E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE για τα προϊόντα του ομίλου ΟΤΕ

Οι δύο φίρμες ενώνουν τις δυνάμεις τους

Δημοσίευση 27/10/2015 | 00:03

Ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE για τα προϊόντα του ομίλου ΟΤΕ

Ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE για όλα τα προϊόντα σταθερής, κινητής και ίντερνετ, φέρνει από σήμερα ο όμιλος ΟΤΕ.

ΟΤΕ και COSMOTE ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να απολαμβάνουν έναν κόσμο με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφορικής, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία σε όλα τα κανάλια επαφής: καταστήματα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση και online contact points.

Ο νέος κόσμος επικοινωνίας θα προσφέρει στον πελάτη ακόμη περισσότερες δυνατότητες, με προηγμένα προγράμματα COSMOTE σταθερής, κινητής και ίντερνετ για όλους, αλλά και με τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις COSMOTE Business ΙΤ Solutions για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Το μοναδικό πορτφόλιο επικοινωνίας συμπληρώνει η εξελιγμένη συνδρομητική τηλεόραση ΟΤΕ TV. Το δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα γίνεται ενιαίο υπό τη νέα κοινή μάρκα COSMOTE. Το rebranding θα ολοκληρωθεί μέσα στο Νοέμβριο, ενώ, παράλληλα, επιλεγμένα κεντρικά καταστήματα αναβαθμίζονται για να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μία ξεχωριστή, ψηφιακή εμπειρία.

Οι αριθμοί τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 13888 για οικιακούς και 13818 για εταιρικούς πελάτες, καθώς και η ιστοσελίδα cosmote.gr, θα εξυπηρετούν ενιαία πλέον πελάτες και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας μπορούν πλέον να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, μέσα από το ανανεωμένο mobile application COSMOTE. Η νέα μάρκα δίνει λύσεις που απλοποιούν την καθημερινότητα των πελατών, ενώ υπόσχεται δυναμική συνέχεια προσφέροντας πρώτη κάθε εξέλιξη στην επικοινωνία, αλλά και προτάσεις που οι πελάτες δεν έχουν φανταστεί.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Πίσω από τις μεγάλες εξελίξεις στην επικοινωνία βρίσκεται ο όμιλος ΟΤΕ. Έβαλε το τηλέφωνο σε κάθε ελληνικό σπίτι, έφερε στην αγορά το γρήγορο ίντερνετ και έκανε την κινητή τηλεφωνία προσιτή σε κάθε Έλληνα. Γι αυτό η μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες μας είναι σχέση εμπιστοσύνης. Σήμερα, κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, καθιερώνοντας μια ενιαία εμπορική μάρκα. Με τον όμιλο ΟΤΕ σταθερή εγγύηση ποιότητας, τεχνογνωσίας και εμπειρίας, το νέο εμπορικό σήμα COSMOTE σηματοδοτεί στο εξής έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για τον πελάτη μας, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη του και να είμαστε η επιλογή της καρδιάς του».

Η καθιέρωση ενιαίας εμπορικής εικόνας είναι φυσική εξέλιξη για τον όμιλο ΟΤΕ, μετά την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική επιχείρηση, και τη λειτουργική ενοποίηση σταθερής και κινητής. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με τις τάσεις της αγοράς σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αντιπροσωπεύοντας έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας, το νέο, πράσινο και μπλε λογότυπο COSMOTE είναι σύγχρονο, δυναμικό και πολυδιάστατο. «Αγκαλιάζει» κάθε τηλεπικοινωνιακή ανάγκη με απλότητα και ποιότητα, ενώ αναδεικνύει την παρουσία εγγύησης του ΟΤΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Microsoft: Ξεκινά νέες απολύσεις λόγω ΑΙ

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Το μεγαλύτερο μέρος των περικοπών αφορά το τμήμα Xbox, που βρίσκεται σε διαδικασία ριζικής αναδιοργάνωσης υπό τη νέα CEO, Asha Sharma

Στενά του Ορμούζ: Δεξαμενόπλοιο χτυπήθηκε από άγνωστο βλήμα

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Η επίθεση έγινε 8 ναυτικά μίλια (14 χιλιόμετρα) ανατολικά από τη Λίμα, στο σουλτανάτο του Ομάν

Αίγιο: Τα επόμενα βήματα των Αρχών μετά το «αδιέξοδο» των ερευνών

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Σε νέες αναλύσεις κινητών τηλεφώνων και ψηφιακών μέσων θα προχωρήσουν οι αρχές

Ανθρωποειδές ρομπότ «χάνει τον έλεγχο» και «επιτίθεται» σε εργαζομένους!

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Τρόμαξε τους χρήστες του διαδικτύου

Κριστιάνο Ρονάλντο: Τα δάκρυα στο «αντίο» του από τα Μουντιάλ μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Η ήττα με 1-0 στη φάση των «16» έκλεισε το κεφάλαιο των Παγκοσμίων Κυπέλλων για τον 41χρονο Πορτογάλο - «Έδωσα τα πάντα, έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα και φεύγω με τη συνείδησή μου καθαρή», δήλωσε μετά τον αποκλεισμό

Ανατριχιαστικό βίντεο: Ανδρας από τη Γκαμπόν μαχαίρωσε αντρα στο Μιλάνο, «Να μη βγει ποτέ από τη φυλακή»

E-Daily 2.TopNews 07.07.2026
Σκληρές εικόνες από τη στιγμή που ο Λαμίν Σαϊντιλί επιτίθεται στο θύμα του και τον μαχαιρώνει 20 φορές τραυματίζοντάς τον - Να μη βγει ποτέ από τη φυλακή, δήλωσε ο Σαλβίνι

Θρίλερ με την Γιου Τινγκ: «Είχαμε ραντεβού την ημέρα της εξαφάνισής της και δεν εμφανίστηκε ποτέ»

Κόσμος Χτες
Στο «μικροσκόπιο» το στίγμα του κινητού της – Πού εστιάζεται η έρευνα

Πανελλήνιες 2026: Αύριο ανοίγει η πλατφόρμα για το Μηχανογραφικό – Τι πρέπει να ξέρετε

Ελλάδα Χτες
Από αύριο διαθέσιμη η ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής Μηχανογραφικών για υποψήφιους ΓΕΛ και ΕΠΑΛ

Θεσσαλονίκη: 30χρονος Κοσοβάρος συνελήφθη στη Δοϊράνη με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από την Κροατία

Ελλάδα Χτες
Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του εκκρεμούσε για υπόθεση παράνομης διακίνησης ανθρώπων

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από τροχαίο με αγριογούρουνο

Ελλάδα Χτες
Ο αστυνομικός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λευκάδας όπου και θα υποβληθεί σε ορθοπεδικό χειρουργείο