E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Με ελικοφόρο στην Κοζάνη η Περιστέρα για το δεύτερο μάθημα

Στη ρουτίνα της πανεπιστημιακής διδασκαλίας

Δημοσίευση 14/10/2015 | 00:00

Με ελικοφόρο στην Κοζάνη η Περιστέρα για το δεύτερο μάθημα

Με ελικοφόρο πήγε στην Κοζάνη για το δεύτερο μάθημά της η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Την είδηση μεταφέρει ο «Βηματοδότης», εξηγώντας ότι το ελικοφόρο ΑΤR42, με το οποίο πέταξε η Περιστέρα Μπαζιάνα, ανήκει στην Astra Airlines, μία αεροπορική εταιρεία η οποία επιδοτείται από το κράτος για να πραγματοποιεί πτήσεις στις λεγόμενες άγονες γραμμές (Κοζάνη, Καστοριά κ.τ.λ.).

«Ήταν η δεύτερη φορά που η σύντροφος του πρωθυπουργού πήγαινε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και η αίθουσα ήταν γεμάτη. Δεκάδες φοιτητές, όπως έμαθα, πήγαν να την παρακολουθήσουν να διδάσκει επί έξι ολόκληρες ώρες. Αυτήν τη φορά, όμως, ήταν όλα διαφορετικά. Ούτε ξεναγήσεις, ούτε ενημερώσεις, ούτε τίποτα. Αυτά έγιναν την πρώτη φορά. Τη Δευτέρα, η διαδικασία εισήλθε ήδη στη ρουτίνα της πανεπιστημιακής διδασκαλίας. Η κυρία Μπαζιάνα, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και γκρι ζακέτα, μαύρο παντελόνι και παπούτσια μαύρα, μπαλαρίνα, μόλις εισήλθε στην αίθουσα άρχισε αμέσως το μάθημα. Όπως κάνουν και οι άλλοι καθηγητές. Μια μικρή επανάληψη για όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο μάθημα και μετά θεωρία. Μόνο θεωρία, έως ότου ετοιμαστούν τα εργαστήρια. Τα εργαστήρια άλλωστε αποτελούν και το πιο δυνατό σημείο του Πανεπιστημίου», γράφει η γνωστή στήλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος του μαθήματος η κ. Μπαζιάνα αναχώρησε αμέσως για Θεσσαλονίκη, ώστε να μεταβεί στην Αθήνα, και παρά το γεγονός ότι πολλοί ήταν εκείνοι που της πρότειναν να μείνει για δείπνο σε ταβερνούλες, εκείνη τόνιζε ότι πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όταν ο Mark Ruffalo είδε σε όνειρο ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο – Λίγες ώρες μετά οι γιατροί βρήκαν αυτό

Celebrity Stories 16.01.2026
Η περιπέτεια υγείας που σημάδεψε για πάντα τον Mark Ruffalo

Ιωάννα Τούνη: Στο γιατρό με τον μικρό Πάρη – «Το γενναίο μου μωράκι»

Tabloid Χτες
Το στιγμιότυπο από την ώρα της εξέτασης

Έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Αιμίλιου Χειλάκη

Social Χτες
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός με ανάρτησή του

Η εντυπωσιακή γυναίκα διαιτητής,με φούστα την ώρα του αγώνα και μαγνητίζει τα βλέμματα!

Παράξενα Χτες
Η Αγκουστίνα Λος Ματρέγια γράφει ιστορία στο αργεντίνικο ποδόσφαιρο, σπάζοντας τα στερεότυπα εντός γηπέδου.

«Πώς παίρνω το 100;» ‑ Η Εύη Βατίδου μίλησε για την ατάκα έμεινε στην ιστορία

Tabloid Χτες
«Έμεινε για πάντα στην ιστορία και δεν το εξήγησε κανένας» λέει η Εύη Βατίδου για τα όσα συνέβησαν στις εγκαταστάσεις του Alter

Γλυκερία: «Ξέρω ότι με αγαπάνε και με λατρεύουν στο Ισραήλ» – Η τραγουδίστρια μίλησε στα εβραϊκά

Tabloid Χτες
H τραγουδίστρια έχει προγραμματίσει συναυλίες στο Ισραήλ για τέλος Ιανουαρίου

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε σε κλάματα στο Ευρωκοινοβούλιο – «Έχω υπάρξει θύμα κακοποίησης»

Tabloid Χτες
«Είμαι εδώ ως γυναίκα, η οποία έχει υπάρξει θύμα κακοποίησης στη σχέση της»