E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Σκληρές εικόνες: Ομαδική εκτέλεση 200 παιδιών από τζιχαντιστές

Απίστευτη κτηνωδία

Δημοσίευση 9/11/2015 | 19:53

Σκληρές εικόνες: Ομαδική εκτέλεση 200 παιδιών από τζιχαντιστές

Οι εικόνες είναι τόσο σκληρές, που είναι αδύνατο να προβληθούν χωρίς να θολώσει το κάδρο. Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε, πρόκειται για την καταγραφή μιας ομαδικής εκτέλεσης 200 παιδιών με καταγωγή από τη Συρία.

Το συγκεκριμένο βίντεο κάνει τον γύρο του κόσμου και προέρχεται από μία ομάδα ακτιβιστών στην Υεμένη που αντιτίθεται στον ISIS και δείχνει παιδιά τα οποία είναι παρατεταγμένα στη σειρά, με τα πρόσωπα στο έδαφος. Στη συνέχεια οι δολοφόνοι ανοίγουν πυρ με τα αυτόματά τους όπλα, σκοτώνοντας όσα παιδάκια βρίσκονται μπροστά τους (και προλαβαίνουμε να μετρήσουμε στο βίντεο).

Η εγκυρότητα του βίντεο δεν έχει ακόμα επαληθευτεί, όμως είναι γνωστό ότι ακραίες ομάδες του ISIS δεν σταματούν πουθενά, προκειμένου να εξασκήσουν την ακραία προπαγάνδα τους και να τρομοκρατήσουν τον πληθυσμό. ¶λλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος έχει εκτελέσει παιδιά.

Η κίνηση αυτή σχολιάζεται από τους ειδικούς ως ένα βήμα κλιμάκωσης της τρομοκρατίας του ISIS μετά τις απώλειες που έχουν στο πεδίο της μάχης από τους Κούρδους και τους Ιρακινούς. Η κλιμάκωση αυτή έχει φέρει στην επιφάνεια νέες μεθόδους εκτέλεσης και πολύ σκληρές τεχνικές εξολόθρευσης των αιχμαλώτων τους.

Αν πάντως το βίντεο έχει και την ελάχιστη δόση αλήθειας, τότε τα πράγματα έχουν ξεφύγει εντελώς στην περιοχή, ενώ με τη νέα επίθεση για την ανακατάληψη της Μοσούλης από τους Ιρακινούς, είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι τζιχαντιστές θα προχωρήσουν σε ακόμα πιο ακραίες πράξεις τρομοκράτησης του πληθυσμού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ληστεία στο Λούβρο: Με ζημιές βρέθηκε το στέμμα της συζύγου του Ναπολέοντα Γ`

Κόσμος 19.10.2025
Πώς έδρασαν οι κλέφτες στο Λούβρο - Είχαν υπάρξει προειδοποιήσεις

Κινδυνεύει η εκεχειρία στη Γάζα: Το Ισραήλ κατηγορεί τη Χαμάς για επιθέσεις κατά των δυνάμεών του πέραν της «κίτρινης γραμμής»

Κόσμος 19.10.2025
«Αρκετοί τρομοκράτες βγήκαν από ένα τούνελ στην περιοχή της Ράφα και άνοιξαν πυρ εναντίον ισραηλινών στρατιωτών»

Έκλεισε το Λούβρο μετά από ληστεία – Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Παρίσι

Κόσμος 19.10.2025
Κουκουλοφόροι άρπαξαν 9 κομμάτια από συλλογή κοσμημάτων του Ναπολέοντα και διέφυγαν με σκούτερ

«No Kings»: Μεγάλες διαδηλώσεις στις ΗΠΑ κατά του Τραμπ, τον κατηγορούν για αυταρχισμό

Κόσμος 19.10.2025
Περισσότερες από 2.700 συγκεντρώσεις στις μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ

Φειδίας Παναγιώτου: Με κόμμα franchise και στις εκλογές στην Ελλάδα

Πολιτική 19.10.2025
Ο Κύπριος ευρωβουλευτής παρουσίασε εχθές στη Λευκωσία την πρόταση του για το κόμμα που ιδρύει με την ονομασία «Αμεση Δημοκρατία»

«29ος Ποδηλατικός Γύρος Αθήνας»: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Ελλάδα 19.10.2025
Μεγάλη συμμετοχή παρά τη βροχή

Απίστευτο σκηνικό στο Ηράκλειο: Έβαψαν τη... μισή διάβαση επειδή είχε παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Ελλάδα Χτες
Η αποστολή τους... δεν κύλησε ακριβώς όπως είχε σχεδιαστεί

Κεφαλονιά: Σοκάρει το βίντεο της βάναυσης κακοποίησης 13χρονης από 17χρονη

Ελλάδα Χτες
Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων

Τραγωδία με 60χρονη στον Βόλο: Πνίγηκε την ώρα που έτρωγε μπανάνα και πέθανε

Ελλάδα Χτες
Η γυναίκα κατέρρευσε μπροστά στον σύζυγό της

Συνελήφθη πρόεδρος ομάδας της Super League – Βρέθηκαν φωτοβολίδες, κοντάρια και κράνη στο γήπεδο

Ελλάδα Χτες
Κατασχέθηκαν 17 φωτοβολίδες, 7 κοντάρια, σωλήνας εκτόξευσης βολών και 3 κράνη

Στο φάσμα του αυτισμού ο 22χρονος φερόμενος ως συνεργός του διπλού φονικού στη Μεσσηνία – Έκανε χρήση ναρκωτικών

Ελλάδα Χτες
«Ήταν ένα παιδί που από μικρή ηλικία ήταν εύκολο να το χειραγωγήσεις, να το κατευθύνεις»

Επίδομα θέρμανσης: Πώς και πότε θα γίνουν οι αιτήσεις ‑ Τα εισοδηματικά κριτήρια

Οικονομία Χτες
Η πρώτη δόση, που καλύπτει το 60% του επιδόματος, θα καταβληθεί πριν από τις γιορτές. Το ποσό κυμαίνεται από 100 έως 1.200 ευρώ