E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Αυτή η κορμάρα είναι μητέρα 5 παιδιών... και 63 ετών!

Aποφάσισε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα

Δημοσίευση 29/10/2015 | 00:02

Αυτή η κορμάρα είναι μητέρα 5 παιδιών... και 63 ετών!

Η Ellen Ector είναι 63 ετών, μητέρα 5 παιδιών και γιαγιά 4 εγγονιών, και αποτελεί έμπνευση για πολλούς ανθρώπους.

Αν διαβάσετε την ιστορία της, σίγουρα θα συμφωνήσετε πως πρόκειται για έναν θαυμάσιο άνθρωπο. Μετά από 20 χρόνια που εργαζόταν ως κοινωνική λειτουργός, η Ector αποφάσισε το 2009 να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να δουλέψει ως γυμνάστρια.

Όπως είπε στο BuzzFeed Life, έπρεπε να αποφασίσει αν όντως ήθελε να ασχοληθεί με τη γυμναστική ή να συνεχίσει να δουλεύει για όλη της τη ζωή ως υπάλληλος κάποιου άλλου.

Λατρεύει αυτό που κάνει, ενώ σήμερα είναι συνιδιοκτήτρια των Gymnetics Fitness και GymJuice στην Ατλάντα. Μαζί με την κόρη της, Lana, κυκλοφόρησαν και μια σειρά με DVD γυμναστικής, με τίτλο «Black Girls Workout, Too!», τα οποία έκαναν θραύση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλες οι ασκήσεις που παρουσιάζουν μπορούν να γίνουν χωρίς εξοπλισμό, ενώ όπως λέει η Ector, μπορεί και κάνει τη γυμναστική εφικτή για κάθε γυναίκα που δεν μπορεί να πληρώσει συνδρομή γυμναστηρίου ή να αγοράσει όργανα γυμναστικής.

Η σειρά με τα DVD αποτελείται από δυο κυκλοφορίες, με ένα τρίτο να πρόκειται να κυκλοφορήσει τον φετινό χειμώνα. Η Ector ενδιαφέρεται να κερδίσει το κοινό των Αφροαμερικανίδων, και ευαισθητοποιήθηκε ιδιαίτερα μετά τον θάνατο της μητέρας της, η οποία πέθανε από καρκίνο στα 63 της. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, το 57,6% των Αφροαμερικανίδων από 20 ετών και πάνω είναι παχύσαρκες και η παχυσαρκία αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου.

Και σε όσους αργούν να δουν τα αποτελέσματα της γυμναστικής στο σώμα τους, η Ector λέει να είναι υπομονετικοί, καθώς πρέπει να κάνουν μικρά βήματα κάθε φορά. Και μιας και η υγεία εκτός από σωματική είναι και ψυχική, η 63χρονη συμβουλεύει τις γυναίκες να μη συμπεριφέρονται στο κορμί τους σαν να είναι κάδος απορριμμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

5 συγκλονιστικές διασώσεις που κόβουν την ανάσα – Δείτε τα βίντεο

Παράξενα Χτες
Από έναν σέρφερ που έμεινε 20 ώρες στη θάλασσα μέχρι παγιδευμένα δελφίνια, έναν λύκο και ένα αρνί, πέντε δραματικές επιχειρήσεις διάσωσης καταγράφηκαν σε βίντεο.

Ποια είναι η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που άφησε τον Αντετοκούνμπο να μιλήσει ελληνικά στη συνέντευξη Τύπου

E-Daily 3.Left Χτες
Η Trish Christakis του NBC 6 έκανε ερώτηση στα ελληνικά στην παρουσίαση του Greek Freak από τους Μαϊάμι Χιτ, με τον Γιάννη να αστειεύεται πως «της είπε ότι δεν τη συμπαθεί».

Παραμυθένιος γάμος για την ομογενή και συνεργάτιδα του Τραμπ, Αλεξάνδρα Βελέτση, στη Μύκονο

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αλεξάνδρα Βελέτση, διευθύντρια του Γραφείου Επισκεπτών του Λευκού Οίκου, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στο «νησί των ανέμων» με τον εκλεκτό της καρδιάς της.

Γιώργος Ελεύθερας: Τι έγραψε για τον Λορέντζο Καριέρε που συγκλόνισε το διαδίκτυο

E-Daily 3.Left Χτες
Ο μουσικός αποχαιρέτησε τον παλιό του φίλο και συνεργάτη με συγκινητικές αναρτήσεις στα social media.

Πέθανε η μητέρα της Κρις Τζένερ

E-Daily 3.Left Χτες
Η Κρις Τζένερ ανακοίνωσε τον θάνατο της 91χρονης μητέρας της, Μέρι Τζο Σάνον, με συγκινητική ανάρτηση στα social media.

Σάκης Κατσούλης: Τι συνέβη με την πεθερά του και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας

E-Daily 3.Left Χτες
Ο νικητής του Survivor συνόδεψε τη μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε εξετάσεις

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε τις νέες φωτογραφίες από τις διακοπές της οικογένειάς της στην Πάρο

E-Daily 3.Left Χτες
Η παρουσιάστρια απολαμβάνει το πρώτο της οικογενειακό καλοκαίρι στην Πάρο μαζί με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή και τη μικρή Ξένια.

Η Ιωάννα Τούνη στο Μπαλί: Δείτε τις πόζες της μέσα σε καταπράσινο τοπίο

Social Χτες
Η Instagrammer συνεχίζει να μοιράζεται εικόνες από το πρόσφατο ταξίδι της στο Μπαλί, με φόντο εντυπωσιακό κατάφυτο τοπίο.

H πρώτη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη μετά το νέο της συμβόλαιο

E-Daily 3.Left Χτες
Η έμπειρη δημοσιογράφος αποχαιρετά τον ΣΚΑΪ και ανακοινώνει επίσημα την ένταξή της στην οικογένεια του ΑΝΤ1 με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.

Μάρω Κοντού: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στην σπουδαία ηθοποιό

E-Daily 3.Left Χτες
Που και πότε θα γίνει η κηδεία

Ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε πράξη την τελευταία επιθυμία της Μάρως Κοντού: «Ένα ποτήρι ουίσκι και ένα τσιγάρο…»

E-Daily 3.Left Χτες
Η σχέση της Μάρως Κοντού με τον Νικήτα Κακλαμάνη ξεπερνούσε τα όρια της πολιτικής