E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τυχερή κοπέλα: Γλίτωσε από τη φονική πτήση του ρωσικού Airbus για 170 δολάρια

«Θα ανάψω ένα κερί για την τύχη μου»

Δημοσίευση 2/11/2015 | 11:09

Τυχερή κοπέλα: Γλίτωσε από τη φονική πτήση του ρωσικού Airbus για 170 δολάρια

170 δολάρια: τόση ήταν η διαφορά του εισιτηρίου που βρήκε η νεαρή Εκατερίνα για πτήση με προορισμό τη Μόσχα, σε σχέση με τη μοιραία πτήση προς την Αγία Πετρούπολη.

Αυτό που γλίτωσε την Εκατερίνα Γκουινέν ήταν 170 δολάρια. Κατά τόσο φτηνότερο ήταν το εισιτήριο που βρήκε την τελευταία στιγμή για πτήση με προορισμό τη Μόσχα, αντί για την πτήση 7K9268 προς την Αγία Πετρούπολη, που συνετρίβη πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά, προκαλώντας το θάνατο και των 224 επιβαινόντων της, και για την οποία είχε κλείσει αρχικά εισιτήριο.

«Η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο 15 λεπτά μετά την είδηση της συντριβής του αεροσκάφους. Ήταν η πιο συγκινητική στιγμή για μένα, καθώς η μητέρα μου απο χιλίαδες χιλιόμετρα μακριά μου είπε κλαίγοντας "Δόξα τω Θεώ, είσαι ζωντανή". Τότε κατάλαβα από τι ακριβώς γλίτωσα», αφηγείται η Εκατερίνα.

Η πτήση της νεαρής Ρωσίδας αναχώρησε περίπου 10 ώρες μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα. «Στην πτήση της επιστροφής επικρατούσε νεκρική σιγή. Όλοι ήταν στην τσίτα και ανησυχούσαν με τον παραμικρό θόρυβο και το παραμικρό τρίξιμο», συνεχίζει, περιγράφοντας το κλίμα της πτήσης προς τη Μόσχα.

«Υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι θα πάω στην εκκλησία και θα ανάψω ένα κερί για την τύχη μου, αλλά και στη μνήμη όλων των θυμάτων», λέει τώρα η Εκατερίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα 17.07.2026
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social 17.07.2026
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left 17.07.2026
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής