E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Game Of Thrones: Τα πάντα για την 6η σεζόν

Τα πιο ενδιαφέροντα κουτσομπολιά για τη σειρά που σαρώνει

Δημοσίευση 29/10/2015 | 15:26

Game Of Thrones: Τα πάντα για την 6η σεζόν

Προσοχή, ακολουθεί ανάρτηση εορταστικού χαρακτήρα γεμάτη spoilers. Αφού δεχθείς και αποδεχθείς την αλήθεια, εδώ είναι συγκεντρωμένες όλες οι υποθέσεις για τη σεζόν που τώρα γυρίζεται και θέλει να χτίσει προσμονή, η οποία είναι δεδομένη.

Αυτά είναι τα πιο ενδιαφέροντα κουτσομπολιά από τη σειρά του ΗΒΟ που ήρθε να επαναπροσδιορίσει τον όρο ρεκόρ.

Ο Tζον Σνόου δεν είναι νεκρός

Ήταν το γκράντε μαχαίρωμα ενός γκράντε σε τηλεθέαση και σχολιασμό φινάλε. Η τύχη του Kit Harington, που μαχαιρώθηκε από τη Νυχτερινή Φρουρά, μοιάζει δεδομένη. Πέθανε. Τον σκότωσαν. Τον εκδικήθηκαν. Τον έθαψαν. Είναι όσο ζωντανός είναι και ο Μέγας Αλέξανδρος. Σωστά; Όχι. Η Μελισσάνδρη, η κόκκινη ιέρεια του θεού της φωτιάς, εγκατέλειψε τον Στάνις, που υπηρέτησε με πάθος και yύμνια, για να πάει στο Μαύρο Κάστρο. Επιπλέον, εάν η τύχη του Σνόου είναι ληγμένη, γιατί ο Kit Harington βρέθηκε στα γυρίσματα στο Μπέλφαστ και πολεμάει με το ξίφος των Σταρκ;

Ο Τζον Σνόου είναι νεκρός

Τουλάχιστον αυτό ορκίστηκε η Maisie Williams στον ραδιοφωνικό παραγωγό Christian O'Connell στον σταθμό Absolute Radio. «Όλη την ώρα οι άνθρωποι με ρωτούν αν ο Τζον Σνόου είναι ζωντανός, και η απάντηση είναι όχι! Υπόσχομαι!», είπε, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian.

Ε, ο Στάνις είναι σίγουρα νεκρός

Είναι άτυπος κανόνας, αλλά ισχύει: εάν δεν δεις το πτώμα, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι κάποιος έχει πεθάνει. Πολλοί υπέθεσαν ότι ενώ ο Στάνις Μπαράθεον έπεσε από το σπαθί της Μπριέν του Ταρθ, αλλά το πλάνο δεν έδειξε το αποκεφαλισμένο κορμί του, ο Στάνις ζει. Ο σκηνοθέτης του επεισοδίου, David Nutter, δεν θέλει να έχουμε φρούδες ελπίδες. Στο Σαν Ντιέγκο, στα πλαίσια της γιορτής του φανταστικού Comic Con, το είπε απερίφραστα: «Από την αρχή του γυρίσματος, μέχρι το τελευταίο πλάνο, αυτό ήταν η μοίρα του: να είναι νεκρός». Ο Stephen Dillane δεν έχει εμφανιστεί στο Μπέλφαστ ή οπουδήποτε αλλού γυρίζονται οι ιστορίες που θα μας ενθουσιάσουν.

Ό,τι είναι νεκρό ίσως δεν πεθαίνει ποτέ

Ο ένας δεν έχει πεθάνει, ο άλλος σίγουρα, γιατί όμως έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι αυτός που έχασε το κεφάλι του στον πρώτο κύκλο της σειράς με τα περισσότερα downloads, ο Νεντ Σταρκ, ακούγεται ότι επιστρέφει στα γυρίσματα; Ο Sean Bean αρνείται τις φήμες, αλλά οι οπαδοί της σειράς θα ακολουθήσουν το ένστικτό τους. Επιπλέον, τα μεγάλα στόματα των γυρισμάτων επιβεβαιώνουν σκηνές όπου εμφανίζεται και το Λαγωνικό (νεκρός από το σπαθί της ¶ρια, στο τέλος της 4ης σεζόν), αλλά και η πόpvη που αγάπησε ο Λόρδος Τύριον. Πρόκειται για flashback ή νέες αφίξεις από τον κόσμο των νεκρών;

Ο Πύργος της Χαράς βρέθηκε στην Ισπανία και όλα αλλάζουν

Οι αναγνώστες της εποποιίας του George R.R. Martin χαίρονται περισσότερο από όσους έμειναν μόνο στην τηλεοπτική απόδοση του μυθικού σύμπαντος. Ωστόσο, ένα μεγάλο κεφάλαιο από το παρελθόν ανοίγει στον έκτο κύκλο και αυτό επιβεβαιώθηκε από τα μέρη των γυρισμάτων. Στη Γουδαλαχάρα της Ισπανίας, στο Castillo de Zafra, λέγεται ότι γυρίστηκαν σκηνές που αφορούν τον Πύργο της Χαράς. Εδώ κάνουμε μακροβούτι σε βαθιά νερά, οπότε συγκρατήσου.

Σύμφωνα με μία από τις πιο διαδεδομένες υποθέσεις για το «A Song of Ice and Fire», ο Τζον Σνόου δεν είναι μπάσταρδο του Νεντ Σταρκ, αλλά της αδελφής του, Λιάνα Σταρκ, και του Ρίγκαρ Τανγκάριεν. Η θεωρία, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει ότι ο Τζον Σνόου γεννήθηκε στον Πύργο της Χαράς, λίγο πριν φτάσει εκεί ο Νεντ Σταρκ και βρει την αδερφή του ετοιμοθάνατη «σε ένα κρεβάτι από αίμα». Το αίμα από τη γέννηση του παιδιού του Σνόου.
Ο έντιμος Σταρκ έμεινε πιστός στην υπόσχεση που είχε δώσει στην αδελφή του: να σώσει το παιδί της από τον Ρόμπερτ Μπαράθεον, που είχε για χόμπι του να σφάζει όποιον Ταργκάριεν έβρισκε μπροστά του. Οπότε, η έκτη σεζόν έχει κάνει μακροβούτι στο παρελθόν και αυτό θα αποκαλύψει πολλά.

Ο Μελανίχθυς επιστρέφει

Ένας παλιός γνώριμος θα επιστρέψει στον 6ο κύκλο και είναι εκείνος που έφυγε από τη σφαγή του Κόκκινου Γάμου πριν ξεκινήσει το πορφυρό αλισβερίσι. Ο Μελανίχθυς επιστρέφει, ο Μπράιντεν Τάλλι, ο θείος της Κέιτλιν Σταρκ επανέρχεται. Σύμφωνα με το έγκυρο «Watchers Of The Wall» στις πηγές της κοινότητας του GoT, ο Clive Russell εθεάθη στη Β. Ιρλανδία, όπου γίνονται γυρίσματα. Πολλοί πιστεύουν ότι ο 6ος κύκλος θα φέρει στις οθόνες μας και τον αδελφό της Κέιτλιν, τον νεαρό Τάλλι. Μήπως θα επιστρέψει και η ίδια;

Μερικές επιβεβαιωμένες υποθέσεις ακόμη

Η Ντενέρις βρέθηκε στα γυρίσματα να τρέχει επάνω στο άλογο παρέα με τον Ντάριο Νταχάρις, οπότε δεν την έκαναν σκλάβα τους οι Ντοθράκι (τελευταία σκηνή της Καλίσι στην 5η σεζόν).

Η ¶ρια Σταρκ, τυφλή ή όχι, επιστρέφει στο Γουέστερος.

Ο Μπραν επιστρέφει και τον νουθετεί ο 86χρονος Max von Sydow, ο οποίος ερμηνεύει το Κοράκι με τα Τρία Μάτια, o οποίος και θα του διδάξει πώς να χρησιμοποιεί τις δυνάμεις του.

Οι δράκοι της Καλίσι θα είναι διπλάσιου μεγέθους σε σχέση με την 5η σεζόν, με τα φτερά του Ντρόγκον να φτάνουν σε άνοιγμα τα 35 και πλέον μέτρα.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η απάντηση της Αννίτα Μπραντ σε πικρόχολα σχόλια ‑ «Γριά, δεν ντρέπεσαι που έκανες παιδιά στα 50;»

Social 26.04.2024
H γνωστή make up artist είναι σύζυγος του φωτογραφου, Χάρη Χριστόπουλου

Αρναούτογλου: «Νόμιζε ότι η κάμερα είναι όπλο και σήκωσε τα χέρια ψηλά...»

TV Buzz 26.04.2024
Οι δηλώσεις του για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει

Σοφία Χατζηπαντελή: Με μαύρα εσώρουχα στο Instagram το μοντέλο

Tabloid 26.04.2024
Κατακτώντας την τέχνη του να αισθάνεσαι τέλεια χωρίς να είσαι τέλεια, έγραψε

H Σοφία Μπους έκανε coming out: Είμαι queer, μπορώ επιτέλους να ανασάνω

Tabloid 26.04.2024
Η 41χρονη ηθοποιός μίλησε και για την σχέση της με την ποδοσφαιρίστρια Ασλιν Χάρις

Πώς είναι να δουλεύεις για έναν διάσημο

Celebrity Stories 26.04.2024
Οι αφανείς ήρωες της showbiz, οι βοηθοί των διασημοτήτων

Το πιο «κουλό» ζευγάρι των 00s ήταν σίγουρα αυτό ‑ Αυτός ένιωθε πάθος, αυτή το αρνείται κατηγορηματικά

Celebrity Stories 26.04.2024
Ένα απόσπασμα από τη βιογραφία ενός διάσημου μουσικού που αποκαλύπτει τη σχέση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz Χτες
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid Χτες
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη