E-Daily Τα Νέα της ημέρας και ότι σου κάνει κλικ!
LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Τηλεθέαση: Ντορέττα ή Λιάγκα‑Σκορδά επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό;

Η μάχη θα έχει ενδιαφέρον

Δημοσίευση 13/10/2015 | 09:57

Τηλεθέαση: Ντορέττα ή Λιάγκα‑Σκορδά επέλεξε το τηλεοπτικό κοινό;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της νέας εκπομής του Μεγάλου Καναλιού «Καλημερούδια» μονοπώλησε, όπως ήταν λογικό και επόμενο, το ενδιαφέρον όλων. Η παρουσιάτρια καλημέρισε το κοινό με κέφι, μπρίο και χαρά, απέναντι από τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά, που βρίσκονται εδώ και καιρό στον τηλεοπτικό αέρα.

Τι έδειξαν όμως τα νούμερα για την πρώτη μεγάλη αναμέτρηση της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης; Στο γενικό σύνολο, το «Πρωινό» έκανε 24,2% και τα «Καλημερούδια» 22,7%.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν στο δυναμικό κοινό (είναι το κοινό ηλικιών 15-44 και ενδιαφέρει από διαφημιστικής άποψης), με την Ντορέττα Παπαδημητρίου να τερματίζει πρώτη, με 26,8%, και τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά να μένουν στη δεύτερη θέση, σημειώνοντας 22,2%.

Να σας ενημερώσουμε πως πρώτη καλεσμένη της Ντορέττας Παπαδημητρίου ήταν η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος έλυσαν τις διαφορές τους on air και αποκάλυψαν τον πραγματικό λόγο που χάλασε η σχέση τους.

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις επόμενες ημέρες, για να δούμε πώς θα σταθεροποιηθούν τα νούμερα.

Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν τη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η πιο αμφιλεγόμενη μαμά του TikTok… τώρα ψάχνει την αγάπη στο Bachelorette

Tabloid 16.09.2025
Taylor Frankie Paul: Από το MomTok και το «Mormon Wives» στο νέο ριάλιτι

Μήνυση ιερέων στον Αλέξανδρο Τσουβέλα για βλασφημία μετά την πλάκα με τον παπά

Tabloid Χτες
Κινούνται νομικά και κατά του δήμου Στυλίδας

Η Κάθι Μπέιτς ξεσπά για την απώλεια 45 κιλών: «Ε, λοιπόν, δεν ήταν μόνο το Ozempic»

Tabloid Χτες
Η 77χρονη ηθοποιός έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στα Emmy

Δούκισσα Νομικού: Η αντίδραση της σε ερώτηση για την τηλεοπτική της επιστροφή

Tabloid Χτες
Θα επιστρέψει το μοντέλο στην τηλεοπτική ζώνη;

Η Γλυκερία μιλάει για πρώτη φορά μετά τις αντιδράσεις για τις συναυλίες στο Ισραήλ

Media Χτες
Οι Έλληνες καλλιτέχνες δεν ήταν υποστηρικτικοί, δεν έπρεπε να είχε συμβεί αυτή η ανθρωποφαγία