ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί προιόν IFANTIS με σαλμονέλα

Το βακτήριο βρέθηκε σε μπουκιές κοτόπουλου

 
Δημοσίευση 20/10/2015 | 17:09
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί προιόν IFANTIS με σαλμονέλα

Στην ανάκληση συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος προχωρά ο ΕΦΕΤ, καθώς ανιχνεύτηκε το βακτήριο της σαλμονέλας. Πρόκειται για το προϊόν «ΙFANTIS μπουκιές παναρισμένες από ατόφιο φιλέτο κοτόπουλου», στο οποίο ο ΕΦΕΤ προχωρά άμεσα στην ανάκλησή του, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε την ανακοίνωση του ΕΦΕΤ:

«Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στo πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επισήμου Ελέγχου Μικροβιολογικών Κριτηρίων Ασφάλειας Τροφίμων και σε συνεργασία με τα Εργαστήρια Δοκιμών & Ερευνών Τροφίμων του ΕΦΕΤ, διαπίστωσε την ύπαρξη μη ασφαλούς τροφίμου στο οποίο ανιχνεύθηκε το παθογόνο βακτήριο Salmonella spp.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το προϊόν «ΙFANTIS μπουκιές παναρισμένες από ατόφιο φιλέτο κοτόπουλου», σε συσκευασία 500g, με ημερομηνία παραγωγής:11.09.2015 και ανάλωση μέχρι: 11.09.2016. Η εταιρεία παραγωγής είναι η «ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ», Σενέκα 4, Κηφισιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της ανωτέρω παρτίδας του εν λόγω προϊόντος, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν».

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ