E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

ΗΠΑ: 24χρονη εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς πάγωσε μέχρι θανάτου σε θάλαμο κρυοθεραπείας

Μπήκε μέσα στους -115 βαθμούς Κελσίου και δεν κατάφερε να βγει ποτέ

Δημοσίευση 28/10/2015 | 00:04

ΗΠΑ: 24χρονη εργαζόμενη σε ινστιτούτο ομορφιάς πάγωσε μέχρι θανάτου σε θάλαμο κρυοθεραπείας

Μία 24χρονη κοπέλα βρήκε τραγικό θάνατο, μέσα σε θάλαμο κρυοθεραπείας στο Ινστιτούτο ομορφιάς που εργαζόταν στη Νεβάδα.  

Η νεαρή γυναίκα μπήκε στον θάλαμο λίγο πριν κλείσει το Ινστιτούτο ομορφιάς, όπως έδειξε το υλικό από τις κάμερες και δεν ξαναβγήκε, παρά μόνο όταν την επόμενη ημέρα, ανακάλυψαν το πτώμα της συνάδελφοί της που πήγαν να ανοίξουν το κατάστημα.        

Στο θάλαμο κρυοθεραπείας το σώμα εκτίθεται στους -115 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατός της επήλθε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ το σώμα της έμεινε μέσα στον θάλαμο για τουλάχιστον 10 ώρες.  

Η 24χρονη, θεωρούσε ότι αυτή η μέθοδος βοηθούσε πολύ να διορθωθούν τυχόν ατέλειες στο σώμα. Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας διαμαρτύρεται και δήλωσε ότι η κόρη τους «πάγωσε μέχρι θανάτου» ενώ ισχυρίζεται ότι κάτι συνέβη στο μηχάνημα και αυτό χάλασε. «Αλλιώς δεν εξηγείται, η κοπέλα ήταν αισθητικός και γνώριζε πώς να χειρίζεται το μηχάνημα», δήλωσε συγγενής της στα τοπικά Μέσα.      

Η μέθοδος της κρυοθεραπείας χρησιμοποιείται από χιλιάδες άνδρες και γυναίκες στον κόσμο, για αισθητικούς λόγους, αλλά κατά κύριο λόγο από αθλητές που επιθυμούν να αναλάβουν γρήγορα δυνάμεις, μετά από επώδυνους αγώνες, πάντα με την παρουσία ιατρών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Βίντεο ντοκουμέντο από την Κουλούρα Ημαθίας: Η στιγμή της μαχαίρωσης από τον 47χρονο

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο 47χρονος φέρεται να μπήκε σε έντονο διαπληκτισμό με δύο Ρομά και να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον έναν εξ αυτών

Τρύπα 9 μέτρων άνοιξε στη Βαρκελώνη αναγκάζοντας την εκκένωση 5 πολυκατοικιών

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Πέντε κτίρια εκκενώθηκαν προληπτικά στη συνοικία Sant Gervasí-La Bonanova, με τις αρχές να συνδέουν την καθίζηση με τα έργα κατασκευής της γραμμής L9 του Μετρό.

Τι συνέβη τελικά στην πλαζ της Πάτρας με τη λουόμενη που είπε ότι τραυματίστηκε από λαγοκέφαλο

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο επικεφαλής του Κέντρου Υγείας Βόρειου Τομέα Πατρών εξήγησε τι ακριβώς συνέβη και τόνισε ότι δεν χρειάζεται πανικός.

Τραμπ και Ερντογάν στην Αγκυρα: Τι είπε ο Αμερικανός πρόεδρος για τα F‑35

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Ο Αμερικανός πρόεδρος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανεξέτασης της πώλησης F-35 στην Τουρκία, εκθειάζοντας τον Ερντογάν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Αγκυρα.

Διάσημο κτίριο του Μανχάταν κινδυνεύει να καταρρεύσει – Εκκενώσεις αυτή την ώρα

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Εκκενώθηκαν εργαζόμενοι και γειτονικά κτίρια στο Μανχάταν μετά από διαπίστωση σοβαρών δομικών βλαβών σε πολυώροφο συγκρότημα κοντά στον σταθμό Grand Central.

Η μεγάλη επιστροφή: Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ξανά στον Παναθηναϊκό

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Στο πλευρό του Ομπράντοβιτς ξανά ο θρύλος των «πράσινων»

Πετράλωνα: Δεν προχωρά η πραγματογνωμοσύνη λόγω διαφωνίας για το ποιος θα απομακρύνει τα μπάζα

Ελλάδα 07.07.2026
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και σήμερα δεν έχει αποσαφηνιστεί ποιος φορέας αναλαμβάνει την απομάκρυνση των συντριμμιών, με αποτέλεσμα να έχει «παγώσει» η πραγματογνωμοσύνη

Τέλος τα μπλοκάκια: Οι κλήσεις της Τροχαίας περνούν στην ψηφιακή εποχή

Ελλάδα 07.07.2026
Το νέο σύστημα αναμένεται να μειώσει σημαντικά τη γραφειοκρατία βάζοντας τέλος στις επισκέψεις σε Α.Τ και περιττή ταλαιπωρία

Καιρός: Ανοδος της θερμοκρασίας από τις 10 Ιουλίου ‑ Ποια η πρόγνωση για την Αθήνα

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το δεύτερο δεκαήμερο του Ιουλίου, σύμφωνα με πρόγνωση του Θεόδωρου Κολυδά

Πέθανε στα 37 της η τραγουδίστρια του «Party Rock Anthem» Λόρεν Μπένετ

E-Daily 3.Left 07.07.2026
Τα αίτια θανάτου της τραγουδίστριας δεν έχουν ανακοινωθεί δημόσια - Αφησε πίσω της μία 6χρονη κόρη