E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη «Μουρμούρα»

Tι είπε η ηθοποιός

Δημοσίευση 11/11/2015 | 10:59

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη «Μουρμούρα»

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο ηθοποιοί γύρισαν τα τελευταία επεισόδια της «Μουρμούρας» –των οποίων η προβολή θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο– και στη συνέχεια... έφτιαξαν βαλίτσες για τα ξένα.

Λίγο πριν φύγει, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και στο «Down Town Κύπρου» για πρώτη φορά, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να αφήσει την επιτυχημένη σειρά του Alpha, αλλά και κάνοντας λόγο και για την υψηλή τηλεθέαση που συνεχίζει να σημειώνει η σειρά, παρά τον τρίτο χρόνο προβολής της.

«Παρόλο που δεν παρακολουθώ ιδιαιτέρως τα νούμερα τηλεθέασης, καταλαβαίνω ότι το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα επεισόδια της «Μουρμούρας». Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί ο κόσμος προτιμά τη σειρά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι πρόκειται για μια σειρά που περιγράφει καθημερινές καταστάσεις και έχει δημιουργήσει ρεαλιστικούς και υπαρκτούς χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους ο καθένας μπορεί να δει τον εαυτό του ή τη ζωή του, να ταυτιστεί με αυτό που βλέπει. Επίσης, για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι η σειρά διαθέτει πολύ έξυπνο χιούμορ, προσφέρει μία ώρα χαλάρωσης και αισιοδοξίας στον τηλεθεατή και τον σέβεται, καθώς όλοι μας, από τον σκηνοθέτη μέχρι τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους και την παραγωγή, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο και την αισθητική, αλλά και την ψυχαγωγία που προσφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αποχώρησή της από το σίριαλ, η τηλεοπτική «Βάσω» εξομολογήθηκε: «Η δική μας συμμετοχή θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015. Αυτή ήταν η αρχική συμφωνία, αλλά λόγω του ότι η σειρά πηγαίνει πολύ καλά, τέθηκε το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου. Εγώ όμως –γιατί μόνο προσωπικά για μένα μπορώ να σου μιλήσω– είχα διάφορα πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία μέχρι τώρα ανέβαλλα λόγω έλλειψης χρόνου και δεν θέλησα να αναβάλω κι άλλο. Φυσικά και δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, γιατί από τη σειρά φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες, απλώς έρχεται μια στιγμή που θέλεις να κυνηγήσεις κάτι που έχεις φανταστεί, και όχι να ακολουθείς έναν δρόμο που απλώς ανοίγεται μπροστά σου. Δεν θα μπορούσα να παραμείνω δημιουργική όταν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου που το θέλω περισσότερο, και θα ήταν άδικο και για μένα και για τη σειρά να παρέμενα απλώς επειδή θα συνεχιστεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σοφία Μαριόλα: Απαντά ανοιχτά για τον χωρισμό της από τον Στράτο Τζώρτζογλου

Tabloid 07.02.2026
«Δεν είμαι απεγνωσμένη για παιδί και οικογένεια»

Η Bianca Censori σπάει τη σιωπή της για το σκάνδαλο στο σκάφος στη Βενετία

Tabloid 07.02.2026
Τι λέει εκείνη, τι δείχνουν οι εικόνες

Κώστας Μακέδος: Καθηλωμένος σε καρέκλα ο ηθοποιός – Η μάχη με την παχυσαρκία

Tabloid 07.02.2026
Εγινε γνωστός μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκε τη δεκαετία του ΄80

Η πιο πλούσια ηθοποιός στον πλανήτη δεν έβγαλε τα λεφτά της από τις ταινίες

Celebrity Stories 07.02.2026
Πώς έβγαλε δις η πιο πλούσια ηθοποιός στον κόσμο

Η Meghan Trainor μιλά ανοιχτά για τη μεταμόρφωσή της – «Χρησιμοποίησα την επιστήμη»

Tabloid 07.02.2026
Η μεταμόρφωση της Meghan Trainor δεν είναι απλώς αισθητική

Survivor: Ο Lil Benzy αδερφός του Gio Kay εισβάλλει στον Αγιο Δομίνικο

TV Buzz Χτες
Μια απρόσμενη οικογενειακή «διαδοχή» στο Survivor

Ναταλία Λιονάκη: Είναι κοντά στον Θεό και φέρεται έτσι στους γονείς της;

Tabloid Χτες
Δεν ήρθε ούτε στην κηδεία του πατέρα της, είπε η μητέρα της

Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε παρατήρηση στη Σαουδική Αραβία για την ενδυμασία της

Social Χτες
Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η influencer στα social media

Αλέξανδρος Παρθένης: Η βουτιά από βράχο που του παρέλυσε την αριστερή πλευρά και το χειρουργείο που αναγκάστηκε να κάνει

Tabloid Χτες
«Ήταν ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο, ήταν και πάρα πολλές οι ώρες του χειρουργείου - Είχε αρκετά μεγάλη επικινδυνότητα, γιατί είχε να κάνει με τον αυχένα μου»

Σοφία Μουτίδου: «Μου είχαν πει ότι η κόρη μου μυρίζει, επειδή δεν έχει βαφτιστεί»

TV Buzz Χτες
«Είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα με ελαφρότητα, ειδικά όταν πρόκειται για το παιδί μας», σχολίασε η ηθοποιός