E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE για τα προϊόντα του ομίλου ΟΤΕ

Οι δύο φίρμες ενώνουν τις δυνάμεις τους

Δημοσίευση 27/10/2015 | 00:03

Ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE για τα προϊόντα του ομίλου ΟΤΕ

Ενιαία εμπορική μάρκα COSMOTE για όλα τα προϊόντα σταθερής, κινητής και ίντερνετ, φέρνει από σήμερα ο όμιλος ΟΤΕ.

ΟΤΕ και COSMOTE ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε όλοι οι πελάτες, ιδιώτες και επιχειρήσεις, να απολαμβάνουν έναν κόσμο με ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφορικής, με ευκολία, ταχύτητα και απλότητα, με ένα σημείο αναφοράς και ενιαία εμπειρία σε όλα τα κανάλια επαφής: καταστήματα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση και online contact points.

Ο νέος κόσμος επικοινωνίας θα προσφέρει στον πελάτη ακόμη περισσότερες δυνατότητες, με προηγμένα προγράμματα COSMOTE σταθερής, κινητής και ίντερνετ για όλους, αλλά και με τις τεχνολογικά προηγμένες λύσεις COSMOTE Business ΙΤ Solutions για επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Το μοναδικό πορτφόλιο επικοινωνίας συμπληρώνει η εξελιγμένη συνδρομητική τηλεόραση ΟΤΕ TV. Το δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα γίνεται ενιαίο υπό τη νέα κοινή μάρκα COSMOTE. Το rebranding θα ολοκληρωθεί μέσα στο Νοέμβριο, ενώ, παράλληλα, επιλεγμένα κεντρικά καταστήματα αναβαθμίζονται για να προσφέρουν στους επισκέπτες τους μία ξεχωριστή, ψηφιακή εμπειρία.

Οι αριθμοί τηλεφωνικής εξυπηρέτησης 13888 για οικιακούς και 13818 για εταιρικούς πελάτες, καθώς και η ιστοσελίδα cosmote.gr, θα εξυπηρετούν ενιαία πλέον πελάτες και σταθερής και κινητής τηλεφωνίας. Επιπλέον, οι πελάτες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας μπορούν πλέον να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους, μέσα από το ανανεωμένο mobile application COSMOTE. Η νέα μάρκα δίνει λύσεις που απλοποιούν την καθημερινότητα των πελατών, ενώ υπόσχεται δυναμική συνέχεια προσφέροντας πρώτη κάθε εξέλιξη στην επικοινωνία, αλλά και προτάσεις που οι πελάτες δεν έχουν φανταστεί.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε σχετικά: «Πίσω από τις μεγάλες εξελίξεις στην επικοινωνία βρίσκεται ο όμιλος ΟΤΕ. Έβαλε το τηλέφωνο σε κάθε ελληνικό σπίτι, έφερε στην αγορά το γρήγορο ίντερνετ και έκανε την κινητή τηλεφωνία προσιτή σε κάθε Έλληνα. Γι αυτό η μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες μας είναι σχέση εμπιστοσύνης. Σήμερα, κάνουμε το επόμενο μεγάλο βήμα, καθιερώνοντας μια ενιαία εμπορική μάρκα. Με τον όμιλο ΟΤΕ σταθερή εγγύηση ποιότητας, τεχνογνωσίας και εμπειρίας, το νέο εμπορικό σήμα COSMOTE σηματοδοτεί στο εξής έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα και υπηρεσίες. Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι για τον πελάτη μας, ώστε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την εμπιστοσύνη του και να είμαστε η επιλογή της καρδιάς του».

Η καθιέρωση ενιαίας εμπορικής εικόνας είναι φυσική εξέλιξη για τον όμιλο ΟΤΕ, μετά την ολοκλήρωση του μετασχηματισμού του σε μία σύγχρονη ανταγωνιστική επιχείρηση, και τη λειτουργική ενοποίηση σταθερής και κινητής. Η απόφαση αυτή είναι σύμφωνη με τις τάσεις της αγοράς σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.

Αντιπροσωπεύοντας έναν ολοκληρωμένο κόσμο επικοινωνίας, το νέο, πράσινο και μπλε λογότυπο COSMOTE είναι σύγχρονο, δυναμικό και πολυδιάστατο. «Αγκαλιάζει» κάθε τηλεπικοινωνιακή ανάγκη με απλότητα και ποιότητα, ενώ αναδεικνύει την παρουσία εγγύησης του ΟΤΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ισπανία – Γαλλία 2‑0: «Ταύροι» σεληνιασμένοι, πάτησαν τους «τρικολόρ» και έκλεισαν θέση στον τελικό!

E-Daily 2.TopNews 15.07.2026
Για πρώτη φορά σε 16 χρόνια η Ισπανία διεκδικεί τον τίτλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου - στον τελικό την περιμένουν Αγγλία ή Αργεντινή

ΗΠΑ: Μυστήριο με το παράσιτο που προκαλεί «εκρηκτική διάρροια» και έχει μολύνει πάνω από 3.000 ανθρώπους

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η ασθένεια σπάνια είναι θανατηφόρα, όμως τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ιδιαίτερα έντονα και παρατεταμένα

Το απίστευτο σκηνικό στη Λήμνο – Έκανε SUP και του έκοψαν κλήση – Δείτε το βίντεο

E-Daily 3.Left Χτες
Η ελληνική νομοθεσία προβλέπει συγκεκριμένους κανόνες για όσους επιλέγουν να κάνουν SUP

Τουρισμός για Όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το νέο πρόγραμμα

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η αναπροσαρμογή των εισοδηματικών κριτηρίων στο νέο Τουρισμός για Ολους – Πώς θα υποβληθούν οι αιτήσεις

Ποιο ηφαίστειο «ξύπνησε» μετά από 700.000 χρόνια και τι εντόπισαν οι δορυφόροι κάτω από την κορυφή του

E-Daily 3.Left Χτες
Δορυφόροι ραντάρ ανίχνευσαν ανύψωση εδάφους 9 εκατοστών στο ηφαίστειο Ταφτάν του Ιράν, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία των επιστημόνων για ένα σύστημα που παρέμενε σιωπηλό για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.

Ελληνικό άγημα παρήλασε στην Αψίδα του Θριάμβου στο Παρίσι, όπως το 1919 – Οι συγκινητικές φωτογραφίες

E-Daily 2.TopNews Χτες
Η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Βαστίλης πραγματοποιήθηκε παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Marfin: Προφυλακιστέοι οι δύο 42χρονοι για την εμπρηστική επίθεση

Ελλάδα Χτες
Οι δύο 42χρονοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες, μεταξύ άλλων, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή, απόπειρα ανθρωποκτονίας, έκρηξη και κατασκευή ή κατοχή εκρηκτικών υλών.

Μουντιάλ 2026: Ο Σκαλόνι εκνευρίστηκε, ο Μέσι πειθάρχησε (Video)

E-Daily 3.Left Χτες
Η εντυπωσιακή στιγμή με τους παίκτες της Αργεντινής να τρέχουν στο πούλμαν μόλις ο προπονητής τους έκανε παρατήρηση για καθυστέρηση στην αναχώρηση της αποστολής – Μεταξύ αυτών και ο Λιονέλ Μέσι!

Στο σκοτάδι ξανά η Κούβα, τρίτο γενικό μπλακάουτ μέσα σε διάστημα εννέα ημερών

Κόσμος Χτες
Το μπλακ-άουτ άφησε χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα περίπου 10 εκατομμύρια ανθρώπους

Κατηγορούν τη Meta για απολύσεις μέσω AI: Στο στόχαστρο του αλγορίθμου έγκυες και εργαζόμενοι με αναπηρίες

E-Daily 3.Left Χτες
Εκπρόσωπος της Meta δήλωσε ότι οι κατηγορίες στερούνται νομικής βάσης - Η εταιρεία φέτος ανακοίνωσε ότι σχεδίαζε να απολύσει το 10% εργατικού δυναμικού της παγκοσμίως, σχεδόν 8.000 άτομα