E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κως: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στα παιδιά του

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Δημοσίευση 8/11/2015 | 13:35

Κως: Πατέρας κατηγορείται ότι ασελγούσε στα παιδιά του

Τις κατηγορίες της αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή και της ασέλγειας μεταξύ συγγενών αντιμετωπίζει ένας «πατέρας», σε υπόθεση που θα εξετάσει αύριο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Ρόδου.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν τον Ιούνιο του 2012, τα δύο παιδιά λογομάχησαν και το ένα επιχείρησε να ασελγήσει στην αδελφή της με το δάκτυλό της.

Το γεγονός αυτό θορύβησε την μητέρα, που φέρεται να ενημερώθηκε από την κόρη της ότι κάτι ανάλογο είχε γίνει με τον πατέρα τους στην Κω.

Αφού κατήγγειλε το περιστατικό στην Εισαγγελία Ανηλίκων, παραγγέλθηκε και διενεργήθηκε από το παιδοψυχιατρικό τμήμα του νοσοκομείου πραγματογνωμοσύνη.

Στο πλαίσιο της πραγματογνωμοσύνης φέρεται να περιγράφηκε η αξιόποινη συμπεριφορά του πατέρα προς τα παιδιά και συγκεκριμένα τα παιδιά περιέγραψαν τις ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Ακολούθησε τον Φεβρουάριο του 2013 η έκδοση εισαγγελικής διάταξης με την οποία του αφαιρέθηκε προσωρινά η επιμέλεια των ανηλίκων και απαγορεύτηκε η μεταξύ τους επικοινωνία.

Διεξήχθη ακολούθως και κοινωνική έρευνα για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών από κοινωνική υπηρεσία και όπως φέρεται να προέκυψε, η συμπεριφορά του πατέρα ήταν επιτηδευμένη, εφέρετο να ασχολείται με θρησκευτικά θέματα, ενώ σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με τα παιδιά δεν τον πλησίαζαν σε επισκέψεις του σε παιδικό σταθμό.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Κω, που εξέτασε την υπόθεση θεωρεί ότι τα ανήλικα έπεσαν θύματα ασελγών πράξεων του πατέρα στο χρονικό διάστημα από τον Οκτώβριο του 2010 έως τον Δεκέμβριο του 2011, κατά την ενάσκηση του δικαιώματός επικοινωνίας του με αυτά.

Του αποδίδεται συγκεκριμένα ότι θώπευε τα παιδιά στα ιδιαίτερα σημεία του σώματος τους.

Ο κατηγορούμενος, αρνείται τις κατηγορίες και διατείνεται ότι όσα αναφέρει η μητέρα των παιδιών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα κι ότι επιχειρεί να τον αποκόψει από αυτά και να αποκλείσει κάθε επικοινωνία τους.

Πηγή: dimokratiki.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Υπουργείο Παιδείας: Τηλεκπαίδευση στα σχολεία που θα παραμείνουν κλειστά λόγω της κακοκαιρίας

Ελλάδα Χτες
Δεδομένου ότι σε ορισμένους Δήμους οι αποφάσεις αναστολής μπορεί να λαμβάνονται οποιαδήποτε ώρα, η τηλεκπαίδευση ενεργοποιείται άμεσα

Απίστευτο συμβάν στη Σύρο: Αντρας με μαχαίρι κυνηγούσε να σφάξει νοσηλεύτρια

Ελλάδα Χτες
Η ΠΟΕΔΗΝ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την αυξανόμενη βία σε βάρος υγειονομικών

Ο πόλεμος στο Ιράν «κόβει» το ήλιο: Παγκόσμιος πανικός για τα τσιπ τεχνητής νοημοσύνης και τα νοσοκομεία

Κόσμος Χτες
Ο πόλεμος με το Ιράν χτυπά το Κατάρ, στραγγαλίζει την παγκόσμια αγορά ηλίου και απειλεί chip τεχνητής νοημοσύνης, MRI και διαστημικές αποστολές, ανοίγοντας μια νέα γεωπολιτική κρίση υψηλής τεχνολογίας

Σάντσεθ: «Βήμα προς το απαρτχάιντ» η θανατική ποινή μόνο για Παλαιστίνιους από το Ισραήλ

Κόσμος Χτες
Ισραηλινοί αξιωματούχοι έχουν χαρακτηρίσει σε πολλές περιπτώσεις τη στάση της Ισπανίας αντισημιτική

Αμπελόκηποι: Βρήκαν κότες και κατσίκες στον 16ο όροφο πολυκατοικίας

Ελλάδα Χτες
Τα πουλερικά έχουν ήδη μεταφερθεί στον Εθνικό Κήπο

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Μπόρισλαβ Μιχαΐλοφ

Αθλητικά Νέα Χτες
Ο άλλοτε σπουδαίος τερματοφύλακας έφυγε από τη ζωή

Νετανιάχου: «Το Ιράν θα πέσει από μέσα – Έχουμε ξεπεράσει τα μισά του δρόμου»

Κόσμος Χτες
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ έκρινε πως έχουν επιτευχθεί οι μισοί και πλέον στόχοι τ

Πρωτοφανής καταγγελία στο Δήμο Αθηναίων: Ταράτσα στους Αμπελόκηπους είχε...κότες και κατσίκες

Ελλάδα Χτες
Τι αναφέρει ο δήμος Αθηναίων για την καταγγελία που έλαβε σχετικά με την παράνομη εκτροφή ζώων σε ταράτσα στους Αμπελόκηπους.

Σοκ στην Ιταλία: Ανοιξαν τον τάφο δολοφονημένου μοντέλου ‑ Αδιανόητο αυτό που ακολούθησε

Κόσμος Χτες
Αγνωστοι παραβίασαν τον τάφο της Πάμελα Τζενίνι

Η υπόθεση Επστάιν γίνεται σειρά με τη Λόρα Ντερν σε πρωταγωνιστικό ρόλο

Κόσμος Χτες
Στη μικρή οθόνη η έρευνα της Τζούλι Κ. Μπράουν