E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σάλος με νέο ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα»

Βίντεο από ομιλία του Μιχαλολιάκου φέρνει στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών

Δημοσίευση 26/10/2015 | 17:22

Σάλος με νέο ντοκουμέντο για τη Χρυσή Αυγή: «Θα θάψουμε Κανέλλη, Δούρου και Τσίπρα»

Στον ιστότοπο της «Εφ.Συν.» αναρτήθηκε σήμερα βίντεο με τις δηλώσεις του Μιχαλολιάκου αμέσως μετά την επίθεση του Κασιδιάρη στο στούντιο του ΑΝΤ1 εναντίον της Λιάνας Κανέλλη.  

Στο βίντεο εμφανίζεται ο αρχηγός της ΧΑ ο οποίος, απευθυνόμενος στο Τάγμα Εφόδου της Νίκαιας, είναι αποκαλυπτικός: «Να καθησυχάσω όσους πιστεύουν ότι θα μας κοστίσει εκλογικά το επεισόδιο στον ΑΝΤ1. Λοιπόν, ακούστε τα νέα: η Χρυσή Αυγή ανέβηκε δύο ολόκληρες μονάδες στις κρυφές δημοσκοπήσεις μετά το επεισόδιο αυτό. Αίμα, τιμή, Χρυσή Αυγή». Και συνεχίζει: «Ας το πάρουν απόφαση. Δεν τελειώνει ο αγώνας έτσι εύκολα. Κι αν νομίζουν τα ορφανά του Μαρξ και του Στάλιν, οι διάφορες Κανέλλη και οι διάφορες Δούρου και οι Τσίπρες ότι θα σταματήσουν το ποτάμι το εθνικιστικό, το κάναν κι άλλη φορά και τους θάψαμε στον Γράμμο και στο Βίτσι και νικήσαμε. Αυτό θα ξαναγίνει αν το θέλουν». Ενθουσιασμένο το Τάγμα εκφωνεί την ύστατη απειλή που αποδίδεται στον Γκέμπελς: «Θα ξαναγυρίσουμε και θα τρέμει η γη».    

Ανακοίνωση σχετικά με το βίντεο εξέδωσε και το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ   Το νέο βίντεο του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, που έφερε στη δημοσιότητα η Εφημερίδα των Συντακτών, από προεκλογική του ομιλία το 2012, δεν αφήνει κανένα ερωτηματικό για τον χαρακτήρα της ως μια νεοναζιστική εγκληματική οργάνωση.   Σε αυτό το βίντεο ο Ν. Μιχαλολιάκος δεν διστάζει να προτρέψει τους οπαδούς της οργάνωσης να βιαιοπραγούν εναντίον αριστερών, καθώς, όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, οι δημοσκοπήσεις είχαν δείξει την άνοδο της ΧΑ μετά την επίθεση που είχε εξαπολύσει ο Ηλ. Κασιδιάρης εναντίον της βουλευτή του ΚΚΕ Λ. Κανέλλη και της τότε υποψηφίας βουλευτή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Ρ. Δούρου, στο στούντιο του ΑΝΤ1.  

Οι αναφορές του αρχηγού της ΧΑ στη συνέχιση του Εμφυλίου προκειμένου να "θαφτούν" ο Τσίπρας, η Δούρου και η Κανέλλη, δεν αφήνουν κανέναν ανυποψίαστο σχετικά με τις προθέσεις των νοσταλγών του Φύρερ. Οι δήθεν αντιλαϊκές κραυγές τους στο Κοινοβούλιο δεν μπορούν να κρύψουν το απεχθή τους ρόλο ως δύναμη κρούσης που έχει μοναδικό στόχο τη συντριβή της δημοκρατίας και την επιβολή ολοκληρωτικού καθεστώτος.  

Η πάλη ενάντια στις αιτίες που έστρωσαν τον δρόμο στην ανάδυση των νεοναζιστών και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού κοινωνικού μετώπου αποτελούν μέγιστη προτεραιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αρης: Παραμένει εγκλωβισμένη στο Αμπου Ντάμπι η ομάδα μπάσκετ Κ‑18

Αθλητικά Νέα 02.03.2026
Τα παιδιά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, όπως αναφέρουν οι γονείς τους

Δώρο Πάσχα 2026: Πότε πληρώνονται οι άνεργοι και πόσα χρήματα θα δουν

Οικονομία 02.03.2026
Τι ισχύει για την πληρωμή μέσω προπληρωμένης κάρτας

Νέα σύσκεψη υπό τον Δένδια στο Πεντάγωνο για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Έχουν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας

Ελλάδα 02.03.2026
Παράλληλα αποφασίστηκε ότι η σύσκεψη αυτή θα πραγματοποιείται σε καθημερινή βάση, στις 08:00 το πρωί

Ιρανικό χτύπημα σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στη Σαουδική Αραβία: Εκτός λειτουργίας ένα από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια στον κόσμο

Κόσμος 02.03.2026
Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν πυραυλική επίθεση με στόχο το Τελ Αβίβ, τη Χάιφα και την Ανατολική Ιερουσαλήμ

Συναγερμός στην Κύπρο για drone: Αναχαιτίστηκε και δεύτερο ‑ Έκλεισαν σχολεία, κάτοικοι απομακρύνθηκαν

Κόσμος 02.03.2026
Έκτακτη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου της Κύπρου μετά τις εξελίξεις

Διπλή εικόνα στις αγορές της Ασίας ‑ Απώλειες σε Ιαπωνία, κέρδη στην Κίνα

Οικονομία 02.03.2026
Ποιες μετοχές πλήττονται και ποιες εκτοξεύονται

Νεκρή 17χρονη στον Πειραιά, έπεσε από πέμπτο όροφο πολυκατοικίας

Ελλάδα 02.03.2026
Συνελήφθη η μητέρα της για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Μαρουσάκης: Από το κρύο στην... Ανοιξη

Καιρός 02.03.2026
Πώς θα κυλήσει ο καιρός της εβδομάδας

Φλέγεται η Μέση Ανατολή ‑ Μπαίνει στον πόλεμο και η Χεζμπολάχ

Κόσμος 02.03.2026
Ο ισραηλινός στρατός κάλεσε τους κατοίκους περίπου πενήντα χωριών σε όλο τον Λίβανο να απομακρυνθούν «τουλάχιστον 1.000 μέτρα» από κάθε πολυκατοικία ενόψει βομβαρδισμών

Το καθεστώς του Ιράν μπορεί να επιβιώσει, αλλά η Μέση Ανατολή θα αλλάξει για πάντα

Κόσμος 02.03.2026
«Στιγμές που θυμίζουν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης»

«Πνίγηκε» στις ακρίδες η Σαχάρα – Το φαινόμενο που απειλεί καλλιέργειες και κτηνοτροφία

Κόσμος 02.03.2026
Τεράστια σμήνη ακρίδων σκέπασαν δρόμους στη Σαχάρα και προσέκρουαν σε διερχόμενα οχήματα, σε ένα φαινόμενο που αναδεικνύει ξανά τον κίνδυνο για καλλιέργειες και επισιτιστική ασφάλεια στην περιοχή.