E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα φρικτή αποκάλυψη για τη μικρή Αννυ

Τι αναφέρει έγγραφο του ιατροδικαστή

Δημοσίευση 10/11/2015 | 09:58

Νέα φρικτή αποκάλυψη για τη μικρή Αννυ

Σοκάρει το περιεχόμενο εγγράφου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών προς την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της μικρής ¶ννυ, καθώς φέρεται να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ανήλικη να βασανίστηκε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή.

Όπως σημειώνει η Espresso, πληροφορίες θέλουν ο ιατροδικαστής στο απαντητικό έγγραφο να προέβη σε αυτή την εκτίμηση λαμβάνοντας υπόψη τις διάσπαρτες κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Σε αυτό το έγγραφο του ιατροδικαστή προς τη 10η ανακρίτρια φέρεται ότι γίνεται η εφιαλτική εκτίμηση ότι η ανήλικη θα μπορούσε να αναπνέει ακόμη όταν άρχισε ο φριχτός τεμαχισμός της για τον οποίο κατηγορούνται ο πατέρας της και ο φίλος του.

Οι Αρχές βέβαια δεν είναι σε θέση να έχουν μια σαφή εικόνα για τα αίτια του θανάτου της μικρής, αλλά ούτε και για τον χρόνο θανάτου της δίχως την εξέταση της σορού, η οποία δεν βρέθηκε ποτέ.

Από τα ευρήματα μέσα στο διαμέρισμα, πέρα από τον πατέρα της μικρής και τον φίλο του, Νικολάι, φαίνεται πως υπήρξε και ένα τρίτο, άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο. Από τα εργαστηριακά αποτελέσματα είχε προκύψει πως γενετικό υλικό του Νικολάι εντοπίστηκε σε αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιηθεί για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Εις βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ωστόσο τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου πατέρα κάνει λόγο για αυθαίρετα συμπεράσματα ελλείψει της σορού.

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως συνήγορος υπεράσπισης, δήλωσα πως ουδέποτε μέχρι το πέρας της άσκησης των καθηκόντων μου θα χρησιμοποιήσω το γεγονός ότι δεν ανευρέθη η σορός της τετράχρονης ¶ννυ ως στοιχείο υπερασπιστικής ωφέλειας και εκμετάλλευσης υπέρ του εντολέως μου. Θα το θεωρούσα προσβολή της μνήμης του παιδιού», τόνισε στην Espresso ο συνήγορος υπεράσπισης, Παναγιώτης Χρυσικάκης, και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ, όμως, από την άλλη να επιτρέψω το ίδιο το γεγονός της μη ανεύρεσης της σορού της ανήλικης, δηλαδή να γίνει στοιχείο το οποίο θα οδηγεί στην εξαγωγή αυθαίρετων και αναξιόπιστων συμπερασμάτων τα οποία αντιτίθενται στην ύπαρξη του τεκμηρίου της αθωότητας, αλλά και στα υπερασπιστικά δικαιώματα του πελάτη μου». «Η συγκεκριμένη έκθεση, η οποία διέρρευσε, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται σε συμπεράσματα, παρά μόνο σε αοριστολογικού περιεχομένου υποθέσεις και σίγουρα δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του παιδιού, αλλά ούτε για όσα επακολούθησαν», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρετά κτηνοτρόφος τα 450 πρόβατά του, όλα ντόπιας ιστορικής φυλής

Ελλάδα Χτες
Εκατοντάδες ζώα της φυλής του Ρουμλουκίου θα θανατωθούν λόγω της ευλογιάς

Βρετανία: Διαδηλωτές πέταξαν φαγητό στο Αυτοκρατορικό Στέμμα του Κράτους‑ Tέσσερις συλλήψεις

Κόσμος Χτες
Πρόκειται για το στέμμα που φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ καθώς έφευγε από την τελετή στέψης του το 2023

Οργή Μασκ μετά το πρόστιμο στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση

Κόσμος Χτες
Tι έγραψε ο δισεκατομμυριούχος

Τι ακολουθεί μετά τον Byron: Ερχεται έντονος και επίμονος αντικυκλώνας, λέει ο Θ. Κολυδάς

Καιρός Χτες
Η προοπτική του καιρού την ερχόμενη εβδομάδα

Τροχαίο για την Πηγή Δεβετζή με αυτοκίνητο που τούμπαρε στην Εγνατία Οδό

Ελλάδα Χτες
Μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο - Το ατύχημα σημειώθηκε σε τούνελ πάνω από το Παληό Καβάλας

Επέτειος Γρηγορόπουλου: Κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο

Ελλάδα Χτες
Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς που έκλεισαν με εντολή ΕΛ.ΑΣ. χωρίς στάση

Τραγωδία στην Ζάκυνθο: Νεκρό παιδί 18 μηνών μετά από επίθεση σκύλου

Ελλάδα Χτες
Το παιδί βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού του

Οικογενειάρχης μετά από 3,5 χρόνια ο μοναχικός κύκνος της Καστοριάς που είχε χάσει το ταίρι του

Ελλάδα Χτες
Ο κύκνος της Καστοριάς βρήκε ξανά την ελπίδα και την αγάπη στην Ιωάννινα με τη νέα του οικογένεια

Λαμία: Σοβάδες έπεσαν στο κεφάλι περαστικού ‑ Διακομίστηκε στο νοσοκομείο

Ελλάδα Χτες
Η συνεχή βροχή έφερε προβλήματα στα παλιά κτήρια

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός αθλητής μπάσκετ με αμαξίδιο σε θανατηφόρο τροχαίο στη Σούδα

Ελλάδα Χτες
Ο 45χρονος που κινούνταν με το αναπηρικό του αμαξίδιο, στην οδό Αγίου Νικολάου, στην Σούδα, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο ΙΧ