E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα φρικτή αποκάλυψη για τη μικρή Αννυ

Τι αναφέρει έγγραφο του ιατροδικαστή

Δημοσίευση 10/11/2015 | 09:58

Νέα φρικτή αποκάλυψη για τη μικρή Αννυ

Σοκάρει το περιεχόμενο εγγράφου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών προς την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της μικρής ¶ννυ, καθώς φέρεται να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ανήλικη να βασανίστηκε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή.

Όπως σημειώνει η Espresso, πληροφορίες θέλουν ο ιατροδικαστής στο απαντητικό έγγραφο να προέβη σε αυτή την εκτίμηση λαμβάνοντας υπόψη τις διάσπαρτες κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Σε αυτό το έγγραφο του ιατροδικαστή προς τη 10η ανακρίτρια φέρεται ότι γίνεται η εφιαλτική εκτίμηση ότι η ανήλικη θα μπορούσε να αναπνέει ακόμη όταν άρχισε ο φριχτός τεμαχισμός της για τον οποίο κατηγορούνται ο πατέρας της και ο φίλος του.

Οι Αρχές βέβαια δεν είναι σε θέση να έχουν μια σαφή εικόνα για τα αίτια του θανάτου της μικρής, αλλά ούτε και για τον χρόνο θανάτου της δίχως την εξέταση της σορού, η οποία δεν βρέθηκε ποτέ.

Από τα ευρήματα μέσα στο διαμέρισμα, πέρα από τον πατέρα της μικρής και τον φίλο του, Νικολάι, φαίνεται πως υπήρξε και ένα τρίτο, άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο. Από τα εργαστηριακά αποτελέσματα είχε προκύψει πως γενετικό υλικό του Νικολάι εντοπίστηκε σε αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιηθεί για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Εις βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ωστόσο τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου πατέρα κάνει λόγο για αυθαίρετα συμπεράσματα ελλείψει της σορού.

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως συνήγορος υπεράσπισης, δήλωσα πως ουδέποτε μέχρι το πέρας της άσκησης των καθηκόντων μου θα χρησιμοποιήσω το γεγονός ότι δεν ανευρέθη η σορός της τετράχρονης ¶ννυ ως στοιχείο υπερασπιστικής ωφέλειας και εκμετάλλευσης υπέρ του εντολέως μου. Θα το θεωρούσα προσβολή της μνήμης του παιδιού», τόνισε στην Espresso ο συνήγορος υπεράσπισης, Παναγιώτης Χρυσικάκης, και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ, όμως, από την άλλη να επιτρέψω το ίδιο το γεγονός της μη ανεύρεσης της σορού της ανήλικης, δηλαδή να γίνει στοιχείο το οποίο θα οδηγεί στην εξαγωγή αυθαίρετων και αναξιόπιστων συμπερασμάτων τα οποία αντιτίθενται στην ύπαρξη του τεκμηρίου της αθωότητας, αλλά και στα υπερασπιστικά δικαιώματα του πελάτη μου». «Η συγκεκριμένη έκθεση, η οποία διέρρευσε, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται σε συμπεράσματα, παρά μόνο σε αοριστολογικού περιεχομένου υποθέσεις και σίγουρα δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του παιδιού, αλλά ούτε για όσα επακολούθησαν», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο Νίκος Λαζαρίδης, ιδρυτής του ομώνυμου γνωστού οινοποιείου

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της

«Βούλιαξε» από Αϊ‑Βασίληδες η Αθήνα για το Santa Run ‑ Πάνω από 1000 συμμετοχές

Ελλάδα Χτες
​Το σύνθημα για την εκκίνηση έδωσε λίγο μετά τις 10:00 το πρωί ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας

Έφοδος του ΣΔΟΕ στα γραφεία του Συλλόγου των Θυμάτων των Τεμπών ‑ Η αντίδραση της Καρυστιανού

Ελλάδα Χτες
«Πόσοι φορολογικοί έλεγχοι και με ποια ευρήματα έκλεισαν όταν σκόνταψαν σε μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα;»

Αγνοούμενη στις ΗΠΑ εμφανίστηκε 40 χρόνια μετά, δεν γνώριζε ότι την είχε απαγάγει η μητέρα της όταν ήταν 3 ετών

Κόσμος Χτες
Συγκλονιστική υπόθεση από τις ΗΠΑ, με μητέρα που κατηγορείται για απαγωγή, αλλαγή ταυτότητας και μια οικογενειακή επανένωση έπειτα από τέσσερις δεκαετίες

Πέθανε η Ντόρα Γιαννακοπούλου

Ελλάδα Χτες
Έφυγε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας

Τέλος τα ποδήλατα: H ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που απαγορεύει τη χρήση τους σε πεζόδρομους

Κόσμος Χτες
Pεριορίζουν ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ στην κεντρική πεζοδρομημένη ζώνη από το 2026

«Ήταν κόλαση»: Καθαρίστρια μπήκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου gamer μετά από δύο χρόνια

Κόσμος Χτες
Ένοικος έμεινε σχεδόν δύο χρόνια σε ξενοδοχείο για gamers στην Κίνα χωρίς να βγαίνει. Όταν έφυγε, το προσωπικό βρέθηκε μπροστά σε εικόνες σοκ και «κόλασης»

Συγκίνησε ο Ανδρέας Τεττέη: Ξέσπασε σε κλάματα on air κι αποχώρησε από συνέντευξη ‑ Βίντεο

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο Ανδρέας Τεττέη αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την Κηφισιά, στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Χάρτης κινητοποιήσεων των αγροτών – Όλα τα μπλόκα πανελλαδικά

Ελλάδα Χτες
Οι αγρότες διατηρούν ενεργά τα μπλόκα σε κομβικά σημεία της χώρας, προχωρώντας σε ανοίγματα διοδίων

Μαρία Καρυστιανού: Το κίνημα οργανώνεται ‑ Σχεδιάζουμε επιτροπή «σοφών» για τη σωτηρία της χώρας

Ελλάδα Χτες
Τις τελευταίες εβδομάδες, η κυρία Καρυστιανού δέχεται πολλαπλά αιτήματα από πολίτες που ζητούν την οργάνωση ενός συλλογικού εγχειρήματος