E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα φρικτή αποκάλυψη για τη μικρή Αννυ

Τι αναφέρει έγγραφο του ιατροδικαστή

Δημοσίευση 10/11/2015 | 09:58

Νέα φρικτή αποκάλυψη για τη μικρή Αννυ

Σοκάρει το περιεχόμενο εγγράφου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών προς την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της μικρής ¶ννυ, καθώς φέρεται να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ανήλικη να βασανίστηκε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή.

Όπως σημειώνει η Espresso, πληροφορίες θέλουν ο ιατροδικαστής στο απαντητικό έγγραφο να προέβη σε αυτή την εκτίμηση λαμβάνοντας υπόψη τις διάσπαρτες κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Σε αυτό το έγγραφο του ιατροδικαστή προς τη 10η ανακρίτρια φέρεται ότι γίνεται η εφιαλτική εκτίμηση ότι η ανήλικη θα μπορούσε να αναπνέει ακόμη όταν άρχισε ο φριχτός τεμαχισμός της για τον οποίο κατηγορούνται ο πατέρας της και ο φίλος του.

Οι Αρχές βέβαια δεν είναι σε θέση να έχουν μια σαφή εικόνα για τα αίτια του θανάτου της μικρής, αλλά ούτε και για τον χρόνο θανάτου της δίχως την εξέταση της σορού, η οποία δεν βρέθηκε ποτέ.

Από τα ευρήματα μέσα στο διαμέρισμα, πέρα από τον πατέρα της μικρής και τον φίλο του, Νικολάι, φαίνεται πως υπήρξε και ένα τρίτο, άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο. Από τα εργαστηριακά αποτελέσματα είχε προκύψει πως γενετικό υλικό του Νικολάι εντοπίστηκε σε αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιηθεί για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Εις βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ωστόσο τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου πατέρα κάνει λόγο για αυθαίρετα συμπεράσματα ελλείψει της σορού.

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως συνήγορος υπεράσπισης, δήλωσα πως ουδέποτε μέχρι το πέρας της άσκησης των καθηκόντων μου θα χρησιμοποιήσω το γεγονός ότι δεν ανευρέθη η σορός της τετράχρονης ¶ννυ ως στοιχείο υπερασπιστικής ωφέλειας και εκμετάλλευσης υπέρ του εντολέως μου. Θα το θεωρούσα προσβολή της μνήμης του παιδιού», τόνισε στην Espresso ο συνήγορος υπεράσπισης, Παναγιώτης Χρυσικάκης, και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ, όμως, από την άλλη να επιτρέψω το ίδιο το γεγονός της μη ανεύρεσης της σορού της ανήλικης, δηλαδή να γίνει στοιχείο το οποίο θα οδηγεί στην εξαγωγή αυθαίρετων και αναξιόπιστων συμπερασμάτων τα οποία αντιτίθενται στην ύπαρξη του τεκμηρίου της αθωότητας, αλλά και στα υπερασπιστικά δικαιώματα του πελάτη μου». «Η συγκεκριμένη έκθεση, η οποία διέρρευσε, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται σε συμπεράσματα, παρά μόνο σε αοριστολογικού περιεχομένου υποθέσεις και σίγουρα δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του παιδιού, αλλά ούτε για όσα επακολούθησαν», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Κατασχέθηκαν 5,3 τόνοι ακατάλληλων κρεάτων, μετά από καταγγελία για εστιατόριο στην Πεντέλη

E-Daily 2.TopNews 08.06.2026
Αποκαλύφθηκε μεγάλη εγκατάσταση επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών - «Μηδενική ανοχή σε όσους παίζουν με τη δημόσια υγεία» το μήνυμα Χαρδαλιά

Η υψηλότερη θερμοκρασία της χρονιάς καταγράφηκε χθες σε πόλη της Θεσσαλίας

E-Daily 2.TopNews 08.06.2026
Μόλις μπήκαμε στο φετινό καλοκαίρι και ήδη έχουμε ρεκόρ υδραργύρου - η υψηλότερη θερμοκρασία του 2025 καταγράφηκε σε πόλη της Θεσσαλίας.

Φιλιππίνες: Η στιγμή που ο σεισμός 7,8 Ρίχτερ έπληξε την πόλη Τζένεραλ Σάντος, γκρεμίζοντας κτήρια

E-Daily 2.TopNews 08.06.2026
Καταστροφικός σεισμός 7,8 Ρίχτερ έπληξε τις Φιλιππίνες το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα)

Τι ψηφίζει η Θεσσαλονίκη

E-Daily 2.TopNews 08.06.2026
Νέα δημοσκόπηση

«Δεν έχουν δικαίωμα να απαιτούν»: Η Τεχεράνη απορρίπτει ενδεχόμενη χρήση περιουσιακών στοιχείων για αποκατάσταση ζημιών

E-Daily 2.TopNews 08.06.2026
Δημοσίευμα του Reuters ανέφερε ότι οι ΗΠΑ εξετάζουν το ενδεχόμενο να διαθέσουν ιρανικά κεφάλαια σε χώρες του Κόλπου για την αποκατάσταση ζημιών σε υποδομές - Το συνολικό κόστος θα μπορούσε να φθάσει έως και τα 58 δισ. δολάρια

Τι είναι η συμφωνία SOFA που υπογράφουν σήμερα Κύπρος και Γαλλία και προκαλεί τουρκική νευρικότητα

E-Daily 2.TopNews 08.06.2026
Η Λευκωσία και το Παρίσι υπογράφουν συμφωνία για το καθεστώς στρατιωτικών δυνάμεων, ενισχύοντας τη συνεργασία τους στην Ανατολική Μεσόγειο – Τα οφέλη για την Κύπρο και η τουρκική ενόχληση

Νέοι κανόνες για τις άδειες εργαζομένων: Τι αλλάζει από το καλοκαίρι ‑ Δείτε παραδείγματα

E-Daily 2.TopNews 08.06.2026
Οι αλλαγές δεν επηρεάζουν τον συνολικό αριθμό ημερών αάδειας, ενώ φέρνουν μεγαλύτερη ευελιξία και λιγότερη γραφειοκρατία

Πυροσβεστική: 64 πυρκαγιές το τελευταίο 48ωρο σε όλη την Ελλάδα

Ελλάδα 08.06.2026
Στην συντριπτική τους πλειοψηφία οι πυρκαγιές φαίνεται να οφείλονται σε αμέλειες

Κρήτη: Αγριο ξύλο στις φυλακές Αλικαρνασσού ‑ Κρατούμενοι πιάστηκαν στα χέρια

Ελλάδα 08.06.2026
Αναστάτωση σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Κυριακής 7/6 στις φυλακές Αλικαρνασσού, στην Κρήτη.

Σεισμός 7,8 Ρίχτερ συγκλόνισε τις Φιλιππίνες – Καταρρεύσεις κτιρίων και νεκροί

Κόσμος 08.06.2026
Προειδοποιήσεις για τσουνάμι σε αρκετές χώρες της Ασίας