E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νέα φρικτή αποκάλυψη για τη μικρή Αννυ

Τι αναφέρει έγγραφο του ιατροδικαστή

Δημοσίευση 10/11/2015 | 09:58

Νέα φρικτή αποκάλυψη για τη μικρή Αννυ

Σοκάρει το περιεχόμενο εγγράφου της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών προς την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της μικρής ¶ννυ, καθώς φέρεται να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ανήλικη να βασανίστηκε ενώ ήταν ακόμη ζωντανή.

Όπως σημειώνει η Espresso, πληροφορίες θέλουν ο ιατροδικαστής στο απαντητικό έγγραφο να προέβη σε αυτή την εκτίμηση λαμβάνοντας υπόψη τις διάσπαρτες κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο διαμέρισμα της Μιχαήλ Βόδα.

Σε αυτό το έγγραφο του ιατροδικαστή προς τη 10η ανακρίτρια φέρεται ότι γίνεται η εφιαλτική εκτίμηση ότι η ανήλικη θα μπορούσε να αναπνέει ακόμη όταν άρχισε ο φριχτός τεμαχισμός της για τον οποίο κατηγορούνται ο πατέρας της και ο φίλος του.

Οι Αρχές βέβαια δεν είναι σε θέση να έχουν μια σαφή εικόνα για τα αίτια του θανάτου της μικρής, αλλά ούτε και για τον χρόνο θανάτου της δίχως την εξέταση της σορού, η οποία δεν βρέθηκε ποτέ.

Από τα ευρήματα μέσα στο διαμέρισμα, πέρα από τον πατέρα της μικρής και τον φίλο του, Νικολάι, φαίνεται πως υπήρξε και ένα τρίτο, άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο. Από τα εργαστηριακά αποτελέσματα είχε προκύψει πως γενετικό υλικό του Νικολάι εντοπίστηκε σε αντικείμενα που είχαν χρησιμοποιηθεί για την εξαφάνιση του κοριτσιού. Εις βάρος του εκκρεμεί ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ωστόσο τα ίχνη του έχουν εξαφανιστεί.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου πατέρα κάνει λόγο για αυθαίρετα συμπεράσματα ελλείψει της σορού.

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως συνήγορος υπεράσπισης, δήλωσα πως ουδέποτε μέχρι το πέρας της άσκησης των καθηκόντων μου θα χρησιμοποιήσω το γεγονός ότι δεν ανευρέθη η σορός της τετράχρονης ¶ννυ ως στοιχείο υπερασπιστικής ωφέλειας και εκμετάλλευσης υπέρ του εντολέως μου. Θα το θεωρούσα προσβολή της μνήμης του παιδιού», τόνισε στην Espresso ο συνήγορος υπεράσπισης, Παναγιώτης Χρυσικάκης, και συνέχισε λέγοντας: «Δεν μπορώ, όμως, από την άλλη να επιτρέψω το ίδιο το γεγονός της μη ανεύρεσης της σορού της ανήλικης, δηλαδή να γίνει στοιχείο το οποίο θα οδηγεί στην εξαγωγή αυθαίρετων και αναξιόπιστων συμπερασμάτων τα οποία αντιτίθενται στην ύπαρξη του τεκμηρίου της αθωότητας, αλλά και στα υπερασπιστικά δικαιώματα του πελάτη μου». «Η συγκεκριμένη έκθεση, η οποία διέρρευσε, σε καμία περίπτωση δεν αναφέρεται σε συμπεράσματα, παρά μόνο σε αοριστολογικού περιεχομένου υποθέσεις και σίγουρα δεν μπορεί να δώσει καμία εξήγηση για τις συνθήκες και τα αίτια του θανάτου του παιδιού, αλλά ούτε για όσα επακολούθησαν», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι ΗΠΑ επέστρεψαν στην Ελλάδα 26 κλεμμένα αρχαία αντικείμενα

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Αυτά τα πολύτιμα αντικείμενα αποτελούσαν σημαντικό μέρος της ζωής στον αρχαίο κόσμο

Σε τροχιά γύρω από τη Γη οι 4 πρώτοι ελληνικοί θερμικοί δορυφόροι για πρόληψη των πυρκαγιών

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Το σύστημα, που αναπτύχθηκε από την OroraTech, αποτελεί το πρώτο εθνικό δορυφορικό σύστημα σχεδιασμένο για την ανίχνευση και παρακολούθηση πυρκαγιών

Εταιρεία λάνσαρε chatbot που επιτρέπει συνομιλίες με τον «Ιησού» έναντι 1,99 δολαρίων το λεπτό

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Εταιρεία χρεώνει άτομα 1,99 δολάρια ανά λεπτό για να μιλήσουν με το Avatar του Ιησού με τεχνητή νοημοσύνη.

Στέφανος Γαβάκης: Πέθανε ο θρυλικός εκφωνητής του Ολυμπιακού

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Ο επί δεκαετίες εκφωνητής του Ολυμπιακού έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών

O Λάκης Λαζόπουλος ανακοινώνει το τέλος της θεατρικής του διαδρομής

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Ταυτόχρονα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο, με διαφορετικές αναζητήσεις και προοπτικές

Οριστικό τέλος στα πανωτόκια: Τι κερδίζουν οι δανειολήπτες από το νέο θεσμικό πλαίσιο που ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Πρόκειται για δάνεια μέχρι 100.000 ευρώ, καταναλωτικά και χωρίς εγγυήσεις - Μέσα στον Μάιο η διαβούλευση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ανάπτυξης

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Τελευταία μέρα για αιτήσεις – Οδηγίες για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Έχουν κατατεθεί τουλάχιστον 350.000 αιτήσεις για τις 300.000 επιταγές

Χειμωνιάτικο σκηνικό με χιόνια σε Πάρνηθα και Πεντέλη Μάη μήνα – Μέρες Ιανουαρίου ζει η Αττική

E-Daily 2.TopNews 03.05.2026
Λόγω της πυκνής χιονόπτωσης έχει διακοπή η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψος του τελεφερίκ

Ζάκυνθος: Πλοίο με πάνω από 670 επιβάτες προσέκρουσε ενώ έδενε στο λιμάνι

Ελλάδα Χτες
Πώς θα συνεχιστεί το ταξίδι για όσους επέβαιναν στο πλοίο

Περιστέρι: Συμπλοκή 10 ανηλίκων ‑ Δύο 15χρονοι τραυματίες

Ελλάδα Χτες
Επεισόδιο μεταξύ νεαρών ατόμων σημειώθηκε ανήμερα Πρωτομαγιάς, με δύο ανηλίκους να τραυματίζονται ελαφρά και την αστυνομία να αναζητά τους εμπλεκόμενους.

Μακελειό στο Σικάγο: Γυμνός κρατούμενος άρπαξε όπλο και σκότωσε ομογενή αστυνομικό σε νοσοκομείο

Κόσμος Χτες
Το κρυμμένο όπλο κάτω από την κουβέρτα και το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του γυμνού δράστη μετά την απόδραση

Οι λύκοι που επέζησαν από την πυρηνική καταστροφή του Τσέρνομπιλ αναπτύσσουν κάτι μοναδικό

E-Daily 3.Left Χτες
Ο αριθμός τους αυξήθηκε σημαντικά στη Ζώνη Αποκλεισμού, ενώ αναπτύσσουν γενετικά μοναδικά χαρακτηριστικά