E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τζιτζικώστας: Τον ΣΥΡΙΖΑ τον βολεύει η εκλογή Μεϊμαράκη

«Το σύστημα των βολεμένων της ΝΔ δεν θέλει την αλλαγή, γιατί θα χάσουν τις καρέκλες τους»

Δημοσίευση 4/11/2015 | 00:57

Τζιτζικώστας: Τον ΣΥΡΙΖΑ τον βολεύει η εκλογή Μεϊμαράκη

«Το σύστημα των βολεμένων της ΝΔ που δεν θέλουν την αλλαγή γιατί θα χάσουν τις καρέκλες τους την επόμενη ημέρα και το σύστημα ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή ο κ. Τσίπρας, που φοβάται την αλλαγή στη παράταξή μας, ενοχλήθηκαν από την υποψηφιότητά μου», τόνισε Απόστολος Τζιτζικώστας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ανατροπή» του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη και πρόσθεσε: «Τον ΣΥΡΙΖΑ τον βολεύει η εκλογή Μεϊμαράκη. Η απάντηση στο γιατί είναι απλή: θέλεις έναν αντίπαλο που ήδη έχει χάσει, που είναι δοκιμασμένος και που είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να δώσει προοπτική στην αντίπαλη παράταξη»!

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «για τις τέσσερις διαδοχικές μας ήττες δεν φταίει μόνο ο Μεϊμαράκης. Αυτός, όμως, είναι που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης» και συμπλήρωσε: «Η ΝΔ όφειλε να στηρίξει τη χώρα όταν κινδύνευε να βρεθεί εκτός Ευρωζώνης, αλλά δεν έπρεπε να στηρίξει τον κ. Τσίπρα, που υποσχόταν τα πάντα στους πάντες. Δεν μπορείς το πρωί να τον λες και τον ψεύτη και το βράδυ να του προτείνεις την αντιπροεδρία της κυβέρνησης αν η ΝΔ κέρδιζε τις εκλογές. Έγιναν λάθη. Ένα από αυτά τα λάθη είναι πως η Νέα Δημοκρατία δεν ακολούθησε την ιδεολογία της. Αποκλείσαμε την κοινωνία και εκείνη μας γύρισε την πλάτη».

Σε ότι αφορά την υποψηφιότητά του, ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε: «Δεν έχω μάθει στη ζωή μου να κινούμαι με βάση τις προσωπικές μου φιλοδοξίες. Θα μπορούσα να μείνω έξω από αυτήν τη μάχη, να φτιάξω το προφίλ μου, να αφήσω τους άλλους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά και να προσπαθήσω να βγω πρόεδρος του κόμματος σε μερικά χρόνια», και υπογράμμισε: «Η ΝΔ όλες τις κοινοβουλευτικές μάχες της κερδίζει. Το πρόβλημά μας είναι στη κοινωνία και εκεί θα πρέπει να δωθούν οι μάχες. Αν εκλεγώ εγώ, θα υπάρξει ένας αντιπρόεδρος που θα έχει την κοινοβουλευτική ευθύνη και ένας ακόμα που θα αναλάβει τον σχεδιασμό για την αναγέννηση του κόμματος. Αν εκλεγώ, θα παραιτηθώ από περιφερειάρχης, γιατί δεν είναι δυνατόν να έχω δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Απολύθηκε ο χειριστής του οτοκιού του Τραμπ επειδή.... έβαζε στοιχήματα για τις ομιλίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Ντόναλντ Τραμπ βρήκε την όλη κατάσταση «πραγματικά λυπηρή και, ειλικρινά, ντροπιαστική» σύμφωνα με την Καρολάιν Λέβιτ

Λειψοί: Αντιμέτωποι με καρχαριοειδές ήλθαν οι λουόμενοι στην παραλία ‑ Βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Λουόμενοι στην παραλία Κατσαδιά στους Λειψούς ήρθαν αντιμέτωποι με ένα σπάνιο θέαμα στιςόταν ένα καρχαριοειδές πλησίασε σε απόσταση αναπνοής από την ακτή

Απίστευτο συμβάν στη Μάνη: Αυτοκίνητο κατέληξε στην πισίνα δωματίου

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η οδηγός κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο και να απεγκλωβίσει και το ανήλικο παιδί της

Εμπρησμός Marfin: Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει καρέ‑καρέ τη δολοφονική επίθεση στην τράπεζα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Σε λιγότερο από 15 δευτερόλεπτα πυκνός καπνός κατακλύζει το εσωτερικό του καταστήματος, με τους εργαζόμενους να τρέχουν πανικόβλητοι αναζητώντας διέξοδο

Φωτιά στον Ασπρόπυργο ‑ Ήχησε το 112 για ετοιμότητα

Ελλάδα Χτες
Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Τραμ συγκρούστηκε με τρίκυκλο στο Παλαιό Φάληρο – Τραυματίας ένα 9χρονο κορίτσι

E-Daily 2.TopNews Χτες
Στο τρίκυκλο επέβαιναν και οι δύο γονείς μαζί με την 9χρονη κόρη τους

Πανηγυρισμοί για την Αργεντινή στο πιο παγωμένο μέρος της Γης με κοντομάνικο – Δείτε το βίντεο

Κόσμος Χτες
Το βίντεο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τον εκπαιδευτικό Γκουστάβο Ολιβέρα

«Δεν ξέρω τι διάολο χτύπησα»: 18χρονος στη Βρετανία παρέσυρε συνταξιούχο με το αυτοκίνητό του και μετά κάθισε να φάει πίτσα – βίντεο

E-Daily 2.TopNews Χτες
Ο Σόνι Χόρσφαλ παραπέμφθηκε σε δίκη για τον σοβαρό τραυματισμό 84χρονου στο Ρέντκαρ της Βόρειας Γιορκσάιρ, αφού έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και ανέβηκε σε πεζοδρόμιο με μεγάλη ταχύτητα

Χάος στο Κονγκό: Εξοργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν σε νοσοκομείο Έμπολα ‑ Έτρεχαν να σωθούν ασθενείς

Κόσμος Χτες
Οργισμένοι συγγενείς επιτέθηκαν στο νοσοκομείο Nyakunde στην επαρχία Ιτούρι της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό  εξαναγκάζοντας το ιατρικό προσωπικό και ασθενείς να εγκαταλείψουν την εγκατάσταση.