E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Μπιλ Κλίντον καλεί Αργυρώ! Τα συγχαρητήρια, ο ροφός και η διεθνής διάκριση

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μάγεψε τον Μπιλ Κλίντον και διακρίθηκε σε διεθνές επίπεδο

Δημοσίευση 31/10/2015 | 00:03

Μπιλ Κλίντον καλεί Αργυρώ! Τα συγχαρητήρια, ο ροφός και η διεθνής διάκριση

«Από πολύ μικρή γοητεύτηκα από τον χώρο της κουζίνας. Μου άρεσαν οι μυρωδιές, οι ήχοι της, όλα αυτά που έβλεπα. Παρατηρώντας τη μητέρα μου να μαγειρεύει, όλο αυτό μου κινούσε την περιέργεια, με μάγευε. Σιγά-σιγά άρχισα να ασχολούμαι περισσότερο, ρώταγα πάρα πολύ και μετά όλα αυτά που μάθαινα ήθελα να τα κάνω πράξη. Έτσι ξεκίνησε το παραμύθι για μένα στο χώρο της κουζίνας», λέει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου , μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ξεκινώντας από την Πάρο, πλέον έχει εξελιχθεί σε πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας στο εξωτερικό, μαγειρεύοντας σε σημαντικές εκδηλώσεις όπως το δείπνο στα βραβεία Gabby ή σε φιλανθρωπικά γκαλά στην Αμερική με επιφανείς ανθρώπους.


«Νιώθω πολύ περήφανη όταν μαγειρεύω ελληνικό φαγητό στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας ελληνική πρώτη ύλη γιατί ξέρω ποιο θα είναι το αποτέλεσμα και το βλέπω στις εκφράσεις των ανθρώπων που τα γεύονται και σε αυτά που μου λένε μετά. Το τελευταίο πού έκανα ήταν στην Αμερική το γεύμα για το "Ηellenic Initiative" που προεδρεύει ο Μπιλ Κλίντον. Αυτό που του άρεσε πολύ ήταν το ψάρι , ροφός φρικασέ με σελινόριζες. Μου έστειλε τις καλύτερες εντυπώσεις του, ότι είναι πάρα πολύ ελαφρύ, νόστιμο. Ρώτησε για τη συνταγή και του είπα ότι είναι βασισμένη σε μία ελληνική παραδοσιακή συνταγή».

Μια μεγάλη τιμή και διάκριση επιφύλασσε το φετινό καλοκαίρι στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, το ισπανικό περιοδικό «Ηοla». Κυκλοφόρησε μια ειδική, πολυτελή, διεθνή έκδοση, το περιεχόμενο της οποίας αφορούσε τις καλύτερες συνταγές και κουζίνες από όλον τον κόσμο. Από την Ελλάδα, επέλεξαν να συμπεριλάβουν τις δικές της ελληνικές συνταγές: «Είναι μεγάλη μου τιμή που με συμπεριέλαβαν σε αυτή την ειδική έκδοση του "Ηola". Βρίσκομαι ανάμεσα σε πολλοί καταξιωμένους ξένους συναδέλφους. Επέλεξαν μόνοι τους από το βιβλίο μου κάποιες συνταγές οι οποίες βασίζονται στην παραδοσιακή ελληνική κουζίνα,αλλά είναι λίγο «πειραγμένες» χρησιμοποιώντας πάντα ελληνικά υλικά. Πραγματικά νιώθω πολύ περήφανη που είμαι σε αυτό το τεύχος. Έχουμε μία κοινή πορεία με την ισπανική κουζίνα, χρησιμοποιούμε σχεδόν τα ίδια».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Χέιλι Μπίμπερ βάζει «φωτιά» ποζάροντας με εσώρουχα από τη σειρά της Κιμ Καρντάσιαν

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Το 29χρονο μοντέλο πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για την εταιρεία της τηλεπερσόνας

«Τρελάθηκε» η Σερένα Γουίλιαμς με την μετακίνηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Χιτ: «Μου φτιάξατε τη μέρα», δείτε βίντεο

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η Σερένα Γουίλιαμς με τον σύζυγό της μαζί με την οικογένεια Αντετοκούνμπο έχουν επενδύσει σε golf club στο Λος Αντζελες

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social 23.06.2026
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.

Ναταλία Δραγούμη: Δείτε πώς μια topless φωτογραφία της στην Ύδρα της εξασφάλισε τις πρώτες της δουλειές

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός εξήγησε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είχε τίποτα το χυδαίο, αλλά αντιθέτως μια «παιδική χαρά».

Παπανώτας κατά Κοψιάλη: «Θα σας σηκωθεί η τρίχα με τα βίντεό του ‑ Μην τα ανεβάσω εγώ...»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο δημοσιογράφος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το περιεχόμενο που αναρτά ο γνωστός YouTuber στα social media, συμβουλεύοντάς τον να είναι πιο προσεκτικός.

Σάκης Τανιμανίδης: Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, θέλω να πετύχω στο να είμαι καλός μπαμπάς

Tabloid 23.06.2026
Αν είμαι καλός μπαμπάς είμαι ευτυχισμένος, σχολίασε ο παρουσιαστής

Μίνα Αρναούτη: Βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια και ξέσπασε

Tabloid 23.06.2026
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/6 η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η ανάρτηση των γονιών του που τον εξόργισε ‑ «Θέλω να με αφήσουν ήσυχο»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η οικογενειακή κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται

Πρωταγωνίστρια καμπάνιας εσωρούχων η Hailey Bieber ‑ Εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ

Tabloid 23.06.2026
Η Hailey Bieber ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Skims, με τη Kim Kardashian να εξηγεί γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τη συλλογή Everyday Cotton.

Μαντόνα: Γιατί δεν θέλει πια να εμφανίζεται γυμνή – «Κάνω προκλητικά πράγματα, αλλά πάντα υπάρχει λόγος»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
«Θέλω να κάνω αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι - να σκέφτομαι και να φοράω ρούχα», δήλωσε η βασίλισσα της ποπ