E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Nοικιάζει το διαμέρισμά του στο Λονδίνο έναντι 1 λίρας, αλλά υπάρχει λόγος...

Ο όρος που θέτει ο ιδιοκτήτης

Δημοσίευση 12/11/2015 | 10:38

Nοικιάζει το διαμέρισμά του στο Λονδίνο έναντι 1 λίρας, αλλά υπάρχει λόγος...

Μια αγγελία για διαμέρισμα που νοικιάζεται στο Λονδίνο με μόλις... μία λίρα τον μήνα θεωρείται ευκαιρία. Ή μήπως όχι; Εξαρτάται από τους όρους που θέτει ο ιδιοκτήτης και από τους λόγους που το κάνει.

Ο συγκεκριμένος ιδιοκτήτης δημοσίευσε μια αγγελία στην οποία αναφέρει ότι νοικιάζει το διαμέρισμά του προς μία λίρα τον μήνα, αλλά θα πρέπει αυτή που θα το νοικιάσει να είναι μια ελεύθερη φοιτήτρια και επίσης... θα μένει και εκείνος μαζί της. Ο λόγος; Είναι αυτοφοβικός, όπως λέει, και φοβάται να κοιμηθεί μόνος του το βράδυ!

Έτσι, προσκαλεί όποια κοπέλα θέλει να μείνει στο σπίτι του σε δικό της κρεβάτι και με δικό της μπάνιο, χωρίς να πληρώνει τίποτα περισσότερο από μια λίρα τον μήνα, μόνο και μόνο για να μην κοιμάται μόνος του.

Ο νεαρός γράφει χαρακτηριστικά στην αγγελία: «Νοικιάζω ένα κρεβάτι και όλο τον χώρο στο διαμέρισμά μου, γιατί έχω αυτοφοβία, δηλαδή φοβάμαι να κοιμάμαι μόνος μου. Επικοινωνήστε μαζί μου για λεπτομέρειες και για να δείτε το σπίτι».

Ωστόσο, η αγγελία κατέβηκε από την ιστοσελίδα όπου είχε δημοσιευθεί, μετά από καταγγελίες χρηστών. Ο διευθύνων σύμβουλος της ιστοσελίδας αγγελιών είπε: «Πιστεύουμε ότι η ενοικίαση ενός χώρου ή διαμερίσματος από κοινού και η συγκατοίκηση είναι πολύ καλή ιδέα, αλλά υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις».

Η αντίδραση των φοιτητριών είναι ανάμεικτη, ενώ μια φοιτήτρια μιλώντας στην εφημερίδα των σπουδαστών είπε: «Είναι ανατριχιαστικό. Κατανοώ ότι κάποιος θέλει να συγκατοικήσει γιατί φοβάται να κοιμάται μόνος του, αλλά είναι λίγο παράξενο να ζητάει συγκεκριμένα γυναίκα, και μάλιστα ελεύθερη». Μια άλλη κοπέλα σχολίασε ότι δεν καταλαβαίνει πώς ο φόβος ξεπερνιέται με συγκάτοικο συγκεκριμένου φύλου. Ωστόσο, κάποιοι το αντιμετώπισαν με μεγαλύτερη συμπάθεια, με χαρακτηριστικό παράδειγμα έναν φοιτητή που δήλωσε: «Ω Θεέ μου, τον λυπάμαι λίγο...».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μαριέττα Χρουσαλά κολύμπησε με λευκούς καρχαρίες

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η πρώην παρουσιάστρια είχε ζήσει την ίδια εμπειρία πριν από 16 χρόνια και ανυπομονούσε να τη ζήσει ξανά

Η Σαρλίζ Θερόν σκαρφάλωσε σε κτίριο στην Times Square, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Η ηθοποιός ανέβηκε σε διαφημιστική πινακίδα για την προώθηση της νέας ταινίας της «Apex» φορώντας ειδικό εξοπλισμό

Η Kesha πόζαρε χωρίς μαγιό σε παραλία

E-Daily 3.Left 25.04.2026
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γης η τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες χωρίς μαγιό

«Φωτιά» η Ριάνα: Οι νέες φωτογραφίες που προκαλούν φρενίτιδα στα social media

E-Daily 3.Left Χτες
Οι εικόνες έγιναν αμέσως «viral», με τους followers της να αποθεώνουν την εμφάνισή της στα σχόλια, γράφοντας πως είναι «πιο καυτή από ποτέ»

Φειδίας Παναγιώτου: Από Ευρωβουλευτής… χορευτής

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Φειδίας Παναγιώτου και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου πρόκειται σύντομα να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη τους κατ’ αυτόν τον τρόπο

Μαρία Κορινθίου – Γιώργος Καραθανάσης: Ένας χρόνος έρωτα και το δώρο που της έκανε

E-Daily 3.Left Χτες
Μια ιδιαίτερα ξεχωριστή ημέρα είναι η 24η Απριλίου για τη Μαρία Κορινθίου και τον Γιώργο Καραθανάση, καθώς το ζευγάρι συμπληρώνει έναν χρόνο σχέσης!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Το απρόοπτο που της συνέβη στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας «The Devil Wears Prada 2»

E-Daily 3.Left Χτες
Στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του The Devil Wears Prada 2, που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Λονδίνο, βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τόκιο: Εργαζόμενοι αλλάζουν τα κοστούμια με βερμούδες, για να μειωθεί το κόστος ενέργειας

E-Daily 3.Left Χτες
Η εκστρατεία με την ονομασία «Cool Biz» προβλέπει επίσης την ενίσχυση της τηλεργασίας καθώς την έναρξη της εργασιακής ημέρας νωρίτερα το πρωί

Λάκης Γαβαλάς: «Ετοιμάζω τα χαρτιά για τη σύνταξη, το ποσό είναι αστείο!»

E-Daily 3.Left Χτες
«Με ενημέρωσαν πως αφορά στο τρίμηνο», είπε ο σχεδιαστής