E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καβγάς Γαρμπή σε κατάστημα: «Ασε το φουστάνι κάτω, μαντάμ»!

Πέτρα του σκανδάλου μερικά... πολύτιμα μέτρα υφάσματος με υπογραφή Balmain

Δημοσίευση 6/11/2015 | 12:30

Καβγάς Γαρμπή σε κατάστημα: «Ασε το φουστάνι κάτω, μαντάμ»!

Την περασμένη Τρίτη διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για VIP καλεσμένους από τα καταστήματα Η&Μ – ανάμεσά τους τραγουδιστές, παρουσιαστές και Ελληνίδες fashion bloggers. Την επόμενη μέρα, το πολυκατάστημα, που έφερε στην Ελλάδα την αποκλειστική σειρά που προέκυψε από τη συνεργασία τους με τον οίκο Balmain, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό. Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν για να καταφέρουν οι καταναλωτές να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι της συλλογής.

Το παρασκήνιο όμως, θέλει τη μέρα του VIP πάρτι την Καίτη Γαρμπή να γίνεται έξαλλη με έτερη παρευρισκόμενη. Το δημοσίευμα της «Espresso» μιλάει για ένα κόκκινο φόρεμα που κρατούσε μία νεαρή κοπέλα και η Καίτη Γαρμπή φέρεται να το άρπαξε μέσα από τα χέρια της, λέγοντάς της: «¶σε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα»!

Μεγάλο αγώνα έδωσε όμως και ο στιλίστας της Ελένης Φουρέιρα, που προσπάθησε με νύχια και με δόντια να εξασφαλίσει κάποια κομμάτια για εκείνη. Μαρίνα Βερνίκου και Ρόη Αποστολοπούλου ήταν ανάμεσα σε εκείνες που εξασφάλισαν αρκετά κομμάτια από αυτήν την ιδιαίτερη συλλογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το πιο αποκαλυπτικό λανσάρισμα του καλοκαιριού ‑ Tα νέα μαγιό της Kim Kardashian είναι για τολμηρές

E-Daily 3.Left 03.07.2026
Η Kim Kardashian μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες από τη φωτογράφιση για την καμπάνια

Ρία Ελληνίδου: Πώς ήταν παλιά η τραγουδίστρια – Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Tabloid 03.07.2026
Παλιό βίντεο της Ρίας Ελληνίδου από τοπικό κανάλι κάνει τον γύρο του Instagram, αποκαλύπτοντας την τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Χρυσηίδα Γκαγκούτη: «Η Ιωάννα Τούνη είναι σημαντική φιγούρα για την ποπ κουλτούρα»

E-Daily 3.Left Χτες
Δείτε τι είπε η Youtuber και τραγουδίστρια για την Instagrammer και την απουσία της από τα φετινά βραβεία

Jennifer Aniston και Jim Curtis: Κοινές καλοκαιρινές στιγμές ‑ Γάμος στην Ελλάδα;

E-Daily 3.Left Χτες
Το ζευγάρι ανέβασε σειρά φωτογραφιών από τις διακοπές τους, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για γάμο στην Ελλάδα.

Μετά την Ύδρα στη Μύκονο η Ρίτα Όρα: Οι πόζες με μαγιό σε σκάφος

E-Daily 3.Left Χτες
Χρειαζόμουν μια ανανέωση: Ήλιος, μπικίνι και μουσική, έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια

Η φάρσα του Τζόκοβιτς σε ball girl στο Wimbledon που έγινε viral, δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σέρβος προσποιήθηκε ότι τον τραυμάτισε με το ψαλίδι, προκαλώντας αρχικά την αγωνία της νεαρής

Αποκαλύπτει ο Νίκος Κοκλώνης: Το κράξιμο, Δανάη Μπάρκακαι η νέα εκπομπή που ετοιμάζει

Tabloid Χτες
Ο παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για την επόμενη τηλεοπτική του κίνηση, τις οικονομικές δυσκολίες του J2US και τη στήριξή του στην παρουσιάστρια.

Η Μαντόνα μιλά για τη στιγμή που ξύπνησε από το κώμα – Ποια ήταν η πρώτη της λέξη

E-Daily 3.Left Χτες
Η pop star εξομολογήθηκε στη Vogue Italia τις πιο σκοτεινές στιγμές της νοσηλείας της το καλοκαίρι του 2023, όταν μια σήψη την οδήγησε σε κώμα δύο ημερών.

Το σόι σου: Τι αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές για τα μυστικά της επόμενης σεζόν

E-Daily 3.Left Χτες
Οι ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς μίλησαν στην κάμερα της «Super Κατερίνα» κατά τη διάρκεια των τελευταίων εξωτερικών γυρισμάτων της σεζόν.

Γιώργος Λιάγκας προς τους συνεργάτες του: «Αν δεν θέλετε, μπορείτε να αποχωρήσετε διακριτικά»

E-Daily 3.Left Χτες
Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» δεν κράτησε τα σχόλιά του για τον εαυτό του, απευθυνόμενος ανοιχτά στην ομάδα του με αιχμηρό ύφος.

Τέλος από το Happy Day ‑ Ποιος κάνει τη μεγάλη αλλαγή στην καριέρα του

E-Daily 3.Left Χτες
Δημοσιογράφος με δεκαετή παρουσία στο Happy Day αναλαμβάνει νέα θέση στη «Super Κατερίνα» ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν στον ALPHA.

Η Κιμ Καρντάσιαν με μικροσκοπικά λεοπάρ εσώρουχα από τη σειρά της

E-Daily 3.Left Χτες
Η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας μοιράστηκε αποκαλυπτικά στιγμιότυπα με τους θαυμαστές της