E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Επεσαν μπουνιές στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Σε αίθουσα πυγμαχίας μετατράπηκε το δημοτικό συμβούλιο

Δημοσίευση 5/11/2015 | 11:50

Επεσαν μπουνιές στο δημοτικό συμβούλιο Βόλου

Σε αίθουσα πυγμαχίας μετατράπηκε το βράδυ της Τετάρτης η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Βόλου, αφού η πρωτοφανής αντιπαράθεση μεταξύ δύο δημοτικών συμβούλων τούς οδήγησε στα άκρα και έφθασαν στο σημείο να πιαστούν στα χέρια και να ανταλλάξουν γροθιές.

Η συμπλοκή έγινε μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Γιάννη Γρηγορίου και του επικεφαλής της ΛΑΣ και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Απόστολου Νάνου.

Οι δύο άνδρες άρχισαν να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο μπροστά στα μάτια των έκπληκτων συναδέλφων τους και να παλεύουν μεταξύ τους. Δημοτικοί σύμβουλοι μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, ενώ η συνεδρίαση διακόπηκε, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Το πρωτοφανές γεγονός άρχισε όταν ο Γιάννης Γρηγορίου, ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Βόλου και πρόεδρος του συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης, προσπάθησε να συγκεντρώσει υπογραφές σε υπόμνημα που είχε αναγνωστεί προηγουμένως στο δημοτικό συμβούλιο, με το οποίο και ζητούσε να ισχύσει η μείωση των τελών κατά 15% και για τα καταστήματα της παραλίας και των πεζοδρόμων, αφού προηγουμένως είχε ξεσπάσει κατά της δημοτικής αρχής Βόλου, τονίζοντας ότι οι καταστηματάρχες δεν αντέχουν το οικονομικό βάρος της επιβολής ακριβών δημοτικών τελών.

Η συμπλοκή μεταξύ των δύο δημοτικών συμβούλων προκάλεσε πανδαιμόνιο στη συνεδρίαση, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι προσπαθούσαν να τους ηρεμήσουν.

Η συνεδρίαση συνεχίστηκε αργότερα με την αποχώρηση του Γιάννη Γρηγορίου από την αίθουσα, αφού ηρέμησαν τα πνεύματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέθανε ο θρύλος της νυχτερινής διασκέδασης Λάκης Ραπτάκης: Ο άνθρωπος που άλλαξε το nightlife σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα 05.02.2026
Τη δεκαετία του `80 και του `90 ήταν κυρίαρχος έχοντας φτάσει μάλιστα στο σημείο να έχει 46 (!) μαγαζιά διασκέδασης

O Έλον Μασκ γράφει ότι τα λεφτά δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία!

Κόσμος 05.02.2026
Για μια προκλητική δήλωση του πλουσιότερου ανθρώπου του κόσμου ή μια ένδειξη πραγματικής δυστυχίας, κάνει λόγο το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ο Χάρης Παυλίδης κάλεσε τάιμ άουτ μόνο για να αποθεώσει τα κορίτσια της Εθνικής πόλο γυναικών

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
“Κάνατε το καλύτερο σας παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξατε”

Κελίφ: «Δεν είμαι τρανς, είμαι κορίτσι ‑ Έκανα ορμονοθεραπεία, δέχομαι οποιονδήποτε έλεγχο»

Αθλητικά Νέα 05.02.2026
Αποκαλύψεις της Ολυμπιονίκη στη «L`Equipe» για την ορμονοθεραπεία και το γονίδιο SRY

Μαρουσάκης: Έρχεται νέα οργανωμένη κακοκαιρία

Καιρός 05.02.2026
Ψυχρές αέριες μάζες και χιόνια στα βουνά

Ομολόγησε κατασκοπεία υπέρ της Κίνας ο 50χρονος σμήναρχος

Ελλάδα 05.02.2026
Η δράση του και πώς εντοπίστηκε

Πρόστιμα έως 1.000 ευρώ σε χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων

Οικονομία 05.02.2026
Αναλυτικά τα πρόστιμα