E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη «Μουρμούρα»

Tι είπε η ηθοποιός

Δημοσίευση 11/11/2015 | 10:59

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη «Μουρμούρα»

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο ηθοποιοί γύρισαν τα τελευταία επεισόδια της «Μουρμούρας» –των οποίων η προβολή θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο– και στη συνέχεια... έφτιαξαν βαλίτσες για τα ξένα.

Λίγο πριν φύγει, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και στο «Down Town Κύπρου» για πρώτη φορά, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να αφήσει την επιτυχημένη σειρά του Alpha, αλλά και κάνοντας λόγο και για την υψηλή τηλεθέαση που συνεχίζει να σημειώνει η σειρά, παρά τον τρίτο χρόνο προβολής της.

«Παρόλο που δεν παρακολουθώ ιδιαιτέρως τα νούμερα τηλεθέασης, καταλαβαίνω ότι το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα επεισόδια της «Μουρμούρας». Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί ο κόσμος προτιμά τη σειρά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι πρόκειται για μια σειρά που περιγράφει καθημερινές καταστάσεις και έχει δημιουργήσει ρεαλιστικούς και υπαρκτούς χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους ο καθένας μπορεί να δει τον εαυτό του ή τη ζωή του, να ταυτιστεί με αυτό που βλέπει. Επίσης, για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι η σειρά διαθέτει πολύ έξυπνο χιούμορ, προσφέρει μία ώρα χαλάρωσης και αισιοδοξίας στον τηλεθεατή και τον σέβεται, καθώς όλοι μας, από τον σκηνοθέτη μέχρι τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους και την παραγωγή, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο και την αισθητική, αλλά και την ψυχαγωγία που προσφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αποχώρησή της από το σίριαλ, η τηλεοπτική «Βάσω» εξομολογήθηκε: «Η δική μας συμμετοχή θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015. Αυτή ήταν η αρχική συμφωνία, αλλά λόγω του ότι η σειρά πηγαίνει πολύ καλά, τέθηκε το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου. Εγώ όμως –γιατί μόνο προσωπικά για μένα μπορώ να σου μιλήσω– είχα διάφορα πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία μέχρι τώρα ανέβαλλα λόγω έλλειψης χρόνου και δεν θέλησα να αναβάλω κι άλλο. Φυσικά και δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, γιατί από τη σειρά φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες, απλώς έρχεται μια στιγμή που θέλεις να κυνηγήσεις κάτι που έχεις φανταστεί, και όχι να ακολουθείς έναν δρόμο που απλώς ανοίγεται μπροστά σου. Δεν θα μπορούσα να παραμείνω δημιουργική όταν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου που το θέλω περισσότερο, και θα ήταν άδικο και για μένα και για τη σειρά να παρέμενα απλώς επειδή θα συνεχιστεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ράμμος: Η σκληρή μάχη με τα ναρκωτικά – «Στη γυναίκα μου είχα πει την αλήθεια»

Tabloid 21.02.2026
Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Αναστάσιου Ράμμου

Γκλέτσος για Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Κοιμήθηκε άγνωστη και την επόμενη ήταν εξώφυλλo»

Tabloid 21.02.2026
Ο ηθοποιός ζήτησε συγγνώμη από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη

Το χιουμοριστικό σποτ της ΕΛΑΣ ενόψει της Καθαράς Δευτέρας

Social 21.02.2026
Η καμπάνια της Ελληνικής Αστυνομίας υπενθυμίζει ότι ο χαρταετός χρειάζεται αέρα και το τιμόνι υπευθυνότητα

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πόζαρε γυμνή στο Instagram

Tabloid 21.02.2026
Η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία της από την παραλία καλύπτοντας τα επίμαχα σημεία με emoji

Victoria Beckham: «Με ζύγισαν στην τηλεόραση ενώ είχα μόλις γεννήσει»

Celebrity Stories 21.02.2026
Παραδέχτηκε πως η εικόνα του σώματός της την βασάνισε

Ιστορίες αγάπης του Hollywood για να πιστέψεις στον έρωτα

Celebrity Stories 21.02.2026
Δύο ερωτικές ιστορίες που αποδεικνύουν πως η μοίρα ξέρει πάντα καλύτερα – είτε με μια ματιά, είτε με αναμονή δεκαετιών

Θυμάσαι τη Sabrina τη Μάγισσα; Δες πώς ζει σήμερα με 3 παιδιά και έναν στόχο που σοκάρει!

Celebrity Stories 21.02.2026
Από τη «μαγική» εφηβεία στις τηλεοπτικές μάχες και την πραγματική ζωή στο Νάσβιλ

Σκοτώθηκε η σκυλίτσα του Τρύφωνα Σαμαρά στα παρασκήνια του J2US

Tabloid Χτες
Το σκυλάκι διέφυγε της προσοχής του κομμωτή και έπεσε από σκαλωσιά δύο μέτρων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία

Ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα: Από τις γκάφες του 2025 στα εντυπωσιακά σόου kung fu του 2026

Social Χτες
Η Κίνα θεωρείται επικεφαλής στην παραγωγή ανθρωποειδών ρομπότ

Ιωάννα Τούνη: Διακοπή στη σημερινή δίκη – Πότε θα συνεχιστεί

Tabloid Χτες
«Όταν την ενημέρωσα για αυτή τη νέα διακοπή, στεναχωρήθηκε», είχε αποκαλύψει ο δικηγόρος της γνωστής influencer