E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: Νέα επεισόδια μετά από 15 χρόνια!

Δημοσίευμα θέλει την αγαπημένη σειρά να επιστρέφει

Δημοσίευση 13/10/2015 | 18:21

«Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»: Νέα επεισόδια μετά από 15 χρόνια!

Επιστροφή στην τηλεόραση για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»! Ο Ακάλυπτος, ο Κτηνίατρος και η παρέα τους φαίνεται πως θα επιστρέψουν με νέες περιπέτειες μετά από 15 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο ANT1 μελετά σοβαρά να επενδύσει στο σίριαλ, που είχε κάνει θραύση κατά τη διάρκεια της προβολής του, με το σενάριο να βρίσκει σε άλλη φάση τους ήδη αγαπημένους πρωταγωνιστές. Παρότι η κινηματογραφική μεταφορά της σειράς δεν είχε την απήχηση που πολλοί θα περίμεναν, οι υπεύθυνοι του καναλιού εκτιμούν οτι η επαναφορά του αυθεντικού σίριαλ, θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.

Έτσι λοιπόν ακούγεται έντονα πως ο Λευτέρης Καπώνης θα γράψει νέα επεισόδια και διαλόγους με τις ατάκες των πρωταγωνιστών. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, τα τελευταία καμώματα του «Ακάλυπτου» θα έχουν να κ΄νουν με το πώς άλλαξαν οι ήρωες 15 χρόνια μετά, έχοντας μάλιστα μεγαλώσει τις οικογένειές τους. Γι αυτούς ειδικά τους ρόλους -των τέκνων του «Ακάλυπτου» και του «Τίγρη»- θα γίνει Casting και θα επιλεγούν νέοι ταλαντούχοι ηθοποιοί.

Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει, πως οι υπεύθυνοι σκοπεύουν να έρθουν σε επαφή με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και τον Γιώργο Παρτσαλάκη για το νέο εγχείρημα, ενώ δύσκολα θα αντικαταστήσουν και τις συζύγους τους, Ρένια Λουιζίδου και Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πρωταγωνίστρια του Baywatch που κατέληξε στη φυλακή

E-Daily 3.Left 05.07.2026
Η ζωή της Alexandra Paul δεν πήρε απλά άλλη τροπή - πήρε κατεύθυνση

Εκείνη ηθοποιός, εκείνος σούπερσταρ: Ένας ροκ έρωτας που έληξε άδοξα

Celebrity Stories 05.07.2026
Η Susan Sarandon εχει μιλήσει για την πολύ παλιά ερωτική σχέση της με τον David Bowie

Ο Σταύρος Φλώρος στέλνει μήνυμα δύναμης με νέες εικόνες από το κέντρο αποκατάστασης του Μαϊάμι

E-Daily 3.Left Χτες
Ο Σταύρος Φλώρος έχει διαρκώς στο πλευρό του, μέλη της οικογένειάς του

Πήρε πίνακα από τα σκουπίδια για την κορνίζα του – Δεν φανταζόταν τι κρατούσε στα χέρια του

Παράξενα Χτες
Ένας άνδρας από τη Μούρθια βρήκε παραπεταμένο στη Σεβίλλη έναν πίνακα του Joaquín Sorolla αξίας 150.000 ευρώ, νομίζοντας ότι πρόκειται για σκουπίδι.

Παπαρίζου: «Έχε χάρη που κρατούσα τον πατέρα μου, θα είχε φάει πολύ ξύλο»

E-Daily 3.Left Χτες
Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία από τον καιρό που εκπροσωπούσε την Ελλάδα στην Eurovision, αναφορικά με τις σεξιστικές δηλώσεις ενός δημοσιογράφου.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ανέβασε φωτογραφία του από τα παλιά: Για πάντα νέος, έγραψε

E-Daily 3.Left Χτες
Ο ηθοποιός δημοσίευσε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπό του από το παρελθόν

Ιωάννα Τούνη: Μετά θάνατον βλέπω να αναγνωρίζεται η αξία μου

E-Daily 3.Left Χτες
Οι άνθρωποι έχουν όμορφα πράγματα να πουν για εσένα, αλλά πρέπει πρώτα να πεθάνεις, έγραψε η influencer

Οι viral γιαγιάδες της Κρήτης επιστρέφουν – δείτε τι τις έκανε να κηρύξουν… πόλεμο στο χωριό

E-Daily 3.Left Χτες
Οι αγαπημένες Κρητικές γιαγιάδες μπαίνουν σε νέες περιπέτειες όταν ένα «Village Sushi Spot» απειλεί να ανατρέψει τα πάντα στο ιστορικό καφενείο τους.

Δέσποινα Καμπούρη: Τι έγραψε στο Instagram λίγο μετά το τελευταίο «Πρωινό» με τον Λιάγκα

E-Daily 3.Left Χτες
Η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε τη φετινή σεζόν με συγκινητική ανάρτηση, μιλώντας για αποχωρισμούς και αφήνοντας ανοιχτό το μέλλον.

Οικονομάκου ‑ Τσερέλα: Δείτε το πανέμορφο σπίτι τους στην Κηφισιά

E-Daily 3.Left Χτες
Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα μένουν σε μια κατοικία στην Κηφισιά που συνδυάζει minimal αισθητική, φυσικά υλικά και οικογενειακή ζεστασιά.

Το τραγικό τέλος του πιο αγαπημένου παιδιού του Χόλιγουντ: Σκοτώθηκε στα 31 του για 50 δολάρια και έναν χαμένο σκύλο

E-Daily 3.Left Χτες
Ήταν το πιο αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης – Το τέλος του όμως ήταν συγκλονιστικό