E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Γιατί Κινέζες αεροσυνοδοί στριμώχνονται στον χώρο αποσκευών;

Ένα απαίσιο τελετουργικό

Δημοσίευση 15/10/2015 | 00:00

Γιατί Κινέζες αεροσυνοδοί στριμώχνονται στον χώρο αποσκευών;

Φωτογραφίες με αεροσυνοδούς να βρίσκονται ξαπλωμένες στον χώρο αποσκευών στο εσωτερικό των αεροσκαφών έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Κίνας. Οι εικόνες ανέβηκαν στη γνωστή εφαρμογή WeChat και αφορούν πλήρωμα κινεζικής αεροπορικής εταιρείας. Σύμφωνα με αναφορά της παραπάνω εφαρμογής, «το προσωπικό αναγκάστηκε να μπει στα ντουλαπάκια από το προσωπικό ασφαλείας, μετά τη συμπλήρωση 30-50 ωρών στην υπηρεσία», που αποτελεί μέρος ενός ανήκουστου τελετουργικού, ενός μάλλον απαίσιου bullying.

Οι Kunming Airlines σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι ερευνούν το θέμα και πως το περιστατικό συνέβη αφού το πλήρωμα είχε ολοκληρώσει τα καθήκοντά του, χωρίς να επηρεαστεί η ασφάλεια της πτήσης. Η εταιρεία πρόσθεσε, επίσης, ότι δεν έχει λάβει ποτέ παράπονα για το προσωπικό του.

Το τοπικό δίκτυο CCTV News σημειώνει στην επίσημη σελίδα του στο Facebook ότι αν και υπάρχει μεγάλη ενόχληση γι' αυτό το τελετουργικό, εντούτοις συνεχίζεται, και αρκετά μέλη του προσωπικού ζουν υπό το καθεστώς φόβου, προκειμένου να γίνουν αποδεκτοί από τους ανώτερους συναδέλφους τους.

«Πολλές αεροσυνοδοί έχουν κάνει επανειλημμένως παράπονα στην εταιρεία, αλλά τα αιτήματά τους αγνοούνται», γράφει το CCTV News. Τέτοια περιστατικά έχουν προκαλέσει την οργή αρκετών χρηστών του διαδικτύου, με μερικούς να καταδικάζουν τέτοιες πρακτικές. «Οι αεροσυνοδοί όχι μόνο έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολους επιβάτες, αλλά και τις ενοχλήσεις των συναδέλφων τους», γράφει ένας, και ένας άλλος σημειώνει: «Επαγγελματίες στον κλάδο των αερομεταφορών; Συμπεριφέρονται σαν παιδιά στο σχολείο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σάλος στα social media: Ο Benny Blanco φίλησε το στήθος της Selena Gomez δημόσια

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Το στιγμιότυπο που το ζευγάρι μοιράστηκε στα social media και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Η Γκουίνεθ Πάλτροου πρόσωπο πολυτελούς project στο Ισραήλ – Μια επιλογή που ήδη φέρνει αντιδράσεις

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός πρωταγωνιστεί σε μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στο Ισραήλ, τη στιγμή που πολλοί σταρ αποφεύγουν κάθε δημόσια σύνδεση με τη χώρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Η άγνωστη αλήθεια για τους «Απαράδεκτους» – «Ήμουν έτοιμος να αρνηθώ»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πώς παρ` ολίγον να μην συμμετάσχει στη θρυλική σειρά

Στη Μύκονο ο Βαγγέλης Παυλίδης: Διακοπές στον Πάνορμο για τον σούπερ σταρ της Μπενφίκα, δείτε φωτογραφίες

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Στιγμές ηρεμίας δίπλα στη θάλασσα, μακριά από τα γήπεδα και την πίεση των αγωνιστικών υποχρεώσεων

Τζένιφερ Λόπεζ: Ο μεγαλύτερος έρωτάς μου βρίσκεται στο μέλλον χωρίς καμία αμφιβολία

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή 15 μήνες μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Αφλεκ

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Έχω ανηδονία, νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο καλύτερος που υπάρχει»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Έχω ρωτήσει τη θεραπεύτριά μου αν είμαι νάρκισσος, ανέφερε ακόμη ο ηθοποιός

Ελένη Ψυχούλη: «Το κεφάλαιο του έρωτα έκλεισε ‑ η φύση φρόντισε γι` αυτό»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Ελένη Ψυχούλη καλεσμένη στο Happy Day της Τετάρτης (10/6) είχε μία ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Κατερίνα Καινούργιου: «Φωτογραφήθηκα με μαγιό μετά τη γέννα – Η κυτταρίτιδα φτάνει μέχρι τον αστράγαλο»

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» την εμπειρία της από πρόσφατη φωτογράφιση με μαγιό, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της

Έλενα Γαλύφα: Κοιμήθηκα σε ταξί, εκεί έχουμε καταντήσει αφού δεν μπορούμε να έχουμε σοφέρ

E-Daily 3.Left 10.06.2026
Ξάπλωσα κανονικά, του λέω «σας πειράζει;» και μου λέει «όχι, κάτσε εκεί να σου ανάψω και air condition» ανέφερε η fashion blogger