E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily
Καρέ-Καρέ: Το νέο podcast για τον Ελληνικό Κινηματογράφο

Απίστευτο: Μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της για μια αγκαλιά!

Ζητάει 127.000 δολάρια

Δημοσίευση 14/10/2015 | 17:52

Απίστευτο: Μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της για μια αγκαλιά!

Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να μηνύσει το μόλις 12 ετών ανίψι της, επειδή της έσπασε το χέρι την ώρα που την σφυχταγκάλιαζε.
Η 54χρονη Jennifer Connell, διευθύντρια του ανθρώπινου δυναμικού της αμερικανικής εταιρίας Upper East Side, κατέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του ανιψιό της Sean Tarala, που της έσπασε το χέρι αγκαλιάζοντας την σφιχτά. Η ίδια αντί αν ευγνωμονεί και να χαίρεται για την αγάπη που της έδειξε ο μικρός κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχαν διοργανώσει οι γονείς του για τα όγδοα του γενέθλια, αποφάσισε να ζητήσει αποζημίωση 127.000 δολαρίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι του αγοριού στο Κονέκτικατ κατά τη διάρκεια του εορτασμού τον γενεθλίων του.

Ο μικρός που ήθελε να παίξει με την θεία του, όρμηξε πάνω της φωνάζοντας ότι την αγαπά με αποτέλεσμα να τη ρίξει κάτω. "Ξαφνικά βρέθηκε στον αέρα και στην προσπάθειά μου να το πιάσω, πέσαμε κάτω", δήλωσε η ίδια στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η ενάγουσα δήλωσε ότι στην αρχή δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν ότι είχε τραυματιστεί γιατί δεν ήθελε να χαλάσει την γιορτινή ατμόσφαιρα του πάρτι, ωστόσο ο τραυματισμός της την δυσκόλεψε αρκετά στο μέλλον.

"Η ζωή μου ήταν πολύ δύσκολη μετά τον τραυματισμό μου. Ζω στο Μανχάταν και ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρω. Δυσκολεύομαι να φέρω αντικείμενα με το συγκεκριμένο χέρι", ήταν η γελοία δικαιολογία της όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να υποβάλλει τη δεδομένη χρονική στιγμή τη μήνυση.

Παράλληλα, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το παιδί συνοδεύτηκε στο δικαστήριο από τον πατέρα του, καθώς έχει χάσει την μητέρα του και παρακολουθούσε με απορία την κατάθεση της θείας του.

Πάντως το πιο πιθανό είναι η Jennifer Connell να υποβάλει την μήνυση προκειμένου να διεκδικήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από την αποζημίωση της ασφαλιστικής εταιρίας στην οικογένεια μετά τον θάνατο της αδερφής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Οι παρελάσεις των σχολείων για την 28η Οκτωβρίου ‑ Οι κανόνες και το πρωτόκολλο για τους μαθητές

Ελλάδα 23.10.2025
Οι ακριβείς ώρες και τα σημεία διεξαγωγής θα ανακοινωθούν μέσω εγκυκλίου του υπουργείου Εσωτερικών

Γκάζι: Θρίλερ με τον θάνατο της 16χρονης που διασκέδαζε σε κλαμπ

Ελλάδα 23.10.2025
Αναπάντητα ερωτήματα καλύπτουν τον θάνατο της 16χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή έξω από κέντρο διασκέδασης, στο Γκάζι

Ψήφισμα‑ράπισμα του Ευρωκοινοβουλίου για τη Σερβία: Κατάλυση της δημοκρατίας η καταστολή των διαδηλώσεων κατά της διαφθοράς

Κόσμος Χτες
Στο κείμενο γίνεται λόγος για εκτεταμένη χρήση βίας από τις αρχές τους τελευταίους μήνες, με αναφορές ακόμη και στη χρήση «ηχητικού κανονιού» κατά τη διάρκεια μεγάλης φοιτητικής διαδήλωσης στις 15 Μαρτίου.

Αρθρο κόλαφος της Daily Mail για τις πριγκίπισσες, κόρες του Αντριου – «Πώς μπόρεσαν να στέκονται δίπλα στον πατέρα τους;»

Ελλάδα Χτες
«Αν οι πριγκίπισσες διαθέτουν αξιοπρέπεια θα μπορούσαν να αποσυρθούν πλήρως από τη δημόσια ζωή»

Το καυστικό σχόλιο Αδωνι για την απουσία Δένδια: Μονο αν ήμουν σε κώμα δεν θα μιλούσα σε δική μου τροπολογία

Πολιτική Χτες
Αίσθηση αλλά όχι έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Υγείας Αδωνι Γεωργιάδη, σε συζήτηση με κοινοβουλευτικούς συντάκτες και συναδέλφους του στη Βουλή

Νικολά Σαρκοζί: Απειλές θανάτου και προσβολές την «τρομακτική» πρώτη νύχτα στη φυλακή – «Μικρέ Νικολά, δείξε μας το κεφάλι σου, ξέρουμε τα πάντα»

Κόσμος Χτες
Βίντεο φέρεται να τον δείχνει να δέχεται απειλές για τη ζωή του, με κρατούμενους να φωνάζουν

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ ζητούν παγκόσμια απαγόρευση στην τεχνητή υπερνοημοσύνη

Κόσμος Χτες
Υπέγραψαν έκκληση προς κυβερνήσεις και τεχνολογικές εταιρείες για προσωρινή παύση της έρευνας, έως ότου υπάρξει επιστημονική συναίνεση και εγγύηση ασφαλούς ανάπτυξης υπό ανθρώπινο έλεγχο

Έρχεται ο ΟΔΥΣΕΑΣ που θα στέλνει τις κλήσεις στο κινητό ‑ Πώς το νέο σύστημα καμερών θα πιάνει τους παραβάτες οδηγούς

Ελλάδα Χτες
Πώς οι παραβάτες θα λαμβάνουν τις κλήσεις και πως θα τις πληρώνουν - Όλο το υλικό από τις κάμερες θα περνάει από τον συγκεκριμένο κόμβο

Δεκαεξάχρονη βρέθηκε νεκρή έξω από μαγαζί στο Γκάζι μετά από κατανάλωση αλκοόλ

Ελλάδα Χτες
Ο θάνατος του κοριτσιού επιβεβαιώθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου είχε διακομισθεί από το ΕΚΑΒ - Έρευνα της αστυνομίας στο μαγαζί, κατασχέθηκαν μπουκάλια και ποτά

Αγνωστος Στρατιώτης: Ψηφίστηκε με 159 «Ναι» η τροπολογία

Ελλάδα Χτες
Την τροπολογία για τον Αγνωστο Στρατιώτη ψήφισε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας, Νίκος Δένδιας, ο οποίος έφτασε στη Βουλή λίγο πριν την ψηφοφορία