E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ποιος είναι ο άντρας που παντρεύεται αύριο η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό

Εικόνες από την πολυτελή ζωή στο νησί του Ωνάση

Δημοσίευση 20/10/2015 | 17:45

Ποιος είναι ο άντρας που παντρεύεται αύριο η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα στον Σκορπιό

To Σαββατοκύριακο η βαθύπλουτη κληρονόμος Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα, με συνέντευξή της στο «Βήμα», μίλησε για τον γάμο της, ο οποίος πρόκειται να γίνει αύριο, 21 Οκτωβρίου, στον Σκορπιό.

Σαράντα επτά χρόνια πριν, στις 20 Οκτωβρίου, είχε παντρευτεί στο νησί και η Τζάκι Κένεντι τον Αριστοτέλη Ωνάση.

Ο σύντροφός της είναι 34 ετών, ονομάζεται Juan Sartori, είναι επιχειρηματίας με διεθνή παρουσία (πρόεδρος του Union Group που δραστηριοποιείται σε ενέργεια, πετρέλαια, real estate κ.λπ. στη Λατινική Αμερική) και πρόκειται για Ελβετό πολίτη ο οποίος έχει γεννηθεί στην Ουρουγουάη.

Για τον γάμο της δήλωσε σε συνέντευξή της: «Θέλω να ανακοινώσω ότι παντρεύομαι και είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη που θα τελέσω τον γάμο μου στον Σκορπιό την ερχόμενη Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Θα γιορτάσουμε το γεγονός μέσα από μια σεμνή τελετή, στην οποία θα δώσουν το "παρών" μόνο η οικογένειά μας και οι στενότεροι φίλοι μας. Αυτό είναι σημαντικό για εμένα. Μέσα από αυτό το μεγάλο γεγονός ο Σκορπιός συνδέεται ολοένα και περισσότερο με τις πιο ξεχωριστές στιγμές της ζωής μου».

Η Εκατερίνα έχει αγαπήσει πολύ την Ελλάδα και πολλές από τις στιγμές της τις μοιράζεται και μέσα από δικό της λογαριασμό στα social media. Φυσικά υπάρχουν και κάποις ελληνικές συνήθειες που φαίνεται πως τις έχει λατρέψει, όπως ο καφές φραπέ, τον οποίο και ανεβάζει στις υπέροχες φωτογραφίες στα social media.

Ολα δείχνουν μια όμορφη και χλιδάτη ζωή στα νερά του Ιονίου και στη βίλα στου Σκορπιού:

Η όμορφη κληρονόμος μοιράζεται πολλές στιγμές από την προσωπική της ζωή με τους φίλους της στα social media:

Εδώ το πρωινό της:

Και οι χλιδάτες συνήθειές της:

Στο ιδιωτικό της αεροπλάνο από Παρίσι για Μιλάνο:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μαρία Αντωνά: Oταν εμφανίστηκε ξαφνικά καρχαρίας στις Μαλδίβες

Social 23.06.2026
Η παρουσιάστρια βρέθηκε τετ α τετ με καρχαρία στα νερά του Ινδικού Ωκεανού και η αντίδρασή της εντυπωσίασε.

H τρυφερή στιγμή που μοιράστηκε η Ζεντάγια με τον σύζυγό της από τη Ρώμη

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram φωτογραφία φιλιού με τον Τομ Χόλαντ στην ιταλική πρωτεύουσα, κατά τη διάρκεια των προωθητικών εκδηλώσεων για το «Spider-Man: Brand New Day».

Ποιος ψαράς άφησε άναυδο τον Λιάγκα με αυτά που είπε για τους λαγοκέφαλους στις ελληνικές θάλασσες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο Κρητικός ψαράς Νίκος Ασπετάκης αποκάλυψε 198 περιστατικά δαγκωμάτων μόνο στην Κρήτη και προέβλεψε οικολογική καταστροφή στα επόμενα χρόνια.

Ναταλία Δραγούμη: Δείτε πώς μια topless φωτογραφία της στην Ύδρα της εξασφάλισε τις πρώτες της δουλειές

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η ηθοποιός εξήγησε πως η συγκεκριμένη φωτογράφιση δεν είχε τίποτα το χυδαίο, αλλά αντιθέτως μια «παιδική χαρά».

Παπανώτας κατά Κοψιάλη: «Θα σας σηκωθεί η τρίχα με τα βίντεό του ‑ Μην τα ανεβάσω εγώ...»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Ο δημοσιογράφος σχολίασε με αιχμηρό τρόπο το περιεχόμενο που αναρτά ο γνωστός YouTuber στα social media, συμβουλεύοντάς τον να είναι πιο προσεκτικός.

Σάκης Τανιμανίδης: Από όλα τα πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, θέλω να πετύχω στο να είμαι καλός μπαμπάς

Tabloid 23.06.2026
Αν είμαι καλός μπαμπάς είμαι ευτυχισμένος, σχολίασε ο παρουσιαστής

Μίνα Αρναούτη: Βρέθηκε ξανά στα δικαστήρια και ξέσπασε

Tabloid 23.06.2026
Στα δικαστήρια βρέθηκαν σήμερα Τρίτη 23/6 η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου, στο πλαίσιο της υπόθεσης που αφορά την καταγγελία

Μπρούκλιν Μπέκαμ: Η ανάρτηση των γονιών του που τον εξόργισε ‑ «Θέλω να με αφήσουν ήσυχο»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η οικογενειακή κόντρα φαίνεται να συνεχίζεται

Πρωταγωνίστρια καμπάνιας εσωρούχων η Hailey Bieber ‑ Εμφανίστηκε πιο hot από ποτέ

Tabloid 23.06.2026
Η Hailey Bieber ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Skims, με τη Kim Kardashian να εξηγεί γιατί ήταν η ιδανική επιλογή για τη συλλογή Everyday Cotton.

Μαντόνα: Γιατί δεν θέλει πια να εμφανίζεται γυμνή – «Κάνω προκλητικά πράγματα, αλλά πάντα υπάρχει λόγος»

E-Daily 3.Left 23.06.2026
«Θέλω να κάνω αυτό που δεν κάνουν οι άλλοι - να σκέφτομαι και να φοράω ρούχα», δήλωσε η βασίλισσα της ποπ

Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει στη μπανιέρα με αφρούς – Δείτε τις φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 23.06.2026
Η παρουσιάστρια μοιράστηκε εικόνες από το μπάνιο μόνο με πετσέτα στα social media

Ανέστης Ευαγγελόπουλος: Η ατάκα «καρφί» για τις δηλώσεις της Ελληνίδου

E-Daily 3.Left 23.06.2026
O Ανέστης Ευαγγελόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και μέσα από τις δηλώσεις του έθιξε διάφορα θέματα.