E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του με τον... φρονιμίτη του!

Έβαλε ένα κομμάτι του εαυτού του στο μονόπετρο που της έφτιαξε

Δημοσίευση 5/11/2015 | 15:51

Έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του με τον... φρονιμίτη του!

Ο Lucas Unger, από την Καλιφόρνια, αποφάσισε να ζητήσει το χέρι της αγαπημένης του, Carlee Leifkes, χαρίζοντάς της ένα δαχτυλίδι που, κυριολεκτικά, είχε ένα κομμάτι του.

Ο νεαρός αποφάσισε να φτιάξει το δικό του μοναδικό μονόπετρο βάζοντας στη θέση του πολύτιμου λίθου ένα... δόντι του – και πιο συγκεκριμένα, τον φρονιμίτη του!

Παρόλο που εκείνος και η κοπέλα του είχαν αποφασίσει ήδη τον γάμο τους, ο Lucas ήθελε να κάνει έκπληξη στην Carlee, και έτσι της έκανε και επίσημα την πρόταση γάμου, ανοίγοντας με την απαραίτητη σοβαρότητα το κουτάκι με το δαχτυλίδι, που είχε επάνω το δόντι του, αφήνοντας άφωνη τη σύντροφό του.

Όταν ο μέλλοντας γαμπρός ρωτήθηκε για πιο λόγο επέλεξε να κάνει την πρότασή του με αυτόν τον τρόπο, απάντησε πως ήθελε να δώσει ένα κομμάτι του εαυτού του στην καλή του.

Μάλιστα, η πρόταση έγινε τη βραδιά του Halloween, ενώ η νεαρή μοιράστηκε την είδηση μαζί με τους φίλους της στο Facebook, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με το μοναδικό κόσμημα. Όπως έγραψε από κάτω, τα διαμάντια είναι υπερεκτιμημένα και δεν χρειάζεται κανένας πολύτιμος λίθος για να της αποδείξει την αγάπη που έχει το αγόρι της για εκείνη.

Αργότερα είπε πως γέλασε πάρα πολύ με το περιστατικό, ενώ μαζί με τον Lucas αδιαφορούν για την άποψη του κόσμου. Ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει μέσα στον Νοέμβριο και φαίνεται πως θα έχει πολλή τρέλα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αφροδίτη Γραμμέλη: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της – «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας»

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η Αφροδίτη Γραμμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαΐου

Στέλιος Ρόκκος: Έκανε τον ζητιάνο στην Ιταλία και έγινε viral

Tabloid 03.05.2026
Στην Ιταλία απολαμβάνει ο Στέλιος Ρόκκος όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα και μεταξύ άλλων, σπάει και πλάκα με τον κόσμο!

J2US: Αγρια κόντρα ανάμεσα σε Θώδη και Φασουλή – Σκληρές κουβέντες!

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Τι συνέβη στο χθεσινό επεισόδιο του J2US ανάμεσα στην Έφη Θώδη και τον Σταμάτη Φασουλή

Μαρία Αλιφέρη: Χόρεψε ζειμπέικο στη σκηνή του J2US

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Η παρουσία της εκεί τράβηξε τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού η “λεβεντιά” στον χορό της είναι το κάτι άλλο!

Έλα στην ομάδα μας: Δημοσιογράφος / Digital Content Editor ‑ Weekends (Part time, remote)

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ιδανικό για όσους θέλουν να μπουν στον χώρο των digital media ή να συνδυάσουν τη θέση με άλλη εργασία

Ήθελαν να τον βραβεύσουν και ανακάλυψαν ότι έλειπε από τη δουλειά 6 χρόνια

E-Daily 3.Left 03.05.2026
Ο «αφοσιωμένος» μηχανικός εκμεταλλεύτηκε μια γραφειοκρατική σύγχυση στο έπακρο

Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Τον έκανα σταρ, διαφωνήσαμε, χωρίσαμε κι έκτοτε με απογοητεύει συνέχεια

E-Daily 3.Left Χτες
«Ο Γιώργος Λιάγκας επειδή χάνει σε νούμερα μέχρι να τελειώσει η σεζόν θα μας πει ότι ήταν και έγκυος και απέβαλλε», δήλωσε ακόμα

Eurovision 2026 – Ακύλας: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη πρόβα της Ελλάδας

E-Daily 3.Left Χτες
Η δεύτερη τεχνική πρόβα της ελληνικής αποστολής θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαΐου