E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρίση στο Mega μετά το επεισόδιο με την Ολγα Γεροβασίλη

Τι συμβαίνει με τον Μανώλη Καψή

Δημοσίευση 12/11/2015 | 00:02

Κρίση στο Mega μετά το επεισόδιο με την Ολγα Γεροβασίλη

Κρίση προκαλεί στο Mega το γεγονός ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, δεν μπόρεσε να παρέμβει στη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων για το θέμα του Γιάννη Πανούση.

Η χθεσινή της ανακοίνωση της κ. Γεροβασίλη

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το Mega αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση "γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;"» αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες, όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν», καταλήγει η κ. Γεροβασίλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πιθανόν θα γίνουν αγωγές εναντίον του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Μανώλης Καψής, φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που είπε την επίμαχη φράση στην κυβερνητική εκπρόσωπο.

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, οι μέτοχοι του Mega κατά πληροφορίες ζήτησαν από τον Μανώλη Καψή να εξηγήσει γιατί έλαβε την απόφαση να μην επιτρέψει στην Όλγα Γεροβασίλη να εκθέσει την άποψη του Μεγάρου Μαξίμου στο δελτίο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καψής υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά δεν είναι γνωστό αν θα γίνει δεκτή.

Tι δήλωσε εκ νέου η Όλγα Γεροβασίλη

Από την πλευρά της, η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στη ΝΕΤ περιέγραψε τα γεγονότα ως εξής:

«Κοιτάξτε, παρακολουθούσα ένα δελτίο ειδήσεων και βλέπω έναν τρόπο παρουσίασης ενός θέματος της ιστορίας με τον κύριο Πανούση – με παρουσίαση διαλόγων, να εμπλέκονται πρόσωπα, φωτογραφία συν διάλογος δίπλα, σαν πραγματικό γεγονός. Ενδεχομένως, κάποιος του περιέγραψε ένα γεγονός. Ένα σοβαρό μέσο ενημέρωσης προφανώς το μεταδίδει ως τέτοιο και όχι ως έναν διάλογο ο οποίος έχει διεξαχθεί, βάζοντας φωτογραφία, βάζοντας τον διάλογο από κάτω. Είναι ένας τρόπος ο οποίος ξεφεύγει πια από τα όρια της ενημέρωσης και γίνεται προπαγάνδα. Επ' αυτού, λοιπόν, ήθελα να διαμαρτυρηθώ. Δεν θα λογοκρίνω ένα μέσο. Του προκύπτει από το ρεπορτάζ του προφανώς και το κάνει, αλλά έχει μεγάλη σημασία πρώτον το πώς το παρουσιάζεις και δεύτερον δεν μπορεί να μην εκφραστεί και η διαφορετική άποψη απέναντι σ' αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πατέρας για 2η φορά ο Θανάσης Τσαλταμπάσης

Tabloid 24.02.2026
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους

Σάκης Ρουβάς για Akyla: «Μου άρεσε πάρα πολύ το τραγούδι, πιστεύω ότι θα πάμε καλά στη Eurovision»

Tabloid 24.02.2026
O Σάκης Ρουβάς τόνισε ότι το τραγούδι έχει συγκινητικά στοιχεία πέρα από την ευχάριστη μελωδία του

Σία Κοσιώνη: Επιστρέφει στο δελτίο ειδήσεων – Η έκπληξη των συνεργατών και το βίντεο

Media 24.02.2026
Μετά την περιπέτεια υγείας της, η παρουσιάστρια επιστρέφει στο πόστο της

Νέα ζωή για το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο Φθιώτιδας – Ποιος είναι ο νέος ιδιοκτήτης

Tabloid 24.02.2026
Ποιος αγόρασε το ιστορικό εξοχικό της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Κλέλια Ανδριολάτου ‑ Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Στο after party για τα BAFTA 2026

Social 24.02.2026
«Το Λονδίνο δεν κοιμήθηκε. Aπλώς μεταφέρθηκε στο after party» έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου

Όλγα Κεφαλογιάννη: Βούρκωσε στη Φαίη Σκορδά – «Τα παιδιά μου θα ξέρουν σε λίγα χρόνια πως εγώ τα βάζω πάνω από όλα»

Tabloid 24.02.2026
Μετά την εμφάνιση στην εκπομπή Συνδέσεις του ΕΡΤnews, η Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε στο Buongiorno στο MEGA, με αφορμή τα γυρίσματα της ταινίας The Riders με τον Μπραντ Πιτ

Αθηνά Κλήμη: «Έκανα κρυοσυντήρηση ωαρίων σε ηλικία 26 ετών» – Η αποκάλυψη για το κόστος της διαδικασίας

Media 24.02.2026
Η Αθηνά Κλήμη μέσα από την εκπομπή, Κοινωνία Ώρα Mega μίλησε ανοιχτά για την κρυοσυντήρηση ωαρίων μετά από προτροπή της γυναικολόγου της

Αλέξανδρος Πιεχόβιακ για «Σέρρες»: «Με σταματούσαν και μου έλεγαν `σας ευχαριστούμε`»

Tabloid 24.02.2026
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις Σέρρες, τον σταματούσαν στον δρόμο άνθρωποι με βουρκωμένα μάτια και του έλεγαν «ευχαριστώ»

Απόστολος Γκλέτσος για Μπραντ Πιτ: Ήρθαμε στην Ύδρα μήπως τον βλέπαμε αλλά δεν τα καταφέραμε

Tabloid 24.02.2026
«Είναι μεγάλη διαφήμιση για τα νησιά μας, φοβερή και μπράβο που το καταφέραμε» τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο πασίγνωστος σταρ που είδε μια γυναίκα σε διαφήμιση και την ερωτεύτηκε σε 8 λεπτά – Είναι μαζί 50 χρόνια

Tabloid 24.02.2026
Η ιστορία αγάπης που άντεξε 50 χρόνια - Της τηλεφώνησε 11 φορές πριν του πει «ναι»