E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τα δυο αδέλφια που υπερασπίζονται τη σeξουαλική τους σχέση

Σκοπεύουν να παντρευτούν

Δημοσίευση 5/11/2015 | 10:29

Τα δυο αδέλφια που υπερασπίζονται τη σeξουαλική τους σχέση

Η αγάπη δεν γνωρίζει ηλικίες, φύλο κλπ, αλλά στην περίπτωση των Melissa και Brian (τα ονόματά τους έχουν αλλάξει, για ευνόητους λόγους), όχι μόνο η αγάπη μεταξύ τους είναι σοκαριστική, αλλά και αδιανόητη. Κι αυτό, γιατί τους ενώνει ο αδελφικός δεσμός.

Μιλώντας στο νεοϋορκέζικο πόρταλ goodhousekeeping.com, το ζευγάρι εξήγησε ότι μετά τη γνωριμία τους, στις αρχές της πέμπτης δεκαετίας της ζωής τους, ένιωσαν μια αμοιβαία σeξουαλική έλξη, που με το πέρασμα των ετών εξελίχθηκε σε εpωτική σχέση. Η Melissa θεωρούσε πάντα πως ήταν μοναχοπαίδι, μέχρι που επικοινώνησε με έναν άντρα ο οποίος την ενημέρωσε ότι ο άντρας που πίστευε ότι ήταν ο βιολογικός της πατέρας ήταν στην πραγματικότητα πατριός της.

Εκείνος που την ενημέρωσε της είπε ότι ο βιολογικός της πατέρας είχε κι άλλα παιδιά. Ένα από τα ετεροθαλή αδέλφια της ήταν και ο Brian, ο οποίος επικοινώνησε κι εκείνος μαζί της μέσω Facebook, γράφοντάς της δειλά ότι ήταν αδελφός της.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να επικοινωνούν τακτικά μέσω μηνυμάτων, αλλά και τηλεφωνικά, όταν τελικά αποφάσισαν να συναντηθούν και από κοντά.

«Ήταν έpωτας με την πρώτη ματιά, σίγουρα η πιο τρελή εμπειρία που είχα ποτέ», εξηγεί η Melissa. «Η σeξουαλική ένταση ήταν σαν να απογειώνεσαι από τη γη. Το σώμα αυτόματα ποθεί το άλλο άτομο», συμπληρώνει. Ο Brian αισθάνθηκε κι εκείνος το ίδιο, λέγοντας: «Όλα τα κύτταρά σου σου έλεγαν ότι αυτός είναι ο άνθρωπος για εσένα, το άλλο μισό». Ούτε η Melissa ούτε ο Brian –και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά– είπαν το παραμικρό στις οικογένειές τους για τη σeξουαλική τους σχέση. Πλέον ο Brian έχει χωρίσει από τη γυναίκα του και επιθυμεί να παντρευτεί τη Melissa.

«Προφανώς είναι παράνομο, αλλά μπορούμε να το αποκρύψουμε (τα επώνυμά μας στα πιστοποιητικά γέννησης είναι διαφορετικά)», αναφέρει η Melissa. Η σχέση τους είναι βέβαιο πως είναι ανορθόδοξη, το ζευγάρι όμως υπερασπίζεται την επιλογή του, λέγοντας ότι νιώθουν αυτό που λέγεται γενετική σeξουαλική έλξη (GSA) – μια έννοια που ορίστηκε για να περιγράψει τη σeξουαλική έλξη μεταξύ στενών συγγενών, όπως αδελφός και αδελφή, οι οποίοι συναντιούνται αρχικά ως ενήλικοι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Μπάγια Αντωνοπούλου ποζάρει με φουσκωμένη κοιλιά

Social 18.04.2026
Η δημοσιογράφος περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της με τον οποίο παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο

Ο πασίγνωστος σταρ του Hollywood που ήρθε αντιμέτωπος με το θάνατο ... 3 φορές

Celebrity Stories 18.04.2026
Πώς ο πιο διάσημος επιζών του Χόλιγουντ γλίτωσε τρεις φορές από βέβαιο θάνατο

Το «απίθανο ζευγάρι» των 00s που μάγεψε τα tabloids και τελείωσε νωρίς

Celebrity Stories 18.04.2026
Από τα πλατό του Scrubs μέχρι τα τραγούδια της καρδιάς – η σχέση που καθήλωσε τα φώτα της δημοσιότητας και… τελείωσε λόγω διαφοράς ηλικίας

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πόζαρε ανάμεσα σε φοίνικες στις Σεϋχέλλες

Social Χτες
Μισή γυναίκα, μισή γοργόνα, έγραψε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Δήμητρα Αλεξανδράκη για Ιωάννα Τούνη: Δεν έχει συνειδητοποιήσει τη νίκη της, είναι σύμβολο ελπίδας

Tabloid Χτες
Αυτή η δικαίωση δεν ήταν μόνο για την Ιωάννα, ήταν για όλους, είπε το μοντέλο για την απόφαση στην υπόθεση rεvenge porν

Βάνα Μπάρμπα: «Εξέθεσα την κόρη μου σε μικρή ηλικία, ήταν μεγάλο λάθος – Πρέπει να τη ρωτήσω πριν μιλήσω για εκείνη»

Tabloid Χτες
«Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα την είχα προστατέψει», πρόσθεσε η ηθοποιός

Christina Applegate: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός

Tabloid Χτες
Η μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Τέξας: Πρώην πορνοστάρ άλλαξε καριέρα και έγινε δικηγόρος ‑ Η απίστευτη ιστορία της

Social Χτες
Η Ασια Καρέρα επέλεξε τη νομική κάνοντας μια μεγάλη αλλαγή στην πορεία της

Viral στιγμή: Τσάκωσε τον σύζυγό της με την ερωμένη στο σινεμά ‑ Την «πλήρωσαν» τα λουλούδια

Παράξενα Χτες
Επικά τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου για το βίντεο που ξεπέρασε το 1,7 εκατ. προβολές

Μέγκαν Μαρκλ: «Εδώ και 10 χρόνια, κάθε μέρα, δέχομαι εκφοβισμό»

Tabloid Χτες
Νέα καρφιά προς τη βασιλική οικογένεια