E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν μπορώ να αντεπεξέλθω οικονομικά, φιλοξενούμαι από έναν φίλο»

Μιλάει για οικονομικές δυσκολίες

Δημοσίευση 17/10/2015 | 00:00

Σωτήρης Καλυβάτσης: «Δεν μπορώ να αντεπεξέλθω οικονομικά, φιλοξενούμαι από έναν φίλο»

Για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε και συνεχίζει να περνάει μίλησε σε συνέντευξή του ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Ο ηθοποιός με εξομολογητική διάθεση αναφέρθηκε στο πώς είναι τώρα τα πράγματα για εκείνον: «Αν εξαιρέσεις τα οικονομικά, βρίσκομαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου», δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ». Τι συμβαίνει όμως με τα οικονομικά του; «Ό,τι σε όλους. Capital controls, κατασχεμένοι λογαριασμοί, υποχρεώσεις στις οποίες δεν μπορώ να αντεπεξέλθω. Αλλά προσπαθώ να μην με παίρνει από κάτω», εξήγησε.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης προσπαθεί πάντα να βλέπει τη θετική πλευρά της ζωής, αν και πιστεύει πως μόνο ένα θαύμα θα σώσει την Ελλάδα. «Τα βλέπω με μια ματιά αισιοδοξίας, μέσα στην απαισιοδοξία που προσφέρει η χώρα. Προσπαθώ να είμαι θετικός, αν και πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να φτιάξουν τα πράγματα, εκτός και αν γίνει αυτό που περιμένουν όλοι οι Έλληνες: ένα θαύμα. Ή αν μας βαρεθούν οι Ευρωπαίοι και πουν «σας τα χαρίζουμε». Που και σε αυτήν την περίπτωση, και πάλι από την αρχή να ξεκινήσουμε, ξανά τα ίδια θα κάνουμε», δήλωσε.

Ο ηθοποιός έχει μεγάλο ταλέντο να κάνει τους γύρω του να γελούν και ποτέ δεν τον έχουμε δει να πέφτει δημόσια. Τι είναι αυτό που τον κάνει να κλείνεται στον εαυτό του; «Να, για παράδειγμα, η οικονομική κρίση καμιά φορά. Αν και δεν την αφήνω να με επηρεάσει πολύ. Είναι στιγμές που πέφτει η ψυχολογία μου. Δεν έχω διάθεση, ούτε για έξω, ούτε για τίποτα».

Είναι γνωστό πως ο Σωτήρης Καλυβάτσης ήρθε από τη Θεσσαλονίκη και έμενε στο σκάφος του, που, όπως έχει πει και σε παλαιότερες συνεντεύξεις του, το αγαπάει πολύ. Ωστόσο, δεν μένει πια εκεί. Ο λόγος; Η οικονομική κρίση: «Το σκάφος το χτύπησε και αυτό η οικονομική κρίση, πρέπει να επισκευαστεί. Προς το παρόν, είναι στη στεριά», εξομολογήθηκε, αποκαλύπτωντας: «Τον τελευταίο χρόνο φιλοξενούμαι από έναν φίλο. Δεν νοίκιασα ποτέ σπίτι. Από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα ήρθα με το σκάφος και έμενα σε αυτό. Οπότε, περιμένω να φτιαχτεί, για να επιστρέψω στη φωλιά μου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σέξι βίντεο από τα χρόνια που η Σοφία Βεργκάρα πόζαρε ως μοντέλο στο Μεξικό

Social 19.12.2025
Η Λατίνα ηθοποιός δεν απογοήτευσε για ακόμα μια φορά τους followers της στα social media

Το σχόλιο του Έλον Μασκ για το μπούστο της Σίντνεϊ Σουίνι που προκάλεσε την οργή των θαυμαστών της

Social Χτες
Η ανάρτηση προκάλεσε έντονη δυσαρέσκεια, με πολλούς χρήστες να τη χαρακτηρίζουν ακατάλληλη και άκομψη

Γιώργος Καρτελιάς: Οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Tabloid Χτες
«Ξαφνικά ένιωθα πόνο στο στήθος και ένα μούδιασμα στο χέρι και ίδρωσα»

Πρωινές εκπομπές σε «πόλεμο» για τον Γιώργο Μαζωνάκη

TV Buzz Χτες
Η ιστορία έχει ξεκινήσει από την περασμένη Κυριακή

«Είναι καθαρός από ναρκωτικά» – Η αισιοδοξία του Ρομπ Ράινερ μήνες πριν από τη στυγερή δολοφονία

Tabloid Χτες
«Είναι σε ένα πραγματικά καλό σημείο στη ζωή του», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο άτυχος σκηνοθέτης και πατέρας

Μαρία Κορινθίου: Η αντίδρασή της σε ερώτηση για το γάμο της με τον Γιώργο Καραθανάση

Tabloid Χτες
Πώς απαντά στο ξέσπασμα του Γιάννη Αϊβάζη για το διαζύγιό τους

Μελάνια: Σε ύφος υπερπαραγωγής του Χόλιγουντ το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την πρώτη κυρία των ΗΠΑ

Media Χτες
Η ταινία των 40 εκατομμυρίων δολαρίων – σε σκηνοθεσία του Μπρετ Ράτνερ – ακολουθεί τη Μελάνια Τραμπ τις ημέρες πριν από την ορκωμοσία του 2025.

Την είδε στην τηλεόραση και άλλαξε για πάντα τη ζωή της: Το άγνωστο «θαύμα» του George Michael που συγκινεί μέχρι δακρύων

Celebrity Stories Χτες
Μια ανώνυμη δωρεά, μια τηλεοπτική στιγμή και ένα παιδί που γεννήθηκε κόντρα σε όλα, η συγκλονιστική πράξη αγάπης του George Michael που αποκαλύφθηκε μετά τον θάνατό του.