E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη «Μουρμούρα»

Tι είπε η ηθοποιός

Δημοσίευση 11/11/2015 | 10:59

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Αποκαλύπτει γιατί αποχώρησε από τη «Μουρμούρα»

Όπως έχει γίνει γνωστό, οι δύο ηθοποιοί γύρισαν τα τελευταία επεισόδια της «Μουρμούρας» –των οποίων η προβολή θα ολοκληρωθεί μέσα στον Ιανουάριο– και στη συνέχεια... έφτιαξαν βαλίτσες για τα ξένα.

Λίγο πριν φύγει, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άνοιξε την καρδιά της και μίλησε στον Αλέξανδρο Πρίφτη και στο «Down Town Κύπρου» για πρώτη φορά, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να αφήσει την επιτυχημένη σειρά του Alpha, αλλά και κάνοντας λόγο και για την υψηλή τηλεθέαση που συνεχίζει να σημειώνει η σειρά, παρά τον τρίτο χρόνο προβολής της.

«Παρόλο που δεν παρακολουθώ ιδιαιτέρως τα νούμερα τηλεθέασης, καταλαβαίνω ότι το τηλεοπτικό κοινό συνεχίζει να παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τα επεισόδια της «Μουρμούρας». Δεν μπορώ να σου εξηγήσω γιατί ο κόσμος προτιμά τη σειρά, δεν πιστεύω ότι υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή επιτυχίας, το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι ότι πρόκειται για μια σειρά που περιγράφει καθημερινές καταστάσεις και έχει δημιουργήσει ρεαλιστικούς και υπαρκτούς χαρακτήρες, μέσα από τους οποίους ο καθένας μπορεί να δει τον εαυτό του ή τη ζωή του, να ταυτιστεί με αυτό που βλέπει. Επίσης, για μένα είναι πολύ σημαντικό το ότι η σειρά διαθέτει πολύ έξυπνο χιούμορ, προσφέρει μία ώρα χαλάρωσης και αισιοδοξίας στον τηλεθεατή και τον σέβεται, καθώς όλοι μας, από τον σκηνοθέτη μέχρι τους ηθοποιούς, τους σεναριογράφους και την παραγωγή, προσπαθούμε να διατηρήσουμε σε ένα υψηλό επίπεδο και την αισθητική, αλλά και την ψυχαγωγία που προσφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την αποχώρησή της από το σίριαλ, η τηλεοπτική «Βάσω» εξομολογήθηκε: «Η δική μας συμμετοχή θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015. Αυτή ήταν η αρχική συμφωνία, αλλά λόγω του ότι η σειρά πηγαίνει πολύ καλά, τέθηκε το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου. Εγώ όμως –γιατί μόνο προσωπικά για μένα μπορώ να σου μιλήσω– είχα διάφορα πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία μέχρι τώρα ανέβαλλα λόγω έλλειψης χρόνου και δεν θέλησα να αναβάλω κι άλλο. Φυσικά και δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, γιατί από τη σειρά φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες, απλώς έρχεται μια στιγμή που θέλεις να κυνηγήσεις κάτι που έχεις φανταστεί, και όχι να ακολουθείς έναν δρόμο που απλώς ανοίγεται μπροστά σου. Δεν θα μπορούσα να παραμείνω δημιουργική όταν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου που το θέλω περισσότερο, και θα ήταν άδικο και για μένα και για τη σειρά να παρέμενα απλώς επειδή θα συνεχιστεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σκοτεινά Χριστούγεννα στο Χόλιγουντ: Η νύχτα που ο Charlie Sheen έχασε τον έλεγχο

Celebrity Stories 29.12.2025
Ένα χριστουγεννιάτικο ξέσπασμα, ένα μαχαίρι και ένα διαζύγιο-σοκ

Ποιες Ελληνίδες celebrities έγιναν μαμάδες το 2025

Tabloid 29.12.2025
Ποιες ήταν οι γυναίκες της εγχώριας showbiz που έζησαν το δικό τους baby boom μέσα στο 2025;

Σώτης Βολάνης: «Μπορεί να μου έφυγαν και 600.000 ευρώ για ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν το μετανιώνω»

Tabloid Χτες
«Αλλαζα αυτοκίνητα κάθε δύο εβδομάδες, οι γονείς μου αγανάκτησαν», είπε ο τραγουδιστής

Η Νίνα Ντόμπρεβ ποζάρει με μαγιό σε σάουνα και δηλώνει ότι είναι... σε «λειτουργία πτήσης»

Social Χτες
Η ηθοποιός έδειξε πώς περνάει τις ημέρες των Χριστουγέννων

Μαίρη Συνατσάκη: Ο δημόσιος απολογισμός με αφορμη τα 41α γενέθλιά της – «Κατάλαβα ότι εγώ είμαι το πρόβλημα»

Tabloid Χτες
Τα 41α γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ του Σαββάτου 27 Δεκεμβρίου η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τη δίδυμη αδελφή της, Αλίκη και όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Φάνης Μουρατίδης: Απίστευτο περιστατικό με τον Μόργκαν Φρίμαν – « Βγήκε ο γιος μου με το σώβρακο»

Tabloid Χτες
Ένα απίστευτο και τραγελαφικό περιστατικό που βίωσε μοιράστηκε με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής 28 Δεκεμβρίου ο Φάνης Μουρατίδης

Ο Sin Boy «ξαναπέθανε» στο Instagram: Σάλος με τη φωτογραφία που ανέβηκε στο προφίλ του

Tabloid Χτες
Κάποιοι τον κατηγόρησαν ότι πρόκειται για νέο διαφημιστικό τρικ

Gaming στην αίθουσα τοκετού: Έπαιζε ενώ η γυναίκα του γεννούσε ‑ Έγινε viral και δίχασε το διαδίκτυο

Social Χτες
Βίντεο δείχνει άνδρα να παίζει Xbox δίπλα στη σύντροφό του την ώρα που γεννούσε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις στα social media

Η Αννα Βίσση «λιώνει» ακούγοντας τον εγγονό της να τραγουδά το «Σε περίπτωση που»

Tabloid Χτες
Να σημειωθεί ότι τα εγγόνια της Αννας Βίσση τις ημέρες των Χριστουγέννων βρίσκονται στην Ελλάδα και οι συναντήσεις τους με τη γιαγιά τους είναι συχνές

Αννα Κανδαράκη: Το μήνυμά της για το 2025 ‑ «Φέτος ήρθα αρκετά κοντά στον θάνατο»

Tabloid Χτες
Η κλινική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση