Τσακαλώτος και Φλαμπουράρης έστησαν την Τρόικα!
Εκνευρισμένοι οι δανειστές...
Δημοσίευση 21/10/2015 | 10:25

Δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το πρώτο ραντεβού των εκπροσώπων των δανειστών με τους υπουργούς της κυβέρνησης για την αξιολόγηση.
Ο λόγος δεν ήταν κάποια διαφωνία για τα ζητήματα που είναι στην ατζέντα, αλλά η αργοπορία των υπουργών, οι οποίοι «έστησαν» τους τυπολάτρες του κουαρτέτου.
Υπενθυμίζεται πως το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για τις 9:00. Πρώτος από την ελληνική αντιπροσωπεία έφτασε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στις 9:10, χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, λέγοντας απλώς μία ευγενική «καλημέρα» στους εκπροσώπους του Τύπου.
Με καθυστέρηση σχεδόν μισής ώρας έφτασε στο ξενοδοχείο «Χίλτον» και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης. "Δεν νομίζω πως συνδέεται η αναβολή του EuroWorking Group με την διαπραγμάτευση", δήλωσε προσερχόμενος ο υπουργός Επικρατείας. Αυτή πάντως η αργοπορία των υπουργών της κυβέρνησης προκάλεσε εκνευρισμό στους δανειστές.

Με μισή ώρα καθυστέρηση έφτασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης
Χαλαρά τα μέτρα ασφαλείας στο «Χίλτον»
Μπορεί η περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο «Χίλτον», όπου γίνονται οι συναντήσεις υπουργών-δανειστών, να είναι γεμάτη αστυνομικούς, ωστόσο τα μέτρα ασφαλείας σε καμία περίπτωση δεν θυμίζουν αυτά των προηγούμενων περιόδων, όταν το σημείο ήταν απροσπέλαστο και το ξενοδοχείο θύμιζε φρούριο.



Φωτιά στα Σπάτα: Επεκτάθηκε και σε διπλανό κτίριο ‑ Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Έβρος: Πλημμύρισαν περισσότερα από 100.000 στρέμματα ‑ Ακατάλληλο το νερό
Αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιαρντ παρείχαν ασφάλεια σε πάρτι του Επστάιν με παρόντα τον Αντριου το 2010
Αντιδράσεις για το κλείσιμο του ελληνικού προγράμματος της Deutsche Welle ‑ «Πλήγμα για τη Δημοκρατία»
Φωτιά στα Σπάτα σε αποθηκευτικό χώρο καταστήματος αθλητικών ειδών
Πατρινό Καρναβάλι: 50.000 καρναβαλιστές στους δρόμους – Δείτε τη μεγάλη παρέλαση
LIVE Ελλάδα 22.02.2026






