E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Καβγάς Γαρμπή σε κατάστημα: «Ασε το φουστάνι κάτω, μαντάμ»!

Πέτρα του σκανδάλου μερικά... πολύτιμα μέτρα υφάσματος με υπογραφή Balmain

Δημοσίευση 6/11/2015 | 12:30

Καβγάς Γαρμπή σε κατάστημα: «Ασε το φουστάνι κάτω, μαντάμ»!

Την περασμένη Τρίτη διοργανώθηκε ένα μεγάλο πάρτι για VIP καλεσμένους από τα καταστήματα Η&Μ – ανάμεσά τους τραγουδιστές, παρουσιαστές και Ελληνίδες fashion bloggers. Την επόμενη μέρα, το πολυκατάστημα, που έφερε στην Ελλάδα την αποκλειστική σειρά που προέκυψε από τη συνεργασία τους με τον οίκο Balmain, άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό. Τεράστιες ουρές σχηματίστηκαν για να καταφέρουν οι καταναλωτές να εξασφαλίσουν ένα κομμάτι της συλλογής.

Το παρασκήνιο όμως, θέλει τη μέρα του VIP πάρτι την Καίτη Γαρμπή να γίνεται έξαλλη με έτερη παρευρισκόμενη. Το δημοσίευμα της «Espresso» μιλάει για ένα κόκκινο φόρεμα που κρατούσε μία νεαρή κοπέλα και η Καίτη Γαρμπή φέρεται να το άρπαξε μέσα από τα χέρια της, λέγοντάς της: «¶σε το φουστάνι κάτω, μαντάμ, αυτό είναι για την πίστα»!

Μεγάλο αγώνα έδωσε όμως και ο στιλίστας της Ελένης Φουρέιρα, που προσπάθησε με νύχια και με δόντια να εξασφαλίσει κάποια κομμάτια για εκείνη. Μαρίνα Βερνίκου και Ρόη Αποστολοπούλου ήταν ανάμεσα σε εκείνες που εξασφάλισαν αρκετά κομμάτια από αυτήν την ιδιαίτερη συλλογή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid 03.05.2026
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου