E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Δείτε τη Νατάσα Παζαΐτη χορεύει για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Ενα διαφορετικό μήνυμα

Δημοσίευση 26/10/2015 | 00:07

Δείτε τη Νατάσα Παζαΐτη χορεύει για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού

Ενα διαφορετικό πρόσωπό της αποφάσισε να δείξει η Νατάσα Παζαΐτη, στέλνοντας το πιο σημαντικό μήνυμα στις γυναίκες.

Φόρεσε την ιατρική στολή της, μπήκε στο εξεταστήριο, αλλά άρχισε να... χορεύει, στο ρυθμό μίας ιδιαίτερα «ανεβαστικής» μουσικής. Είναι το βίντεο που αποφάσισε να γυρίσει η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού.

Πρόκειται για το Pink Glove Dance, μίας παγκόσμιας οργάνωσης για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των γυναικών, για τον καρκίνο του μαστού. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, το μήνυμα το στέλνει ο χορός. Κάθε χρόνο γίνεται ένας διαγωνισμός για το καλύτερο χορευτικό βίντεο, μεταξύ κλινικών και κοινωνικών οργανώσεων, με αμοιβή ένα χρηματικό ποσό που διατίθεται είτε στην έρευνα, είτε σε φορείς πρόληψης.

Ετσι, η Νατάσα Παζαΐτη, υπεύθυνη του Τμήματος Μαστού του emBIO medical center αποφάσισε να βάλει στο... χορό και τη συγκεκριμένη κλινική. «Μαμά πρόσεχε», ο τίτλος του βίντεο, στο οποίο η κ. Παζαΐτη, ο διευθυντής του emBio, μαιευτήρας -γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, μαζί με όλο το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό της κλινικής, έγκυες, γυναίκες που κέρδισαν ή συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη με τον καρκίνο, τα παιδιά τους και οι φίλοι τους έδωσαν απίστευτο κέφι και ζωντάνια στους χώρους της κλινικής.

Το emBIO medical center, πέρα από το Τμήμα Μαστού που διαθέτει, αποτελεί ένα από τα πιο έμπειρα και επιτυχημένα κέντρα εξωσωματικής γονιμοποίησης στην Ευρώπη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Τατιάνα Στεφανίδου ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ

Media 04.10.2025
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού

Φέρρης: Δεν έχω φιλικές σχέσεις με πρώην μου, έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρης

Tabloid Χτες
Ο Θοδωρής Φέρρης μίλησε για τις πρώην σχέσεις του, τις εξαρτήσεις του και τα δύσκολα στάδια της προσωπικής του εξέλιξης

Εμμανουήλ Καραλής: Οι φωτογραφίες τους με την Αναστασία Μαγαλιού από τις διακοπές τους

Tabloid Χτες
Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του

Ζέτα Θεοδωροπούλου για Παναγιώτη Ταχτσίδη: «Δεν παίρνω προσωπική διατροφή όπως είχαμε συμφωνήσει»

Tabloid Χτες
Τι αποκάλυψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου για τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Ιωάννα Τούνη: Βίντεο δείχνει την influencer να φιλάει τον νέο σύντροφό της

Tabloid Χτες
Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του καλοκαιριού

«Ήρθε στο σπίτι μου ο Βασίλης Μπισμπίκης, δεν μπορούσα να τον βρίσω»

Tabloid Χτες
«Ήρθε στο σπίτι μου και μου ζήτησε συγγνώμη ο άνθρωπος. Τι άλλο; Να τον κρεμάσουμε πια; Εντάξει. Τελείωσε αυτή η ιστορία»

Μπισμπίκης: Συγνώμη με γλυκά στη γειτονιά μετά τις ζημιές στα αυτοκίνητα

Tabloid Χτες
Σχεδόν μία εβδομάδα μετά ο ηθοποιός επέστρεψε στον «τόπο του εγκλήματος»