E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Απίστευτο: Μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της για μια αγκαλιά!

Ζητάει 127.000 δολάρια

Δημοσίευση 14/10/2015 | 17:52

Απίστευτο: Μήνυσε τον 12χρονο ανιψιό της για μια αγκαλιά!

Μια γυναίκα από τη Νέα Υόρκη αποφάσισε να μηνύσει το μόλις 12 ετών ανίψι της, επειδή της έσπασε το χέρι την ώρα που την σφυχταγκάλιαζε.
Η 54χρονη Jennifer Connell, διευθύντρια του ανθρώπινου δυναμικού της αμερικανικής εταιρίας Upper East Side, κατέφυγε στη δικαιοσύνη κατά του ανιψιό της Sean Tarala, που της έσπασε το χέρι αγκαλιάζοντας την σφιχτά. Η ίδια αντί αν ευγνωμονεί και να χαίρεται για την αγάπη που της έδειξε ο μικρός κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχαν διοργανώσει οι γονείς του για τα όγδοα του γενέθλια, αποφάσισε να ζητήσει αποζημίωση 127.000 δολαρίων.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο σπίτι του αγοριού στο Κονέκτικατ κατά τη διάρκεια του εορτασμού τον γενεθλίων του.

Ο μικρός που ήθελε να παίξει με την θεία του, όρμηξε πάνω της φωνάζοντας ότι την αγαπά με αποτέλεσμα να τη ρίξει κάτω. "Ξαφνικά βρέθηκε στον αέρα και στην προσπάθειά μου να το πιάσω, πέσαμε κάτω", δήλωσε η ίδια στην αίθουσα του δικαστηρίου.
Η ενάγουσα δήλωσε ότι στην αρχή δεν είχε αποκαλύψει σε κανέναν ότι είχε τραυματιστεί γιατί δεν ήθελε να χαλάσει την γιορτινή ατμόσφαιρα του πάρτι, ωστόσο ο τραυματισμός της την δυσκόλεψε αρκετά στο μέλλον.

"Η ζωή μου ήταν πολύ δύσκολη μετά τον τραυματισμό μου. Ζω στο Μανχάταν και ήταν πολύ δύσκολο να τα καταφέρω. Δυσκολεύομαι να φέρω αντικείμενα με το συγκεκριμένο χέρι", ήταν η γελοία δικαιολογία της όταν ρωτήθηκε γιατί αποφάσισε να υποβάλλει τη δεδομένη χρονική στιγμή τη μήνυση.

Παράλληλα, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι το παιδί συνοδεύτηκε στο δικαστήριο από τον πατέρα του, καθώς έχει χάσει την μητέρα του και παρακολουθούσε με απορία την κατάθεση της θείας του.

Πάντως το πιο πιθανό είναι η Jennifer Connell να υποβάλει την μήνυση προκειμένου να διεκδικήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό από την αποζημίωση της ασφαλιστικής εταιρίας στην οικογένεια μετά τον θάνατο της αδερφής της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Διπλή εικόνα στις αγορές της Ασίας ‑ Απώλειες σε Ιαπωνία, κέρδη στην Κίνα

Οικονομία 02.03.2026
Ποιες μετοχές πλήττονται και ποιες εκτοξεύονται

Νεκρή 17χρονη στον Πειραιά, έπεσε από πέμπτο όροφο πολυκατοικίας

Ελλάδα 02.03.2026
Συνελήφθη η μητέρα της για ανθρωποκτονία εξ αμελείας

Μαρουσάκης: Από το κρύο στην... Ανοιξη

Καιρός 02.03.2026
Πώς θα κυλήσει ο καιρός της εβδομάδας

Φλέγεται η Μέση Ανατολή ‑ Μπαίνει στον πόλεμο και η Χεζμπολάχ

Κόσμος 02.03.2026
Ο ισραηλινός στρατός κάλεσε τους κατοίκους περίπου πενήντα χωριών σε όλο τον Λίβανο να απομακρυνθούν «τουλάχιστον 1.000 μέτρα» από κάθε πολυκατοικία ενόψει βομβαρδισμών

Το καθεστώς του Ιράν μπορεί να επιβιώσει, αλλά η Μέση Ανατολή θα αλλάξει για πάντα

Κόσμος 02.03.2026
«Στιγμές που θυμίζουν την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης»

«Πνίγηκε» στις ακρίδες η Σαχάρα – Το φαινόμενο που απειλεί καλλιέργειες και κτηνοτροφία

Κόσμος 02.03.2026
Τεράστια σμήνη ακρίδων σκέπασαν δρόμους στη Σαχάρα και προσέκρουαν σε διερχόμενα οχήματα, σε ένα φαινόμενο που αναδεικνύει ξανά τον κίνδυνο για καλλιέργειες και επισιτιστική ασφάλεια στην περιοχή.

Αμερικανικό F‑15 καταρρίφθηκε και συνετρίβη στο Κουβέιτ, δείτε βίντεο

Κόσμος 02.03.2026
Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για κατάρριψη από φίλια πυρά ενώ το αμερικανικό μαχητικό πετούσε πάνω από το Κουβέιτ στο πλαίσιο επιχείρησης εντοπισμού και κατάρριψης εχθρικών drone

Λαριτζανί: Δεν θα διαπραγματευτούμε με τις ΗΠΑ, ο Τραμπ έκανε το «Πρώτα η Αμερική» σε «Πρώτα το Ισραήλ»

Κόσμος 02.03.2026
Η δήλωση του υψηλόβαθμου Ιρανού αξιωματούχου αντικρούει τον χθεσινό ισχυρισμό του Αμερικανού προέδρου ότι η Τεχεράνη «θέλει να μιλήσει»

Ο Τραμπ μιλά για τρεις υποψήφιους για την ηγεσία του Ιράν και προειδοποιεί για περισσότερες αμερικανικές απώλειες

Κόσμος 02.03.2026
Συγκρίνει την Τεχεράνη με τη Βενεζουέλα, κάνει λόγο για 48 νεκρούς Ιρανούς ηγέτες και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής εξουσίας από τον ίδιο τον ιρανικό λαό

Ανατροπή στον Κολωνό: Έψαχνε δομή για κακοποιημένες γυναίκες η έγκυος που πέθανε

Ελλάδα 02.03.2026
Σημειώνεται ότι, όπως προκύπτει από την έρευνα των αρχών, παρόλο που η γυναίκα ήταν έγκυος περίπου πέντε μηνών, δεν φαίνεται να είχε πάει σε νοσοκομείο ή γιατρό για να εξεταστεί

Θρίλερ στη Χαλκιδική: Σε άνδρα που πέθανε το 2004 ανήκουν τα οστά που βρέθηκαν σε παραλία

Ελλάδα Χτες
54χρονος παρουσιάστηκε στις Αρχές και υποστήριξε ότι τα οστά ανήκουν στον πατέρα του