα: Σε ποιο νησί τους εντόπισε τουρίστας με το μαγιό

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ένας Γερμανός τουρίστας τους κατέγραψε στην παραλία και το βίντεο έγινε viral στο TikTok.

Σάκης Ρουβάς: Για πρώτη φορά απαντά στις φήμες διαζυγίου με την Κάτια Ζυγούλη – To post που τα λέει όλα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Ο τραγουδιστής έβαλε τέλος στα σενάρια διαζυγίου με μια κοινή φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Η Σοφία Βεργκάρα στη Μύκονο: «Νύχτες στην Ελλάδα» ‑ βίντεο και φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Στο Νησί των Ανέμων έφτασε εδώ και λίγες ώρες η εντυπωσιακή Σοφία Βεργκάρα παρέα με φίλους της, για να χαρεί τις διακοπές της

Ο Μαρκ Αντονι έγινε πατέρας για 8η φορά – το όνομα που επέλεξε με τη Νάντια Φερέιρα

E-Daily 3.Left 22.07.2026
Η 27χρονη σύζυγός του γέννησε το δεύτερο κοινό τους παιδί, μια κόρη, με το ζευγάρι να μοιράζεται τα χαρμόσυνα νέα μέσω Instagram.