E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Νένα Χρονοπούλου: «Ο γιος μου πέθανε δέκα φορές»

Συγκλονιστική εξομολόγηση για την περιπέτεια του παιδιού της

Δημοσίευση 19/10/2015 | 17:56

Νένα Χρονοπούλου: «Ο γιος μου πέθανε δέκα φορές»

Η Νένα Χρονοπούλου εξομολογήθηκε την πολύ προσωπική της ιστορία για την περιπέτεια της ζωής του γιου της.

Σε ότι αφορά το παιδί της, αποκάλυψε: «Όταν προσευχόμουν να γίνω μητέρα, μιας και το παιδί μου το απέκτησα με εξωσωματική γονιμοποίηση, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα μπορούσα να περάσω το κατώφλι της προωρότητας. Βλέπεις, κανένας γιατρός ποτέ δεν έχει πει δημόσια τα πραγματικά προβλήματα που μπορεί να βιώσει ένα παιδί μέσα στη θερμοκοιτίδα. Όλοι πιστεύουμε ότι μπαίνει εκεί για να μεγαλώσει. Όχι, μόνο έτσι δεν είναι. Η θερμοκοιτίδα σημαίνει “εντατική” με ό,τι κινδύνους συνεπάγεται».

Φρόντισε μάλιστα να προσθέσει: «Ζήσαμε στιγμές πόνου οι οποίες δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Τον έχασα 10 φορές και οι γιατροί άλλες τόσες μου τον έφεραν πίσω με τη βοήθεια του Θεού. Είδα στον καρδιογράφο στους παλμούς του παιδιού σε ευθεία γραμμή. Και εκεί τελείωσα κι εγώ μαζί του και πάγωσαν όλοι οι πόνοι».

Αναφορικά με τον αγαπημένο της, Τάσο Μητρόπουλο, η ηθοποιός μίλησε όπως πάντα με τα καλύτερα λόγια. «Με τον Τάσο δεν ήταν έρωτας μόνο, ήταν η στάση ζωή, ο τρόπος που κοιτάζει τα μάτια του Χρήστου, η αγνότητα που και οι δύο έχουν στην ψυχή τους. Είναι και οι δύο μοναδικοί. Το έτερον ήμισυ του Τάσου δεν είμαι εγώ, είναι το παιδί μου». «Ζήσαμε στιγμές πόνου οι οποίες δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Τον έχασα 10 φορές και οι γιατροί άλλες τόσες μου τον έφεραν πίσω με τη βοήθεια του Θεού. Είδα στον καρδιογράφο στους παλμούς του παιδιού σε ευθεία γραμμή. Και εκεί τελείωσα κι εγώ μαζί του και πάγωσαν όλοι οι πόνοι», αποκάλυψε στην εφημερίδα Espresso.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μίκι Ρουρκ: Καμπάνια οικονομικής στήριξης για τον ηθοποιό μετά την απειλή έξωσης από το σπίτι του

Tabloid 05.01.2026
Μέχρι στιγμής έχουν συγκεντρωθεί 46.981 δολάρια στο GoFundMe με στόχο τις 100.000

Κατερίνα Βρανά: Έχασα μεγάλο κομμάτι της σεξουαλικότητάς μου, όταν έμεινα ανάπηρη

Social 05.01.2026
Δεν έχω την ίδια αυτοπεποίθηση με πριν, εξήγησε η stand-up comedian

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Λονδίνο, στο πλευρό του Παναγιώτη Κουτσουμπή

Tabloid Χτες
Το ταξίδι μετά την έλευση του νέου έτους και το μήνυμα για τη νέα αρχή που έρχεται

Τάσος Δούσης: «Μποϋκοτάζ σε Temu και Trendyol – Να το γιατί!»

Tabloid Χτες
Γιατί λέει «όχι» στις διαφημίσεις και το μήνυμα προς τους καταναλωτές

Πιο ψηλός από τον Βασίλη Σπανούλη ο 16χρονος γιος του Θανάσης – Η φωτογραφία από τα γενέθλια του

Tabloid Χτες
Ο Θανάσης είναι το μεγαλύτερο από τα έξι παιδιά της οικογένειας Σπανούλη

Γάμος ‑ έκπληξη από διάσημο ζευγάρι

Tabloid Χτες
Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό του ο ροκ σταρ – Οι φωτογραφίες με το μονόπετρο

To me, you are perfect: Πού είναι σήμερα ο πρωταγωνιστής του Love Actually;

Celebrity Stories Χτες
Tι έκανε μετά την ταινία

Διάσημοι celebrities με αυτισμό

Celebrity Stories Χτες
Εσύ το γνώριζες;

Η Tori Spelling και οι απίθανες ερωτικές της ιστορίες με τα κακά παιδιά του Hollywood

Tabloid Χτες
Έμπλεκε πάντοτε με ανθρώπους που δεν της άξιζαν