E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιάννενα: Σκύλος έσωσε σκύλο!

Με τη βοήθεια του αφεντικού του

Δημοσίευση 2/11/2015 | 10:40

Γιάννενα: Σκύλος έσωσε σκύλο!

Ο σκύλος που βλέπετε οδήγησε το αφεντικό του στον χτυπημένο του φίλο, τον οποίο τραυμάτισε κάποιος ασυνείδητος στον δρόμο.

Ένας κάτοικος του νομού Ιωαννίνων, πηγαίνοντας χθες στο χωράφι του να ταΐσει τα δύο σκυλάκια του, διαπίστωσε πως ο Μήτσος, το ένα απο αυτά, δεν είχε καμία διάθεση να παίξει μαζί του, όπως συνέβαινε άλλες φορές, και έφυγε από τον χώρο τρέχοντας. Παραξενεμένος από τη συμπεριφορά του ζώου, ο κ. Γιάννης το ακολούθησε με το μηχανάκι του και το βρήκε να στέκεται και να κλαίει δίπλα σε ένα σκυλάκι που άγνωστος δράστης είχε δέσει και αφήσει να πεθάνει στην ερημιά με κομμένο τον λαιμό του. 

Η εικόνα που αντίκρισε τον σόκαρε. ¶μεσα επικοινώνησε με τον Σύλλογο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωανίνων και μέσα σε λίγη ώρα άνθρωποι του Συλλόγου βρέθηκαν στο σημείο. Ο μικρός σκυλάκος ήταν δεμένος με ένα τόσο κοντό σχοινί, ώστε να μην μπορεί να κινηθεί, φανερά υποσιτισμένος, έκλαιγε, πονούσε και εκλιπαρούσε για βοήθεια.

Ο άτυχος σκύλος μεταφέρθηκε στο καταφύγιο, όπου αφαιρέθηκε το σχοινί από τον λαιμό του, το οποίο είχε μπει μέσα στη σάρκα του. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες από τον κτηνίατρο του Συλλόγου και πλέον είναι ασφαλής. ¶ρχισε μάλιστα να κουνά και την ουρά του!

Ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων του έδωσε το όνομα Μήτσος, προς τιμήν του έτερου Μήτσου, του σκυλάκου του κυρίου Γιάννη, που τον βρήκε και τον οδήγησε στο σημείο όπου ήταν δεμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τίτλοι τέλους για αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Χωρισμός‑βόμβα λίγο πριν κλείσουν τρία χρόνια γάμου

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Πηγές μιλούν για εντάσεις, ασφυκτικές επαγγελματικές υποχρεώσεις και μια σχέση που βρισκόταν σε κρίση από καιρό.

H φώκια που έμαθε να μιλά αγγλικά και γιατί οι επιστήμονες έμειναν άναυδοι

E-Daily 3.Left 10.07.2026
Η απίστευτη ιστορία του Hoover, της φώκιας που μιμούνταν ανθρώπινη ομιλία με χαρακτηριστική προφορά του Μέιν, παραμένει ένα από τα πιο εντυπωσιακά φαινόμενα στην ιστορία της ζωολογίας.

Η Ταμίλα Κουλίεβα ποζάρει με λευκό μπικίνι στη Σαντορίνη

E-Daily 3.Left Χτες
Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους εικόνες από τις διακοπές της στο νησί

Η Αντζελα Δημητρίου μοιράστηκε φωτογραφία με τη Μπόνι Τάιλερ από εμφάνισή της σε νυχτερινό κέντρο

E-Daily 3.Left Χτες
Μόλις κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας, η Δημητρίου ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Κάιλι Τζένερ που δίχασε το κοινό

E-Daily 3.Left Χτες
Η επιχειρηματίας και Influencer εμφανίστηκε αλλαγμένη στο πλαίσιο επαγγελματικής συνεργασίας

Ο Γεωργιάδης σε επίσημη εκδήλωση με… μια αναπάντεχη αμφίεση ‑ τι είπε για να δικαιολογηθεί

E-Daily 3.Left Χτες
Ο υπουργός Υγείας εμφανίστηκε σε συγκέντρωση κατοίκων στα Μελίσσια φορώντας ρούχα τένις, ζητώντας συγγνώμη για την εμφάνισή του.

Αθηνά Οικονομάκου: Ποια διάσημη σταρ του Χόλιγουντ έβγαλε selfie μαζί της στο Παρίσι;

Social Χτες
Η Ελληνίδα ηθοποιός και επιχειρηματίας βρέθηκε στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας της Σήλιας Κριθαριώτη και έζησε μια αξέχαστη συνάντηση που της «έκοψε» την ανάσα.

Ποιος «καίει» την Οδύσσεια του Νόλαν στο X και γιατί ο Μασκ επιτίθεται σε ιστορικό;

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Έλον Μασκ χαρακτήρισε τον Αγγλο ιστορικό Τομ Χόλαντ «υποτακτικό» μετά την υπεράσπισή του στην πολυδισκυτημένη κινηματογραφική διασκευή του ομηρικού έπους.

Ο Δημήτρης Γιαννέτος υποψήφιος με βραβείο Emmy για τα μαλλιά της Κιμ Καρντάσιαν στη σειρά «All’s Fair»

E-Daily 3.Left Χτες
Bραβείο Emmy για το hair styling στη σειρά «All`s Fair» του Hulu, με την ανάρτησή του να αποσπά σχόλια από κορυφαία ονόματα του Χόλιγουντ.

Ποια διάσημη κόρη έκλεψε τις εντυπώσεις στην αποφοίτησή της και μοιάζει... με το μαμά της

Social Χτες
Η 18χρονη Σάντυ Τριανταφυλλοπούλου αποφοίτησε από το σχολείο και οι φωτογραφίες με την Κιμ Κίλιαν έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για «κλώνο».

Μαρία Αντωνά: Ποια σχόλια την «έκραξαν» άγρια μετά τις φωτογραφίες με μαγιό

Social Χτες
Δύο καλοκαιρινές φωτογραφίες στο Facebook πυροδότησαν καταιγισμό σεξιστικών σχολίων και λεκτικής κακοποίησης σε βάρος της Μαρίας Αντωνά.