E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με νέο ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα»

Βίντεο από ομιλία του Μιχαλολιάκου φέρνει στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών

Δημοσίευση 26/10/2015 | 17:22

Σάλος με νέο ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα»

Στον ιστότοπο της «Εφ.Συν.» αναρτήθηκε σήμερα βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχαλολιάκου αμέσως μετά την επίθεση του Κασιδιάρη στο στούντιο του ΑΝΤ1 εναντίον της Λιάνας Κανέλλη.  

Στο βίντεο εμφανίζεται ο αρχηγός της ΧΑ ο οποίος, απευθυνόμενος στο Τάγμα Εφόδου της Νίκαιας, είναι αποκαλυπτικός: «Να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό. Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Και συνεχίζει: «Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν». Ενθουσιασμένο το Τάγμα εκφωνεί την ύστατη απειλή που αποδίδεται στον Γκέμπελς: «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».    

Ανακοίνωση σχετικά με το βίντεο εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ   Το νέο βίντεο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, που έφερε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, από προεκλογική του ομιλία το 2012, δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της ως μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.   Σε αυτό το βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να προτρέψει τους οπαδούς της οργάνωσης να βιαιοπραγούν εναντίον αριστερών, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει την άνοδο της ΧΑ μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλ. Κασιδιάρης εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και της τότε υποψηφίας βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, στο στούντιο του ΑΝΤ1.  

Οι αναφορές του αρχηγού της ΧΑ στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να "θαφτούν" ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη, δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ. Οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν το απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας και την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος.  

Η πάλη ενάντια στις αιτίες που έστρωσαν τον δρόμο στην ανάδυση των νεοναζιστών και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού κοινωνικού μετώπου αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η γυναίκα – «σκιά» πίσω από τον σμήναρχο κατάσκοπο των Κινέζων ‑ Το δεύτερο κινητό με το κρυπτογραφημένο λογισμικό

Ελλάδα Χτες
Οι αρχές εκτιμούν ότι εκείνη είναι η στρατολόγος του Έλληνα σμήναρχου κατασκόπου, που συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της στρατιωτικής δικαιοσύνης την Τρίτη

Ιράν: Σε επτά χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε η Νομπελίστρια Ειρήνης Ναργκίς Μοχαμαντί

Κόσμος Χτες
Η απόφαση εκδόθηκε λίγες ημέρες αφού η Μοχαμαντί ξεκίνησε απεργία πείνας

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Στο ΚΑΤ μετά από ατύχημα – Χειρουργήθηκε στα χέρια

Ελλάδα Χτες
Είναι καλά στην υγεία της και αναρρώνει στο νοσοκομείο έχοντας δίπλα της τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

«Κάναμε σοβαρό λάθος»: Η σύζυγος του Νόαμ Τσόμσκι απολογείται για τις επαφές με τον Έπσταϊν

Κόσμος Χτες
Η Βαλέρια Τσόμσκι εξηγεί πώς ο Έπσταϊν απέκτησε πρόσβαση στο περιβάλλον του φιλοσόφου

Έρχονται αλλαγές για τα ακαθάριστα οικόπεδα ‑ Τι θα ισχύει με νέα ρύθμιση

Ελλάδα Χτες
Πόσο είναι τα πρόστιμα, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που ονομάζεται «Ενεργή Μάχη» και δίνει έμφαση στην αναδιαμόρφωση

Η ατζέντα του ραντεβού Μητσοτάκη ‑ Ερντογάν στην Αγκυρα – Υφαλοκρηπίδα, ΑΟΖ, Ιράν και Ουκρανία

Ελλάδα Χτες
Με στόχο τη διατήρηση και ενίσχυση ανοιχτών διαύλων επικοινωνίας μεταβαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αγκυρα

Ομηρία 30 ωρών, απειλές και λύτρα σε crypto: Πέντε συλλήψεις στη Γαλλία για την απαγωγή δικαστικού

Κόσμος Χτες
Η 35χρονη και η μητέρα της κατάφεραν να απελευθερωθούν μόνες τους και να ζητήσουν βοήθεια

Πώς η ΕΥΠ «ξεκλείδωσε» την υπόθεση κατασκοπείας του σμηνάρχου

Ελλάδα Χτες
Πώς λειτουργούσε το σύστημα επικοινωνίας του 54χρονου σμηνάρχου και τι δείχνουν τα ψηφιακά ίχνη που εντόπισαν οι αρχές

Αγιος Δημήτριος: Κινηματογραφική καταδίωξη με κλεμμένο αυτοκίνητο που μπούκαρε σε ίντερνετ καφέ

Ελλάδα Χτες
Ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του οχήματος στην οδό Ιωάννου Μεταξά και προσέκρουσε σε πρόσοψη ίντερνετ καφέ, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός

Το νοσοκομείο «Αγιος Σάββας» συμμετέχει σε δοκιμή εμβολίου για τον καρκίνο του πνεύμονα

Ελλάδα Χτες
Στην μελέτη συμμετέχουν συνολικώς 12 κέντρα στην Ελλάδα, τα 8 από αυτά βρίσκονται σε δημόσια νοσοκομεία

Καιρός: Πώς θα κυλήσει η εβδομάδα έως την Τσικνοπέμπτη ‑ Η πρόγνωση Κολυδά

Καιρός Χτες
Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο γνωστός μετεωρολόγος