E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σοκαριστικά αδυνατισμένη η Αβα Γαλανοπούλου

Το τελευταίο διάστημα έχασε πολλά κιλά

Δημοσίευση 12/11/2015 | 10:18

Σοκαριστικά αδυνατισμένη η Αβα Γαλανοπούλου

Η ¶βα Γαλανοπούλου το τελευταίο διάστημα έχει χάσει πολλά κιλά, με αποτέλεσμα να είναι σχεδόν αγνώριστη.

Πριν από ενάμιση και πλέον χρόνο, η ηθοποιός πέρασε δύσκολα, λόγω μιας προσωπικής σχέσης που τελείωσε όχι απλά άδοξα, αλλά και πολύ άσχημα. Ο άνθρωπος που ήταν μαζί του επί χρόνια την εξαπάτησε. Την έπεισε να επενδύσει κάπου όλα τα χρήματά της και μόλις η ¶βα Γαλανοπούλου του τα έδωσε προκειμένου να τα επενδύσει, εκείνος τα πήρε και εξαφανίστηκε από τη ζωή της.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα η ηθοποιός να υποστεί σοκ και, μεταξύ άλλων, από τη στενοχώρια της να χάσει και πολλά κιλά. Έφτασε, μάλιστα, κάποια στιγμή πέρυσι, όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί, να ζυγίζει 48 κιλά.

Σε συνέντευξή της πέρυσι τον Δεκέμβριο η ηθοποιός είχε πει: «Έχασα πολλά κιλά. Κάποιος με στεναχώρησε πολύ. Την πάτησα, που λένε. Βέβαια, σε αυτήν τη ζωή ο καθένας την πατάει, δεν είμαι η μόνη. Πέρσι που είχα έρθει ήμουν 55 κιλά. Τώρα είμαι 48. Θα πάρω κιλά, με πιέζουν να τρώω. Το έψαξα και για νευρική ανορεξία. Κι η μάνα μου κι ο πατέρας μου αυτό που λες μου είπε. Πήρα βιταμίνες, πήγα σε ειδικούς. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και είναι άθλος που ξαναστάθηκα στα πόδια μου. Μου έχει δώσει χαρά η δουλειά. Βοήθεια ζήτησα από την οικογένεια, τους ανθρώπους που αγαπώ και τους φίλους ζωής. Η αγάπη με βοηθάει. Είναι μια ιστορία που με έχει πειράξει και έχει απ' όλα μέσα. Θέλω να πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα. Θέλω να πιστεύω στη θεία δίκη και τη ζωή».

Την περασμένη Κυριακή η ηθοποιός έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της παράστασης «Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι», στο θέατρο Τέχνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σταρόβας σε Καραβάτου: «Έλεγα ότι είναι μια κοπέλα στο κοινό με προβλήματα όρασης που γουστάρει τον Κρατερό»

Tabloid 18.08.2025
Η αντίδραση της παρουσιάστριας στην αναφορά του πρώην συζύγου της

Ατύχημα για το Νίκο Κοκλώνη

Tabloid 18.08.2025
Τι συνέβη;

Τάκης Βαμβακίδης: Νοσηλεύεται με πνευμονική εμβολή

Tabloid 18.08.2025
Βρίσκεται σε πλήρη ακινησία

Η Σοφία Παυλίδου ποζάρει ξαπλωμένη στα βράχια με φόντο το ηλιοβασίλεμα

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, μακριά από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις

Η Αννα Τσουκαλά έγινε μητέρα σε ηλικία 50 ετών ‑ Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Tabloid 18.08.2025
Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι

Τζέισον Στέιθαμ: Στην Αντίπαρο ο ηθοποιός

Tabloid 18.08.2025
Ο Χολιγουντιανός σταρ πόζαρε δίπλα στην ηθοποιό Αρτεμη Αστεριάδη κατά τις διακοπές του στο νησί

Μαρίνα Καλογήρου: «Έζησα αδελφικά με μοναχές σε δύο μοναστήρια»

Tabloid 18.08.2025
Η σπάνια φώτο από τις διακοπές της

Η Ιωάννα Τούνη λιώνει από συγκίνηση: Ο γιος της τραγουδάει το «Happy Birthday» για τα γενέθλιά της

Tabloid 18.08.2025
Η Ιωάννα Τούνη μετά το ταξίδι της στην Ίμπιζα για τα 32 γενέθλιά της, έσβησε ακόμα μία τούρτα με τον γιο της, Πάρη στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Tabloid 18.08.2025
Εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο πήρε ο Γιώργος Μαζωνάκης, λίγα λεπτά πριν από τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 18 Αυγούστου