E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ο Σαουδάραβας βασιλιάς έκλεισε ολόκληρο ξενοδοχείο για να μείνει στην Τουρκία

Στο πλαίσιο της Συνόδου των G-20

Δημοσίευση 8/11/2015 | 00:03

Ο Σαουδάραβας βασιλιάς έκλεισε ολόκληρο ξενοδοχείο για να μείνει στην Τουρκία

Στην Τουρκία θα βρεθεί ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας στο πλαίσιο της Συνόδου των G-20 και φυσικά η άφιξή του δεν θα μπορούσε να μην αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης καθώς είναι γνωστό πως οι απαιτήσεις του προκαλούν συχνά αντιδράσεις.

Όλοι θυμούνται τον σάλο που είχε προκαλέσει τον περασμένο Ιούλιο η... εξυπηρέτηση του Φρανσουά Ολάντ στον Salman bin Abdulaziz, όταν ο Γάλλος πρόεδρος είχε δώσει έγκριση να του δοθεί άδεια για να κατασκευάσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έναν ανελκυστήρα και ξύλινες διαβάσεις που θα τον οδηγούν από την πολυτελή βίλα του, στην παραλία, χωρίς να πατήσει τα πόδια του στην άμμο ενώ παράλληλα είχε η παραλία για το κοινό θα παρέμενε κλειστή.

Αυτή τη φορά για χάρη του μονάρχη της Σαουδικής Αραβίας θα παραμείνει κλειστό ένα ολόκληρο ξενοδοχείο.

O Salman bin Abdulaziz, θα διαμείνει στο «Mardan Palace» που βρίσκεται στην πόλη Αττάλεια στη νότια ακτή της Τουρκίας, το οποίο για 18 ημέρες θα χρησιμοποιεί ο ίδιος και τα 1000 άτομα από το προσωπικό του.

Η τουρκική Hürriyet αποκαλύπτει μάλιστα σε δημοσίευμά της πως για τη διαμονή τους θα πληρώσει συνολικά 18.000.000 δολάρια ή αλλιώς 1.000.000 δολάρια την ημέρα.

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει 560 δωμάτια και ένα συγκρότημα με βίλες και για την άφιξη του βασιλιά πρόκειται να στρωθεί κόκκινο χαλί σε όλους τους διαδρόμους του ξενοδοχείου ακόμη και στο ελικοδρόμιο ώστε ο μονάρχης της Σαουδικής Αραβίας να μη χρειαστεί να πατήσει το πόδι του στην άσφαλτο κατά την άφιξή του!

Σύμφωνα πάντα με την τουρκική εφημερίδα το προσωπικό του ξενοδοχείου έχει περάσει από ειδική εκπαίδευση ενώ οι εσωτερικοί χώροι του έχω ανακαινισθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του βασιλιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πώς κατέληξε η Bonnie Tyler σε τεχνητό κώμα – Οι τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της

Tabloid 08.05.2026
Σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, η 74χρονη τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο

Στο Αγιο Όρος ο Γιώργος Μαζωνάκης

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Ανέβασε και βίντεο από κελί

Ρήγμα χωρίς τέλος στους Beckham ‑ Τι αποκάλυψε η Victoria για τον Brooklyn και τη Nicola Peltz

E-Daily 3.Left 08.05.2026
Τι λέει για το...Brand Beckham και τη σχέση με τα παιδιά της

Eurovision 2026: «Σαρώνει» ο Akylas ‑ Το βίντεο από την πρόβα του ξεπέρασε το 1,5 εκατομμύριο views

E-Daily 3.Left Χτες
Παράλληλα τα προγνωστικά συνεχίζουν να δείχνουν τον καλλιτέχνη σταθερά στις πρώτες θέσεις, ενισχύοντας τις ελπίδες για μια μεγάλη διάκριση στον φετινό διαγωνισμό

Ιωάννα Τούνη: Οι πόζες της στους δρόμους της Βαρκελώνης

E-Daily 3.Left Χτες
Η Instagrammer ταξίδεψε στην ισπανική πόλη και έδειξε μερικές εικόνες από την απόδρασή της

Ο Αλεξάντερ Ρίμπακ «ένωσε» με το βιολί του το Fairytale και το Ferto του Akylas

E-Daily 3.Left Χτες
Το βίντεο που δημοσίευσε ο νικητής της Eurovision του 2009

Η Δάφνη Καραβοκύρη για τις τρεις προτάσεις γάμου με δαχτυλίδι που δέχτηκε

E-Daily 3.Left Χτες
«Πρέπει να συγχρωτίζεσαι με τον άλλον, κυρίως ψυχικά»

Καλλιτέχνης από την Αυστρία γδύθηκε και άρχισε να χτυπάει καμπάνα με το σώμα της, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Φλορεντίνα Χόλτζινγκερ κρεμάστηκε ημίγυμνη στη Μπιενάλε για την κλιματική αλλαγή, θέλοντας να χτυπήσει «καμπανάκι» για τον «επερχόμενο κατακλυσμό»

Εβελίνα Νικόλιζα κατά του Happy Day: «Σας περνάει απ’ το μυαλό ότι βλέπουν οι γονείς μου;»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Εβελίνα Νικόλιζα επέλεξε να απαντήσει δημόσια στο Happy Day και όσα ειπώθηκαν για την προσωπική της ζωή.

Γερμανός τουρίστας πήρε αποζημίωση 986,70 ευρώ επειδή δεν έβρισκε ξαπλώστρα στην Κω

Παράξενα Χτες
Περνούσε περίπου 20 λεπτά κάθε πρωί αναζητώντας χώρο για να χαλαρώσει, όμως όλες οι θέσεις ήταν ήδη «καπαρωμένες»

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος ‑ Part time το Σαββατοκύριακο

E-Daily 3.Left Χτες
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία