E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κρίση στο Mega μετά το επεισόδιο με την Ολγα Γεροβασίλη

Τι συμβαίνει με τον Μανώλη Καψή

Δημοσίευση 12/11/2015 | 00:02

Κρίση στο Mega μετά το επεισόδιο με την Ολγα Γεροβασίλη

Κρίση προκαλεί στο Mega το γεγονός ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος, Όλγα Γεροβασίλη, δεν μπόρεσε να παρέμβει στη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων για το θέμα του Γιάννη Πανούση.

Η χθεσινή της ανακοίνωση της κ. Γεροβασίλη

«Στη διάρκεια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega παρουσιάστηκαν ως γεγονότα υποτιθέμενοι διάλογοι, τους οποίους σύμφωνα με τον διευθυντή ειδήσεων έδωσε ο κ. Πανούσης. Το Mega αρνήθηκε να δώσει τον λόγο στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου να παρέμβει στο δελτίο ειδήσεων για να διατυπώσει την άποψη της κυβέρνησης, με την προκλητική απάντηση "γιατί να σας βγάλουμε στο δελτίο, για να βγάλετε λόγο;"» αναφέρει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος.

«Η συνέχεια σε άλλες αίθουσες, όπου τον έλεγχο δεν έχει το Mega, αλλά μόνο εκείνοι που σύμφωνα με τον νόμο έχουν την εξουσία να αποφασίζουν», καταλήγει η κ. Γεροβασίλη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πιθανόν θα γίνουν αγωγές εναντίον του καναλιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του Mega, Μανώλης Καψής, φαίνεται πως είναι ο άνθρωπος που είπε την επίμαχη φράση στην κυβερνητική εκπρόσωπο.

Μετά τις διαστάσεις που έλαβε το θέμα, οι μέτοχοι του Mega κατά πληροφορίες ζήτησαν από τον Μανώλη Καψή να εξηγήσει γιατί έλαβε την απόφαση να μην επιτρέψει στην Όλγα Γεροβασίλη να εκθέσει την άποψη του Μεγάρου Μαξίμου στο δελτίο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Καψής υπέβαλε την παραίτησή του, αλλά δεν είναι γνωστό αν θα γίνει δεκτή.

Tι δήλωσε εκ νέου η Όλγα Γεροβασίλη

Από την πλευρά της, η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στη ΝΕΤ περιέγραψε τα γεγονότα ως εξής:

«Κοιτάξτε, παρακολουθούσα ένα δελτίο ειδήσεων και βλέπω έναν τρόπο παρουσίασης ενός θέματος της ιστορίας με τον κύριο Πανούση – με παρουσίαση διαλόγων, να εμπλέκονται πρόσωπα, φωτογραφία συν διάλογος δίπλα, σαν πραγματικό γεγονός. Ενδεχομένως, κάποιος του περιέγραψε ένα γεγονός. Ένα σοβαρό μέσο ενημέρωσης προφανώς το μεταδίδει ως τέτοιο και όχι ως έναν διάλογο ο οποίος έχει διεξαχθεί, βάζοντας φωτογραφία, βάζοντας τον διάλογο από κάτω. Είναι ένας τρόπος ο οποίος ξεφεύγει πια από τα όρια της ενημέρωσης και γίνεται προπαγάνδα. Επ' αυτού, λοιπόν, ήθελα να διαμαρτυρηθώ. Δεν θα λογοκρίνω ένα μέσο. Του προκύπτει από το ρεπορτάζ του προφανώς και το κάνει, αλλά έχει μεγάλη σημασία πρώτον το πώς το παρουσιάζεις και δεύτερον δεν μπορεί να μην εκφραστεί και η διαφορετική άποψη απέναντι σ' αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο Χάρης Σιανίδης με δάκρυα και αναφιλητά για τη Γωγώ Μαστροκώστα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Είμαι πολύ χάλια, της χρωστάω πολλά»

H Ιωάννα Τούνη απάντησε σε γυναίκα που της έγραψε «πιο καρναβάλι πεθαίνεις» για το φόρεμα στις Κάννες

E-Daily 3.Left 26.05.2026
«Η κακία λέει πάντα περισσότερα για εκείνον που τη βγάζει, παρά για εκείνον που τη δέχεται. Οι άνθρωποι που είναι καλά με τον εαυτό τους δεν έχουν ανάγκη να μικραίνουν κανέναν για να νιώσουν μεγάλοι» έγραψε η Instagrammer

Γυναίκες οπαδοί των Σαν Αντόνιο Σπερς έγιναν viral μετά το πλάνο πίσω από τον προπονητή της ομάδας

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Οι δύο σeξι φίλαθλοι φρόντισαν να εξασφαλίσουν θέσεις στις πρώτες σειρές του γηπέδου ώστε ο τηλεοπτικός φακός να τις καταγράφει ως φόντο στον πάγκο των Σπερς

Η Αφροδίτη Γραμμέλη δημοσίευσε νέα φωτογραφία με τον σύντροφό της: «Το ζήσαμε κι αυτό»

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Η γνωστή δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία με τον καινούριο της σύντροφο

Οι stars που έγιναν διάσημοι και άφησαν πίσω γάμους, σχέσεις και παλιές ζωές

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Από μεγάλους έρωτες και γάμους «από τα παλιά» μέχρι ξαφνικούς χωρισμούς και νέες λαμπερές σχέσεις, αρκετοί διάσημοι σταρ κατηγορήθηκαν ότι άλλαξαν ζωή και σύντροφο μόλις γνώρισαν τη δόξα

Έλα στην ομάδα μας: Θέση για δημοσιογράφους στην Αθήνα

E-Daily 3.Left 26.05.2026
Digital Content Editor - Full time στην Αθήνα, Hybrid

Γωγώ Μαστροκώστα: Η απόφαση του Τραϊανού Δέλλα και της κόρης τους για την κηδεία που συγκινεί

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιθυμία της οικογένειας και η επιστροφή στον τόπο καταγωγής της

Η Μπιάνκα Σένσορι με αποκαλυπτά οπίσθια σε νέα έξοδο μαζί με τον Κάνιε Γουέστ

Tabloid Χτες
Η τολμηρή εμφάνιση της 31χρονης στους δρόμους του Λος Αντζελες

Η Τζένιφερ Λόπεζ ξαναφόρεσε μετά από 25 χρόνια το θρυλικό τζιν από το «Ain`t It Funny» και χόρεψε ‑ δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η 56χρονη σταρ εμφανίστηκε με το ίδιο χαμηλόμεσο lace-up παντελόνι από το 2001, αναβιώνοντας σκηνή από τη σειρά «Off Campus»

Συγκινεί η Δώρα Χρυσικού για την Γωγώ Μαστροκώστα: «Πονάω σαν να έχασα μια αδελφή»

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός που έδωσε μάχη με τον καρκίνο στο παρελθόν προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα

Η Dara πανηγύρισε για τον Σάσα Βεζένκοφ

E-Daily 3.Left Χτες
Η νικήτρια της Eurovision είχε ευχηθεί στον αστέρα του Ολυμπιακού και μερικές ώρες πριν τον χθεσινό τελικό της Αθήνας