E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ισπανός γιατρός που χάθηκε πριν 20 χρόνια βρέθηκε να ζει σε δάσος στην Ιταλία

«Δεν θέλω να ζω με τους ανθρώπους, τώρα που με βρήκατε πρέπει να ξανακρυφτώ»

Δημοσίευση 10/11/2015 | 13:27

Ισπανός γιατρός που χάθηκε πριν 20 χρόνια βρέθηκε να ζει σε δάσος στην Ιταλία

Ισπανός γιατρός ο οποίος είχε χαθεί πριν από 20 χρόνια βρέθηκε να ζει σε ένα ιταλικό δάσος. Ο γιατρός Carlos Sanchez Ortiz De Salazar, 47 ετών, εντοπίστηκε από συλλογείς μανιταριών  με " βρώμικο πρόσωπο και μεγάλα γένια" στην Τοσκάνη πριν από δύο εβδομάδες.

Όταν τον είδαν, τους έδειξε την ταυτότητα του και το διαβατήριο του και τους είπε: «Είμαι από την Ισπανία, το όνομά μου είναι Carlos και ζω εδώ από το 1997». "Δεν θέλω ζήσω  ανάμεσα στους ανθρώπους: τώρα που με βρήκατε, θέλω να φύγω από εδώ", συμπλήρωσε.

Ο γιατρός έφυγε, σύμφωνα με το SkyNews,  από το σπίτι του στη Σεβίλλη το 1995, την εποχή που έδινε αγώνα με την κατάθλιψη από την οποία έπασχε,  για να ζήσει σαν ερημίτης στην Τοσκάνη. Κηρύχθηκε νεκρός 14 χρόνια αργότερα, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη του.

Η οικογένειά του προσπάθησε να τον αναζητήσει στο δάσος το Σάββατο μετά τον εντοπισμό του, αλλά έχει εξαφανιστεί και πάλι. Κοιτάζοντας το διαβατήριό του, οι γονείς του είπαν στην Corriere della Sera: «Αυτός είναι ο Carlos μας, είναι ζωντανός και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα.". Η μητέρα του Αμέλια πρόσθεσε: «Σεβόμαστε τη θέλησή του και την ελευθερία του, αλλά εμείς δεν φεύγουμε μέχρι να τον κρατήσουμε στην αγκαλιά μας  και πάλι - ακόμα κι αν είναι μόνο για μια τελευταία φορά."

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Δέσποινα Καμπούρη αποχωρεί από το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα ‑ H επίσημη ανακοίνωση

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοσιογράφος επιβεβαίωσε την κοινή απόφαση με τον ΑΝΤ1 να μη συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή

Παρθένα Χοροζίδου για Akyla: «Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision, έβαλε τα κλάματα»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Όλοι μας στεναχωρηθήκαμε με τη 10η θέση», σχολίασε η γνωστή ηθοποιός για την φετινή της συμμετοχή στη Eurovision

Πέτρος Συρίγος: Επέστρεψε στo πλατό του Super Κατερίνα μετά το σοβαρό τροχαίο

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Δύο περίπου εβδομάδες μετά το σοβαρό τροχαίο, ο Πέτρος Συρίγος εμφανίστηκε ξανά στο πλατό του Super Κατερίνα την Πέμπτη 11/6

Τίνα Μεσσαροπούλου για Γιώργο Μυλωνάκη: «Τα πιο σημαντικά γενέθλια της ζωής σου μαχητή μου»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Γιορτάζουμε την ημέρα που αναγεννήθηκες, έγραψε η δημοσιογράφος για τον σύζυγό της

Κατερίνα Βρανά: «Δεν θα πάω στα δικαστήρια, αλλά οφείλουν από μόνοι τους να μου δώσουν 1 εκατομμύριο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η δημοφιλής stand-up comedian αποκαλύπτει τις εξελίξεις της απίστευτης ταλαιπωρίας της και την κατάσταση στην οποία βρήκε το προσωπικό της αμαξίδιο!

Το 2ο “Let’s Meet” Party του easy 97.2 φέρνει το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας

Media 11.06.2026
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου, η παρέα του easy 97.2 σου δίνει ραντεβού στη Γαλιάντρα στο Μεταξουργείο

Κλόε Καρντάσιαν: Παθιασμένα φιλιά στην παραλία με άγνωστο άντρα ανεβάζουν τη θερμοκρασία

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η φρέσκια διαφημιστική καμπάνια που έγινε αμέσως viral

Διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης έπεσε θύμα ληστείας

E-Daily 3.Left 11.06.2026
«Υπάρχουν σκληροί και άκαρδοι άνθρωποι εκεί έξω»

Κόρη Πάολας: «Κυκλοφορώ σαν αποτυχημένο υαλουρονικό»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Το τσίμπημα που της παραμόρφωσε το πρόσωπο

Γερονικολού για τα σχόλια επειδή δεν μαγειρεύει: «Το σπίτι είναι ευθύνη και των δύο»

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η ηθοποιός έσπασε τη σιωπή της μέσω Instagram, αντιδρώντας στα σχόλια που προκάλεσε η αποκάλυψη του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Θάνος Μπίρκος: Tο σοβαρό πρόβλημα υγείας που ανακάλυψε στο στρατό

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για την υπνική άπνοια που αντιμετώπισε και την απρόσμενη στιγμή που την αποκάλυψε στη θητεία του.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου επιστρέφει με νέα σειρά

E-Daily 3.Left 11.06.2026
Η αγαπημένη σεναριογράφος και ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη