E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σκηνή στα σκαλιά της εκκλησίας: Τσακώθηκαν την ώρα που παντρεύονταν!

Ο γάμος Μακαλιά-Ψυχράμη είχε τα θέματά του

Δημοσίευση 21/10/2015 | 00:10

Σκηνή στα σκαλιά της εκκλησίας: Τσακώθηκαν την ώρα που παντρεύονταν!

«Προλάβαμε να τσακωθούμε κι εκεί! Η Νάντια δεν μπορούσε να σταματήσει από τα γέλια. Εγώ είχα στο μυαλό μου πως, όταν φτάσω στην εκκλησία, θα με συνοδέψουν τα αδέλφια μου, o Βασίλης και o Αποστόλης, μέχρι το γαμπρό. Μόλις κατεβαίνω από το αυτοκίνητο και κάνω δύο βήματα, εμφανίζεται ο Δημήτρης. Εκείνη τη στιγμή τού λέω: “πήγαινε μέσα!” και μου απαντάει “από εδώ πρέπει να σε πάρω”. Εγώ επέμενα: “πήγαινε μέσα!”. Δεν πήγαινε και τσακωθήκαμε!». Δεν είναι σκηνή από θεατρική παράσταση ή σίριαλ, είναι η πραγματικότητα του γάμου τους, που περιγράφει η Αντιγόνη Ψυχράμη στο people, σε κοινή της συνέντευξη με τον σύζυγό της εδώ και ενάμιση μήνα τον ηθοποιό Δημήτρη Μακαλιά!

Ο ηθοποιός σπεύδει να εξηγήσει: «Ο γαμπρός βγαίνει στην είσοδο της εκκλησίας για να παραλάβει τη νύφη, σωστά; Το εκκλησάκι όπου παντρευτήκαμε ήταν πολύ μικρό, ούτε σκαλιά δεν είχε. Αν πήγαινα πιο πίσω, όπως ήθελε η Αντιγόνη, θα έπρεπε να μπω μέσα στο ιερό. Τελικά έκανα τρία βήματα πίσω και την περίμενα. Πάντως οι κουμπάροι μας είχαν παίξει στοίχημα για το πόσες φορές θα τσακωθούμε την ημέρα του γάμου. Κανείς δεν κέρδισε!».


Τα χαριτωμένα απρόοπτα του γάμου

«Όταν η Νάντια μάς πέρασε τις βέρες, νόμισα πως τις είχε βάλει λάθος και τις άλλαξα. Έτσι, η βέρα του Δημήτρη σφήνωσε στο δάχτυλό του και δεν μπορούσε να βγει στην αρχή! Μετά από λίγο διαπίστωσα πως τελικά ήταν δικό μου το λάθος και τις βάλαμε σωστά. Επίσης, ο ένας ψάλτης, που ήταν φίλος του Δημήτρη, έχανε τα λόγια και γελούσαμε συνέχεια. Τέλος, στο χορό του Ησαΐα οι φίλοι μας πέταξαν τόσο πολύ ρύζι που, για να το αποφύγουμε, τρέχαμε. Έτσι, έπεσαν τουλάχιστον τέσσερις φορές τα στέφανα από το κεφάλι μας!», περιγράφει η νεόνυμφη Αντιγόνη Ψυχράμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θέλω να παντρευτώ, έχω πάει 30

Tabloid 30.10.2025
Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, δήλωσε το μοντέλο για τον Χρήστο Μάστορα

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Θέλω να παντρευτώ, έχω πάει 30

Celebrity Stories 30.10.2025
Πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολύ καλός μπαμπάς, δήλωσε το μοντέλο για τον Χρήστο Μάστορα

Μενεγάκη: Στα Τζουμέρκα με τον Παντζόπουλο για τα γενέθλιά της – «Δεν μετράω πλέον χρόνια, μετράω στιγμές»

Celebrity Stories 30.10.2025
«Με ευγνωμοσύνη για όσα έζησα και προσμονή για όσα έρχονται»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Στηρίζω τις επιλογές μου και με στηρίζουν και οι άνθρωποι που με επέλεξαν»

Celebrity Stories 30.10.2025
Η αντίδρασή του όταν τον ρώτησαν για την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Κουρδή

Κωνσταντίνος Αργυρός: Δοκίμασε σουβλάκι από… καγκουρό σε εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης

Tabloid 30.10.2025
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει την περιοδεία του στην Αυστραλία

«Δεν πιστεύω ότι ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι, έχω δει αποδείξεις στο διαδίκτυο», ισχυρίστηκε η Κιμ Καρντάσιαν

Tabloid 30.10.2025
Η τηλεπερσόνα πρόσθεσε ότι «θα πουν ότι είμαι τρελή έτσι κι αλλιώς» και προέτρεψε τον κόσμο να… δει τι λένε στο TikTok